Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
10.11.24.ház-lakás2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
10.11.24.ház-lakás2.

Kutyaházat saját kezűleg
Szívesen barkácsolunk? Ha igen, építsünk luxuskutyaházat kedvencünknek! Ne legyen túl kicsi, hogy a kutyánk kényelmesen kinyújtózhasson, de ne legyen túl nagy sem, nehogy fázzon. A kutyaház építésének alfája és ómegája a megfelelő szigetelés. Ezzel elkerülhetjük, hogy nyáron elviselhetetlenül felmelegedjen, illetve hogy télen jeges szél járja át. Mindig valamilyen alátétre vagy betonra építsük a kutyaházat, hogy a nedvesség ne szivároghasson be. Természetesen ne csak mi, hanem a kutya is érezze otthonosnak és kényelmesnek a házat. A kutyaház építésének egyébként csak a fantáziánk szabhat határt. A kutyák szeretik, ha szemmel tarthatják környezetüket, ezért nem árt, ha egy kisebb kukucskálórést is kialakítunk a házon. Ebben az esetben azonban ne tegyük a házat túl közel a kerítéshez vagy a falhoz, így elkerülhetjük, hogy a kutya átcsatangoljon a szomszédba.




SZEREPLŐK - Ahogy Lilly felnőtt
Lilly Truscott a Hannah Montana-rajongók szeme láttára nőtt fel és változott az elmúlt évek során. Íme néhány emlékezetes pillanat a fejlődéséből!

1. ÉVAD
STÍLUS: Lilly a koris imázst sok-sok pólóval, lezser nadrágokkal és kissé rendetlen hajjal erősíti.
JELLEM: Lilly egyik meghatározó jellemvonására már korán fény derült: elég gyorsan beszél, különösen ha izgatott. (Az első évadban még a hangja is sokkal magasabb.)

2. ÉVAD
STÍLUS: Lilly megőrizte vagány tinis külsejét, de még mindig hódít nála a koris stílus, amelyet baseballsapkával is kiegészít.
JELLEM: Lilly hangja mélyebb, de még mindig gyors beszédű, és néha kissé mániákus is, aki gyakran érzi magát frusztráltnak. Különböző rajzfilmfigurák hangjának és akcentusának utánzása révén hangi adottságait is megvillogtatja.

3. ÉVAD
STÍLUS: Lilly öltözékei között jóval több nőies darabot találunk, ezenkívül számos új frizurát is kipróbál. Azért a megjelenésében még mindig kedveli a szélsőségeseket (különösen Lolaként van sok lehetősége a kísérletezésre)!
JELLEM: Lilly még mindig igencsak izgulós, és gyakran mondja ijedtében azt, hogy "Ííííp!". Világéletében egy hozzá illő, kedves srácot keresett, de ebben az évadban meg is állapodik valaki mellett (Oliver). A pimasz Lilly gyengéd oldalát is megmutatja, amikor nagy, kerek szemekkel megkörnyékezi "Ollie-popot".

4. ÉVAD
STÍLUS: Kicsit több smink, kicsit több fodor - nem nehéz észrevenni, hogy Lilly lassan felnő, és merész stílusa is finomodik.
JELLEM: Miley és Lilly most egy szobában laknak, ami még látványosabbá teszi a kettejük közötti jellembeli eltéréseket. Lilly gyakran a megfontoltságot képviseli, amikor Miley valamilyen tervet szövöget. Ám Lilly akármennyire is felnőtt, egy dolog sohasem változik: mindig is ő lesz Miley legjobb barátja.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat