Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
AL

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
AL

törölve muháhh.
---------------------------------------------------------------
2oo8.o5.16:


HaLí.

.~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~.
Spark [261512 AL]- ♥ életem értelme ♥
.~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~.


"Biztos vagyok abban, hogy sem távolság, sem halál, avagy távollét szét nem választhatja azokat, kiket egy lélek éltet, egy szeretet fűz össze." <--- Denícíím ALjáról. egyetértek. <3 =]


"Aki vadállatot csinál magából az megszabadul az emberi lét fájdalmától." <--- sötétkee ALjáról. egyetértek.


"Legyél boldog, még akkor is, ha sírni kell.
Vigyorogj egyedül, hogyha nincs kivel.
Legyél boldog még akkor is, ha nagyon fáj,
Legyél boldog még akkor is, ha nem muszáj.
Legyél boldog még akkor is, ha meghaltál,
Örülj annak is, ha semmit nem kaptál."
jó lenne, ha...


Megint unatkozom, meg kedvem van írni. Magamról nem tudok mit írni..
szeretem mókuSSciccusomat, aki életem egyetlen értelme <3. utálom a napos időt. áúcs szemeim. kiégnek mááár, túl nagy a fény -_-". viszont alig várom a nyarat. kb utolsó reményem. aztán szeretem még az esőt. a nyáári esőt, melegecske ^^. a villámokat *.* . szeretem a csokíít. alap. xd. szeretem a vörös /meg fekete/ rózsát. amikor túljókedvem van, szeretek hüłyüłni, és nem szeretem ha bárki is beszól ezért, inkább hüłyüłjön velem xd. ha rossz kedvem van, szeretek sétálni a kertben, rózsákat nézegetni, letépni egy vöröset *.* . vaagy a szobámba a macimmal /legjobb haverom xd/ depizni, aztán elképzelni a halálomat. az mindig megnyugtat. meg zenét hallgatni. ilyen nyálas, depiset :O, vagy nem. szeretem az éjszakákat, sötétséget. nincs csodásabb egy gyönyörű holdfényes éjszakánál áhh *,* . a kedvenc számom a 3-as örökké. bár a 666 sem rossz ^^ xd. nem szeretem ha valaki egóista, beképzelt fax. hiszek abban, h mindenkiben van valami szép és különleges, kivétel vok én. abban is hiszek, h minden jóban van vmi rossz, és minden rosszban vmi még rosszabb^^. szeretem ha vki meghallgatja a másik véleményét is, és nem csak azért nem ért egyet azzal, mert túl büszke ahhoz h beismerje h ő az aki tévedet, vagy h van másik lehetőség is, azon kivül amit ő tudott addig. jujj ez most xar lett, no sebaj. szeretem én is meghallgatni mások véleményét, tényleg ezt nagyon szeretem. a háttérből figyelni /sunyi?xd/. de én nem naon szeretem megosztani a véleményeimet másokkal. az egyetlen ember akit szeretek lefárasztani a hüłyeségeimmel, az Deni x]. aztán hiszek még mindenféle hüłyeségben. első sorban Istenben, ami nem a hüłyeségek közé tartozik, khm. mondjuk olyan "hüłyeségekben" h léteznek mindenféle természetfeletti lények, erők. lélekvándorlás. mert miért ne? vámpírok<3.khmm. meg aztán halál utáni élet. csak azt nem tudom h halál előtt élet-e ez? életnek nevezhetjük-e ezt? nem tudom.. szeretek nagyritkán kreálni. és rájöttem h olvasni is szeretek :O kicsit. na jó, attól függ mit. ilyen szerelmesöngyisdepisszomis izééket :D. amúgy nem szeretem ezt az életet, de miwel itt van nekem Dením, élni akarok :). csak érte, csak neki. ennyi.


paccs_


---------------------------------------------------------------

2oo8.o6.15:



HeLLo.



Hát öö.. mondták, h töltsem ki az ALom, bár most nem jut eszembe semmi értelmes. No, de ha már belekezdtem. Úgyis ki lesz törölve ez is, ha rossz kedvem lesz, és úgy döntök, h leszokom a tc-ről, bár ez nem ment eddig, sajna xD.
A legeslegfontosabb dolog számomra, az én kisz Denícím =), más már nem is számít. Ő életem egyetlen értelme, nagyon szeretem, még soha senkit nem szerettem úgy mint őt. És örökre szeretni is fogom ^^. Nem engedlek el, kicsim, soha >.< :D, c'est la vie =P.
Van még pár kedves emberke, itt tc-n, akiket bírok ^^. Sokan, azok közül akiket megszerettem itt, már nem járnak fel. De azért még benne vannak a naplómban, a "*************" bejegyzésnél. Meg sok butaság van még a naplómban..
Talán magamról is kéne vmit írnom, csak most nem igazán tudom mit kéne o.O . Szeretek álmodozni, na ez egy. Akk, szeretem még a csokííít ^^, a vörös [fekete] rózsát, az esőt, a nyári éjszakákat, a vííízet :D, meg még pár dolgot..
Zenében nem tom mit szeretek, úgy mindent. Nem stílustól függ, vagy épp előadótól, hanem csak úgy, ha megtetszik egy szám, azt hallgatom amíg meg nem unom. Most perpill nincs kedvencem, hmm o.O, pedig am mindig szokott lenni vmi kedvenc, de most nincs.
Álmos vok. Ahjj. Egy óra fele úgy éreztem, h már este van.. :D kivok.. fáradt vok ehh.
Most már tényleg nem jut eszembe semmi értelmes.
Itt a nyárííí szünet végre. Hihetetlen. Én pl, még fel sem fogtam h v.a.k.á.c.i.óóó van már... szal nah. Levok maradva. Azt sem tudom hirtelen h hanyadika van. Nem gáz.
Jah, és a távolság nem állhat a szerelem útjába :O. Ha két ember igazán szereti egymást, nem választhatja szét őket, csupán a távolság ^^. Ezt most csak úgy irtam, mert eszembe jutott h ezen vitatkoztunk Laurával xD. Ejjnye, elég volt o.O .



Nem untatlak tovább x). Pápássh.

______________________________________________________________

2oo8.o7.18. :



[261512 AL] Dení. szeretleeeek. egyetlen kis csikis se[gg]ű mókuSSom xDDD. naon szeretem. örökké =)


Kép: elvok bambulva, vagy mifa_sz xD. am meg tudom h ronda a pofám, de ne nézd, ha nem teccik, bzdmg^^.


Három óra négy perc van, de nem tudok aludni. Lehet, h azért mert 13:30kor keltem? Biztos.. am akk most irjak ide bemutatkozást? :D
Mondjuk nem tom mit kéne ide irnom, sablon duma sz_ar, és eredeti szövegecskéket nincs most kedvem kreálni. Nah. Ha épp érdekel vmi, inkább a napló az ami fontosabb. Van benne sok hü_lyeség, sok depis rész, pár versike, pár kép, pár vidám bejegyzés, pár "nyálas" [inkább mondanám érzelgősnek] rész, meg ilyenek. Ja meg persze vannak vélemények rólam ["Csillagok***, vélemények..." cimű bejegyzés], meg haverok ["********" cimű bejegyzés]. A zöld színnel kiemelt bejegyzések, a mondjuk úgy... fontosabbak?! És azok lejjebb vannak...
Hát mondjuk már sokszor megbántam, h rátaláltam erre a kis teveclubra. De rájöttem, h naon is megérte, mert igaz h innen ragadt rám is a depi, meg minden, de egyben ez a legjobb dolog is az életemben... itt ismertem meg egyetlen kis cejelmemet x). Áh, és most, h végre élőben is találkoztunk... Elmúlt szinte a depim, meg jó hely ez a tc azé' xD, csak most naon hiányzik ='[.
Amúgy nem naon maradtak régi haverok. És régebben, amikor sötétke kezde hanyagolni a csetet, én csodálkoztam, h miért?:O Ő akk azt mondta h nem maradtak régi haverok. De én csak azt hajtogattam, h lesznek majd újak, mert miért ne? Hmm.. Igen ám, de most rá kellett jönnöm, h amint kezdenek eltünni a régiek, vagy csak megszakad a kapcsolat a régi haverokkal, vhogy már nem vágysz újakra. Legalábbis én nem vágyom újakra. Az olyan lenne mintha újra kezdeném, és tudom h rossz volt az elején, amikor még senkit sem ismertem, és ezért én inkább szeretném vissza kapni a régieket. No de mindegy, Ami elmúlt, az a múlté. Itt van nekem most Denícím, és Érte élek, a többi meg nem számit ^^.

Zene: aminek vmi mondanivalója van, vagy ha pörögni akarok, akk vmi ritmusos xD.
Szeretek énekelni. Csak ha egyedül vok x'D.

A stílusom? sokan ímóztak már le. Bzdmg, nem kell h ímó légy, ahhoz h depis legyél xD. Na mindegy, Merengő. Ja.
Ha meg már ímónál tartunk, qrvára nincs velük bajom. Egyik stílussal sincs bajom, a divat sz_arságok meg.. no comment. Ha vkinek az jó, hát csak tessék...
"Téged rapperek köze teremtett az Isten" by sötétke. Éljenek.
Mondjuk a 11-12 éves kis öntelt kölykök, akik rappernek mondják magukat, háát.. De am az ember 11 évesen nem lehet annyira se nagy rapper, darkos, rocker, punk, ímó, meg ilyenek. A 11 éves kisgyerekeknek, sztem az áll jól ha vidámak. Ha már a vidám egy stílusnak számit itt ^^. És az a jó, ha az ember még gyerek, akk használja is ki azt, ne akarjon "nagynak" tünni, úgyis csak beképzelt kis pitsának, vagy faxnak tünhet. A gyerekek maradjonak csak gyerekek, és azok akik azért baxtatnak vkit, mert még kicsi, azokra meg csak egy szó jellemző: szánalmas.


Ja és a csúnya, csak a szép árnyéka.


Paccs. Löttyí.


----------------------------------------------------------

2oo8.o7.22:



[261512 AL] Dení. egyetlen szerelmem. szeretem örökké. Ő az egyetlen jódolog az életemben, meg ezen a sz_ar técén is. csak Ő tud boldoggá tenni. csak Ő számit nekem, senki és semmi más. csak az Ő véleménye számit, a többit meg lesz_arom. csak Vele akarok élni :). Szeretlek egyetlen kis kukszos mókuSSom xD (L) =).


Egy kis LoooL á lá Denicím :D :

Spark: jó van férfi vok farokkal xD
SHADOWS: te férfi? :P....kisfiú vagy xDDDD
Spark: kisfiú nagy vágyakkal :D

Spark: Csoki. Timi. Jáccás. szeretem az életet. mindenem meg van xD

^^




Aztán.......


"Aki vadállatot csinál magából az megszabadul az emberi lét fájdalmától."
Hát igen. Ezért leszek vadállat. Senki és semmi nem fog érdekelni. Am meg jó úton haladok efelé... Egyetlen ember akit szeretek és szeretni fogok, az Ő. A többi embert meg magasról leSZ_arom. Egoista beképzelt dögöknek megy jól ebbe a kú_rva életbe, a mi mocskos kis világunkban, 21. században. Szal egoistának kell lennem ^^. Örüljetek. Ti csináltok belölem vadállatot. Meg sok más emberből is, akinek maradtak még cseppnyi érzései.... mer ugye azok rinyálós, érzelgős fa_szok? Ti meg szánalmasok vagytok. Nem, nem mi vunk szánalmasak. Ti vagytok. És azok is maradtok. Mert mi változhatunk. De ti bármennyire is megváltoznátok, a kú_rva önteltség megmarad bennetek. és ez tesz titeket szánalmassá. POKOLBA VELETEK ^^.


--------------------------------------------------------------

[261512 AL] Dení. egyetlen szerelmem. <3.



Aztán.. van ez így, és van ez úgy. Miwan? Nemtom..
Unatkozom bruháhh^^. Vagy nem. Találd ki x)).
Szeretlek. Vagy nem. Nem kell kitalálnod... ezt vagy tudod, vagy nem ismersz, és akk nem xD.
Ess eső, ess. De azért 3 nap után állj már le! xD. Csak me sírnak az angyalkák ^^.
Jújj de értelmes vok megint :D. Am 3:o4 óra van... Szal mit vársz tőlem? Semmit? Helyes.
Éhes vok. Etess meg ^^. Nem, nem szeretem a banánt xD. Csokitól meg most hanynom kéne :O. Jó, ilyenkor inkább nem eszek.. >.<
Már nem vok depis. Hihetetlen? Höhö. Csak hiányzíííík ='(. De ez nem depi, hanem normális dolog. Ajj. Bárcsak az lenne a norm. h folyton együtt vunk. Dehát c'est la vie.. =/
Irni akarok, irni és irni. Nem, nem inni. IRni. Muháhá. Tényleg, a sátánikacaj mániám is elmúlt ^__^. [azaz a muháhá xD]. De az már rég....
Meg amúgy nem vok semmi, ha a stílust nézzük. Meg senkivel semmi bajom, nem vok előítéletes egyáltalán. Csak úgy néha utálok mkit, Denicímen kívül :D. De erről is csak az élet tehet ^.^ . Mint mindenről :O. De azé' becsüld csak meg, mert Isten ajándéka ^^. Ne vagdossad magad,wazzxD. Mert a test a lélek háza, vagy mi :O. És akk nem kell tönkretenni. Búú. Ja és ne taposs bele mások lelkébe :OOO. Cúúnya dolog >.<. Gonocc >.<. Meg amúgy a lelki fájdalom sokkal rosszabb, mint a fizikai O.o . Öö. Izéé..
Jólvan abbahagyom. >.<

___________________________________________________________

[261512 AL] Dení. egyetlen szerelmem. <3.



"...porból lettünk csilagokká, de mégis késve ébredsz rá, h sosem az a fontos más kinek lát, hát válald önmagad..."

"Széllel szemben állva, megváltásra várva, sírtál, vártál, s én könnyedet letörlöm, a romok közt, a földön."

"De ce nu eşti aici, să-mi spui cu un sărut, că mă iubeşti preamult, să plângem împreună? De ce nu eşti aici, când cerul m-a uitat, şi printre nori eu cad, tu să mă prinzi de mână?"


megazanyáád.



"Aki vadállatot csinál magából az megszabadul az emberi lét fájdalmától."
Hát igen. Ezért leszek vadállat. Senki és semmi nem fog érdekelni. Am meg jó úton haladok efelé... Egyetlen ember akit szeretek és szeretni fogok, az Ő. A többi embert meg magasról leSZ_arom. Egoista beképzelt dögöknek megy jól ebbe a kú_rva életbe, a mi mocskos kis világunkban, 21. században. Szal egoistának kell lennem ^^. Örüljetek. Ti csináltok belölem vadállatot. Meg sok más emberből is, akinek maradtak még cseppnyi érzései.... mer ugye azok rinyálós, érzelgős fa_szok? Ti meg szánalmasok vagytok. Nem, nem mi vunk szánalmasak. Ti vagytok. És azok is maradtok. Mert mi változhatunk. De ti bármennyire is megváltoznátok, a kú_rva önteltség megmarad bennetek. és ez tesz titeket szánalmassá. POKOLBA VELETEK ^^.



Itt csak 2 dolog van. Mi és Ti. Mi az 2ből áll. Ti, a világ többi emberét jelenti. Nekünk kell egy külön világ, mert a Ti mocskos világotokat nem Nekünk találták ki. Egyenlőre még Ti vagytok a nagyok. Ti kínoztok, Mi szenvedünk. De el jön a Mi időnk is egyszer...

♥ Addamz- Te + Én ♥



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat