Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
let me see your beautiful smile

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
let me see your beautiful smile

"Let me see your beautiful smile, 'cuz love is not a reason to cry :).
Love is not a reason to cry, Love is just a reason to smile.."

És mégis az nem igazi szerelem, amiért még sosem sírtunk. But, akkoris... love is just a reason to smile...


Ma kicsit zavart a jelenléte. nem tudom miért... vagyis nem kicsit ááh. nem is vesz figyelembe, közben meg mégis rólam beszélt. ez igy wáá. évek óta nem szóltunk egymáshoz.. még köszönni sem köszönünk, csak azt nem tudom h mi a baj? O.o vagyis egyszer még naon jóban vunk, aztán a nemtommitől megváltozik minden, és szinte utál. de én nem tehetek róla h a haverja basztatta miattam... de ez oly régi történet, h talán ez a legrégebbi életemben...:D komolyan.
talán az a baj h mindig próbálok olyan vkit mutatni, aki nem vok. de miért? mert nincs önbizalmam és tudom h utálnának, mert félénk és gyerekes vok. nekik, meg elkell jáccani a magabiztos nőt. de nem megy, hisz nem vok az. csak h igyis ugyis utálnak... vagyis nem tudom, elgondolkodtam ezen ma, két csepp könnyecske folyt le az arcomon közben, aztán meg ide ültem h kiverjema fejemből. később észrevettem h teljesen elbambultam és rá gondoltam és nem tudtam h miért :O. nem értem magam, miért érdekel ennyire h mit hisz rólam? sztem elkényesztett hiszis beképzelt libának hisz.. de nem is számit.. vagy nemtom. mert miért számitana. úgy viselkedik velem mintha teljesen idegen lennék a számára, közben meg vmikor régesrégen szeretett O.o vagy mi........... de ez nem számit most, vagy mégis. mindig furcsán érzem magam ha meglátom, mindig úgy érzem bizonyitanom kell. mert zavar h azt hiszi rólam amit hisz.. nemvok elkényesztett ribanc. pedig ma is ink ugy viselkedtem, a magabiztos csaj szerep helyett...... áh. de ha nem a fasz haverja érdekelt, aki nyomult rám ezerrel, hanem ő. mert a haverja nem ismer, de ő igen és hiába játsza el h vadidegen vok számára, vmikor régen ismert... és nem tagadhatja. de nem értem magam, mit várok tőle? talán semmit. néha meg megértést o.O .. áh, mi értelme van ennek az egésznek?! nem akarok ezen filózni tovább..

Hát megkezdödött a suli. Hétfőn nem voltam me leragadtam cipőt venni, és mire oda értem oszttársaim már elmentek xD. De tökjó cipőket vettem :D 3 párat xDD. Kedden fasza napom volt, ellogtunk 12kor, vettem végre fülhallgatót a telómhoz :D, meg Alexandrával csináltunk jó sok képecskét xd hülyültünk sokat, nem lényeg.. Ma meg, szerda.. hmm.. semmi különös azon kivül h a vaksi francia tanárnő beszólt -.-", nem érdekes..
Am mki azt mondja h megváltoztam :D. Nem is annyira..:O csak mostanság bőven használok fekete szemcerkát, meg más a hajam. meg kabbezok és faszomozok ha vmi nem teccik, de ennyi :D. Sokan lerockeroztak xD. Egyik: "na miwan, stilust váltottál? :P" -.- :D, másik:" miért fested feketére a szemed?" XD hát ezen szakadtam:D azt mondta h fessem zöldre vagy pinkre XD. Aztán még: "rocker lettél?" én: "nem o.O :D", "oooh, akk th-s izéé?:D" ezen is szakadtam :DDD. Én tokiohotel fan? oh kérlek xD. Akkor még "jesszus, eddig kibirtam 2 évet veled egy padban, de ezek után ...." xDD meg ugyan Alexandra (padtárs..lálá): "néha olyan gonosz tekinteted van, h komolyan megijesztesz.." :DDDDDD. Én -meséltem vkinek h mki megváltozik :S, erre 3 csaj egyszerre hátrafordul és-: ":O miwaaan?:O te változtál meg a legjobban >.<" xD. Ja meg a buszon egyik nyomulós faszi, akit nem vettem figyelembe és bedurcizott: "próblémáid vannak az idegeiddel?" XDD, meg "most miért vagy ilyen velem, nem tudsz kedvesebb lenni? =(" amikor meg mondtam h haggyon me ugy sincs értelme akk meg azt kérdezte h "nem vok elég jó neked? >______<" pff:D ilyen faszokkal nem dumálok xd. Csak nem voltam vmi jókedvű bizonyos okokból, meg am is utálom a nyomulós pasikat :D.Hát kb ezek a vélemények rólam jelenleg :D.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat