Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
10.11.06.helye.a.családban2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
10.11.06.helye.a.családban2.

Csak következetesen!
Mi és a családunk egyfajta pótfalkát jelentünk a kutyának. A kutyafalkákban szigorú hierarchia uralkodik: csak egy kutyából válhat vezér. Ez azt jelenti, hogy valamennyi családtag a kutya felett áll minden pillanatban. Tegyük világossá a kutya számára, hogy mindig uraljuk a helyzetet. Neki sem ránk, sem a gyerekekre, sem a lakásra nem kell vigyáznia. Ezt mi megtesszük helyette! Nem árt egy kutyaiskolát is felkeresni, ahol nemcsak a nevelés alapjait, hanem a négylábú tartásához szükséges finomságokat is elsajátíthatjuk. A közös tanulás az ember és új lakótársa közötti bizalmat is erősíteni fogja.




INTERJÚ - Radio Musso
Mitchel Musso, a Hannah Montana sztárja beugrott a Disney rádióba egy rövid riportra, amelyben a zenei karrierjéről mesél.

- Hogyan élsz mostanában?
- Nagyszerűen. Az ősz a single lemezem, a Shout It promóciójával telt. Turnézom, és rengeteg rajongómmal tudok találkozni személyesen.
- Miről szól a Shout It?
- Amikor a bátyámmal, Masonnal megírtuk ezt a dalt, nem egy konkrét szakítás kapcsán született. Számomra a szakítás soha nem is igazi szakítás, mindig csak egy gondolat, hogy ha vége van egy lánnyal a kapcsolatnak, vajon hogyan fog ez rám hatni. Amikor legutóbb szakítottam, úgy éreztem, szét kell kiabálnom az érzéseimet. Ezért is énekli a vokál, hogy "Shout, shout, shout it", hogy az ember kieressze magából a gőzt. Ez a dal lényege: kiereszteni magunkból az érzelmeket, visítani, kiabálni, akármiről is legyen szó. Ez volt a legkönnyebb módja, hogy összerakjuk ezt a dalt - mintegy szétkürtölni a háztetőről.
- Mesélj nekünk a Shout It videójáról!
- A zenés videón semmi sem volt megrendezett - ez egy igazi turnéfelvétel. Négy napon keresztül velem volt egy srác, aki elkísért a buszon, a fellépéseken, a rajongók között, az autogramosztásokon, egyszóval bárhol voltam, bármit csináltam, ő ott volt és filmezett. A videón szerplő srácok is csupán a koncert látogatói voltak, akiknek mázlijuk volt, hogy éppen aznap forgattunk. Teljesen izgalomba jöttek tőle. Volt még öt különleges lány, akiknek a pólóján a M-U-S-S-O felirat szerepelt. Őket csak Musso-lányoknak hívtuk. Nekiálltunk baseballozni a floridai Jacksonville kellős közepén egy akármilyen utcában, és elzártuk a forgalmat. Tiszta buli volt.
- Második CD-vel is készülsz?
- Amint tudok, szeretnék megjelentetni egy második CD-t is. Nyomjuk a dolgot, és már van is hat-hét dal, ami a második CD-re készült. Egyenlőre azonban még néhány további single lemezen dolgozunk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat