Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
Érdekes, mire születtem...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
Érdekes, mire születtem...

Arra születtél, hogy mások fájdalmát enyhítsd!

A sorsszámod a 7-es

Timea, te egy arra születtél, hogy "orvosa", gyógyítója, vigasztalója, tanácsadója legyél a hozzád forduló testben és lélekben megtört embereknek. Fontos, hogy állandóan gyarapítsd gyakorlati tudásod, szellemi bölcsességed. A rejtett igazságokat keresed minden mögött, és a felismert törvényszerûségeket azonnal beépíted az életébe, és tanácsként adod tovább a hozzád fordulóknak. Nem szabad a meggazdagodásra koncentrálnod, mivel ez ellentmond feladatodnak, ha azonban jól töltöd be hivatásod, minden szükséges anyagi erõforrás a rendelkezésedre fog állni.

Az is elképzelhetõ, hogy meggazdagszol, de ezt semmiképp sem szabad célként kitûznöd. Nagyon kíváncsi ember vagy, sokat és szívesen utazol, de nem csak a világban, hanem befelé is kutatva saját lelkivilágodat és lehetõségeidet. Mindíg kell, hogy lebegjen valami cél a szemed elõtt, ellenkezõ esetben ideges leszel.

Ha elértél egy célt, nem elégszel meg vele, szinte azonnal újra útra kelsz. Könnyen elaprózod magad. Tehetséged van arra nézve, hogy leküzdjed a feszültségeket és az ellentmondásokat. Különösen filozofikus alkat vagy és nagyon empatikus, bele tudod érezni magad mások helyzetébe. Vonzódsz a spiritualitáshoz és a vallásokhoz. Szeretsz egyedül lenni, és keresed a nyugalmas helyeket. Kritizáló alkat vagy, ezért gyakran nem vagy népszerû.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat