Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
már megint. már megint. már...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
már megint. már megint. már...

Már megint minden olyan értelmetlen és hasztalan. Megint olyan értelmetlennek érzem az életem. Meg úgy alapból hasztalannak magam. Mert az vagyok. Mert nem csinálok mást egész nyáron, csak alszok, és netezek. Kocka vok ^•^ .
Jóvan...cseszdmeg.

Sokan azt mondják, h jobb is nekem, h vége lett ennek a barátságnak. De nem az én hibám, és most mégis legszívesebben én kérnék bocsánatot, h legyen minden úgy mint régen. Mert hiányzik. Úgy legalább volt egy kis szín is az életemben, de most így minden fekete és fehér.
Okx. Volt az a két hét, ami csodás volt, jobb volt mindennél. De elmúlt. És most semmim sem maradt. És most Karácsonyig nem is lesz, és addig hogy bírom ki? Itt kockulok egésznap...
Annyira hiányzik. Olyan jó volt éjjel biciklizni a sötétben, méghozzá amikor áramszünet volt és semmi fény, csak titta sötétség, és vihar közeledett, nagy széél, villámok. Na meg aztán, haza mentünk, de útközben rájöttem h jobb ha nálam alszik xd. És akk is olyan jó volt. Mindig májkrémet zabáltunk és nyitott ablakon néztük a villámokat, meg gyertyafénynél :D. Gyertyafényes éjfél körüli vacsi fenn a szobámba, az a legjobb ;). Aztán hajnali 4ig beszélgettünk, minden hülyeségről, meg röhögtünk ááá. Miért múlt el? :S
És most vége. Pedig annyira vártuk már ezta nyarat, és annyi tervünk volt. A sok tervből csak 2öt valósitottunk meg, de azok is félresikerültek =/. Strandoláskor elbasztam a lábam [fitofotodermatózis -.-"]. És az 1 hetes együtlét. Csak mi ketten, egy lakásba. Mienk a lakááás, azt csinálunk amit akarunk jee. Közben meg abból lett a legnagyobb balhé -_-". Mert ugye csikis vok.. ő meg folyton csikizett:D és olyankor én akkorákat ordítok..:D szal no comment. Meg akk szerdán, amikor napszurás miatt lázam volt, és alig tudtam lábonállni, én bementem aludni, ő meg a nappaliba maradt és tvzet jó sokáig. És zenét hallgatott maxon. én tudtam h baj lesz ebből, meg amúgy engem is zavart, mert én ott szenvedek, ő meg szórakozik -.-'. De szóltam neki, aztán nem halgatott rám. Ez van. Meg amúgyis elcsórta a szemcerkám. mondjuk az nem lett volna baj, mert eddig is mindig oda adtam, ha kellett, de most kiment az erkélyre és ott sminkelte magát. Pff. Itt egy szemcerka, ott egy faszomtudja mi. Meg el is baszta. Nomindegy. Meg az zavart még, h én takarítottam, pakolgattam, ő meg mindent szétcseszett. Ááá. Az naon idegesítő tud lenni, hidd el. De a legnagyobb baj, a zaj volt, amit csináltunk =/, meg a maxon hallgatott zenéje -.-". És hát panellakás. És akk minden áthallatszik a szomszédokhoz. És akk a szép kis hét után, a melletünklévő szomszéd beszólt szüleimnek, meg a 4.ről vmelyik, pedig mi az 1.ön laktunk :D. Na szóval ebből lett a baj.. Szüleim megharagudtak, aztán összevesztek az ő szüleivel.. áh mindegy.
Ez van. Hiányzik, de ez van...:S
Talán helyre hozhatjuk. Vagy nem tudom. Mert úgyis találkoznunk kell, mert nálam felejtett pár cuccot, és hát.. De úgy volt h tegnap talizunk, aztán életjelet se adott. Én meg nem fogom minden nap felhívni. Tegnapelőtt én hívtam, ha érdekelte volna, akk tegnap felhívott volna, de nem. Inkább azt a másik kis hülyepicsát válassza, mert hallottam h ott volt amikor beszéltem vele.. a háttérből pofázott és röhögött. Idióta lány. Mindegy, ha akar majd valamit Berni, akk felhív, vagy ir egy sms-t, ha nem, akk meg... én nem fogok könyörögni, az biztos.

Igy most eszembe jutott, hogy milyen jó volt 3 hétig egyedül lakni abban a lakásban, aztán a negyedik hetet elkúrtuk Berniwel, de azért az sem volt annyira szörnyű :D. Lol, amikor felálltam a konyhaasztalra és kopogtattam a felettünklakóknak xDDDD. Az lol volt, meg sok ilyen hülyeség volt :D. Meg a lakás elött volt egy kis park, és az ablakok pont arra néztek. Berni meg folyton a padocskákon ülő pasikat bámulta :DD. Na mindegy. Mert arról az egyedül eltöltött 3 hétről akartam volna mesélni, elvileg. de már azt sem tudom mit xD.
Mondjuk azt mondtam a szüleimnek, h azért akarok beköltözni, mert közelebb van az uszoda ^^. Hát szóval, Berninek is mondtam mielőtt elköltöztem volna pár hétre, h jajj de szar mert az uszáson kivül mi mást kéne csinálnom? uncsizni fogok.. Erre egyik nap beállít egy csomó magazinnal, és ideadja és azt mondja h olvassam ezeket, akk nem uncsizok xDDD. Tehát uszáson kivül azt csináltam :DD, meg tv-ztem:D. Meg telefonáltam sokat xd. Meg nem tudom.. Aludtam 3x egy nap :D. De jó volt. Nem tudom, de olyan jó volt h nekem kellett csinálnom mindent. Képzeld, még mostam is xDD. Ezt ugyan el nem tudná rólam senki se képzelni, legalábbis azok akik ismernek..:D. De megvolt azis >.<. Meg zacsis levest csináltam :DDD. Hűűdeügyes (H). Meg persze nekem kellett mindig bevásárolnom (H) :DD, amit am nem szerettem, de akk még az is jó volt :D. Meg elvoltam:O. Takarítottam :D. Egyik nap még ablak mosásra is rávettem magam xD. Bazz de olyan meleg volt, h fürdőruciban álltam ki az erkélyre és úgy mostam az ablakokat :DDD. Nem voltak túl sokan a szembelévő parkban.. azt hiszem =$ xD. Ha meg voltak akk miwan?:D Fürdőruha volt rajtam, ééés?:D >.< xD. Nem tudom mit csináljak. úgy gondoltam h beköltözök újra, ha kezdödik a suli, de vhogy most már nincsen kedvem o.O.
Na itt abbahagyom. BáájBáj.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat