Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
újabb visszaesés.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
újabb visszaesés.

Igen, újabb. megint. a mai nap kúrva szar volt. egyik faszság követte a másikat, egyszerűen kikészített a mai nap -.- . és megint. megint kezdödik a wc-ben bőgés a suliba. ma észrevették rajtam. de leszarom. mert azt én nem tudom elfogadni h nem megy olyan jól a matek ahogyan ment. baszki a legjobb voltam az osztból.. de a mai dogát sztem rendesen elbasztam. pedig tudtam hogy kell, csak sehogy se jött ki az a faxság és mivel késett is a hülye osztfő, nem is volt elég időm.szal nem elég h el is basztam a dogát, de még be se fejeztem. és még le is ordított az osztfő. pedig nem is én dumáltam basszameg.
az angolról ne is beszéljünk. pedig talán még ott is jobb jegyem lesz mint matekból. kúrvára ne norm a tanárnő. ááh, mindegy.
Aztán basznámszájba Claudiát. nem igaz mááár. rendeltem egy gyönyörű feketeköves gyürűt. persze nemjött meg a rendelés. de alap h csak az én gyürűm nem jött meg -.- . viszont a lilaköves fülbevaló megjött. de az se olyan amienre számítottam. kibaszott nagy O.o .
Érzem h megőrülök lassan. vagy az vok rég? lehet. sőt. de áááá. nem nem neeem. nem akarok vissza esni a depibe. utálom már. és amikor pont tegnap mondtam Káátának, meg Átíínak h tökjó h szinte már elmúlt a depim -.- . erre Kata: "há jó, mer fasz voltál régen, mindig depizté :D" . fain.
Lehet h ezt csak egy simán szar napnak, csak egy szimpla rosszkedvnek kéne felfognom. de ha baszottul nincs rá módom h javítsak rajta.. haza jöttem és aludtam hátha segít vmit. nem naon, vagy nemtom. most sztem megirom a házimat, aztán belevetem magam egy kád forró vízbe. kell a forró fürcsí. jót tesz. aztán esetleg még irok ide. hogy mit? ... tegnap éjjel nem tudtam aludni. ezis tökjó -.- . és sokat godolkodtam. nemtudom, vmi féle félelem fogott el. de aztán elkezdtem szépekre gondolni. és megint 'kreálni' akartam, csak nem volt kedvem felkelni. kibaszott sötét volt a szobámba. és folyton beképzeltem magam fura zajokat. de ezt csak a horror film teszi, amit Ale elmesélt. nekem ennyi elég is volt. nekem elég elmesélni, akk már meg sem kell néznem, mert tisztán eltudom képzelni és láttam magam előtt az egészet. hülye képzelőerő. amikor kell akk nem műxik. most meg túlságosan is. szóval elgondolkodtam sok szép dolgon. fürdés után ha lesz kedvem, leirom.

vok. de elment a kedvem...


... Nem fogadok el több rosszat. Nem, nem akarok. Szívem nem hajlandó többé gonoszságot és gyülőletet befogadni. Csak szépet. Mert boldog akar lenni. Hisz ki nem szeretne boldog lenni? Hagyni, hogy a múlt elnyelje a horrort, s azok rémét, és hagyni, hogy a szépség és romantika eltöltsön mindent. Hisz mit ér a Tavasz virágzó fák nélkül, zöldülő fű, s kicsiny apró virágok nélkül..? Ekkor kel életre minden, s ekkor újjul meg minden. Ekkor kell, hogy igazán örülj minden egyes napsugárnak. És mit ér a Nyár napsütés nélkül? Mit ér, forró éjszakák nélkül, s meleg esőben csókolozás nélkül? Mit ér nyárieső utáni szívárvány nélkül? Madarak, rovarok és a többi állat nélkül . . . ? S akkor már az Ősz mit ér, sárguló levelek nélkül? Hát nem veszitek észre? Tényleg ennyire vak lenne mindenki? Hisz minden fáról arany hullik ősszel, s mégsem becsüli meg senki, csupán levelek.. szöllő érik, s gesztenyék hullnak a földre, a hideg nedves földre. S mégis oly gyönyörű. Hideg eső esik, hüvős szél fúj. Fázol? S mégyis oly gyönyörű. S végül mit ér a Tél hó nélkül? Mit ér boldog hóban játszadozó gyermekek nélkül? Hóember, gyerekes? S mégis oly gyönyörű. És a Karácsony, a Szeretet ünnepe. Szerintetek miről szól? Csak arról h "kapjunk"?! Pedig ha tudnátok mennyire jó adni, kapni nem is szeretnétek. Mit adni? Áhh, nem, nem tárgyakról, ajándékokról beszélek. S ha eddig ti csak ezt fogtátok fel, beszédem hiába való volt. Hisz én érzelmekről beszélek. Tiszta szívből áradó érzésekről. Szeretet ünnepe, Szeretetet ajándékozz, s ne várj cserébe semmit.
Azt mondjátok rossz a világ és igazságtalan az élet? Miért nem veszitek észre h csupán ti tehettek erről..? Miért nem veszitek észre, hogy hiába van kevés ember ki szeret, ha a többség gyülöl? Miért nem veszitek észre mások szenvedését? Miért nem törödtök másokkal, miért csak és kizárólag magatokkal? És azt mondjátok, ti tudtok szeretni? Hogyan? Nincsenek már tiszta érzések. Hol az igaz Szerelem? Hol az ártatlanság? Hol van minden, aminek lennie kéne? Eltünt,s tudom ebbe a világba többé nem tér vissza. De ne légy szomorú, mert még vár Rád egy szebb Világ . . .



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat