Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
Hogy el ne felejtsem^^ ...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
Hogy el ne felejtsem^^ ...

Csütörtök, aug. 20.
Este, lefekvés előtt hülyültünk még a zenélő macival :D. A maci zenélt nekünk, mi meg popsit riszáltunk és közbe felvettük kamerával, aztán megnéztük és könnyesre röhögtük magunkat x""DD. Ezután baleset történt, kuxi megsérült, és ömlött belőle a vér :'S. Annyira megijedtünk, Deni rosszul lett, hirtelen tiszta sápadt lett és szédült, én meg már annyira rémült voltam, h végül el is bőgtem magam. Ezek után alig tudtunk aludni, és Denicinek még a foga is fájt :(, nekem meg hányingerem volt és hibásnak éreztem magam még sokáig a baleset miatt, meg féltem a köv. napi utazástól, de leginkább az egyedülléttől ami ezek után várt rám. Végül 2 vagy max 3 órát aludtunk.


Péntek, aug. 21.
Utolsó nap, pénteken reggel 5kor keltünk. Nagyon álmosak és fáradtak voltunk, Denicin látszódott h rosszul van kicsit, h gyenge =(. Naon féltettem, és nem akartam egyedül hagyni semmiképpen sem, naon aggódtam amiatt h majd Bp-ről egyedül kell vissza vonatoznia Pécsig :S.
Szal felkeltünk, készülödtünk, aztán busszal bementünk a városba. Az állomáson vártunk még kb másfél órát, addig megvettük a helyjegyemet. Elég hideg volt, fáztunk is rendesen :D. Vonaton, Bp felé, ettünk, Döncim aludt egy naon picit, én meg néztem csak ki az ablakon, és probáltam erős maradni, és nem arra gondolni h már csak pár órát lehetünk együtt =/. Végül Bp-re értünk, ott elmentünk h letegyük a jó nehéz táskámat meg a szatyort a csomagmegőrzőbe, közben láttam egy Zimándi lányt :O (végül kiderült h Balcsin volt :D). Ezután elmentünk az Arénába, ott sétálgattunk, nézelődtünk, és megkerestük a 13 színes kis elefántot :D. Azt hiszem mindegyiknél csináltunk is képet :P. Aztán vissza kellett mennünk a csomagokért, mert lejárt a 2 óra. Újra cipelhettük a nehéz táskát meg szatyort :D, áh Dönci anyja túl sok mindent pakolt be :O, ja meg 10 szendvicset csinááált! xD . Megkerestük ezután azt a vágányt amelyről a vonatom indult =/. Ültünk egy kicsit ott, majd felszálltunk, de persze a helyem el volt foglalva, ez mindig igy van :D. A vonat ajtajánál beszélgettünk még egy kicsit, pityeregtem is ><. Annyira nem akartam elmenni mééég :S. Utolsó puszik, utolsó szavak =(, aztán indulás haza...
A vonaton nem csináltam sok mindent. Előszöris zenét hallgattam és az ablakon néztem ahogy minden hátramarad és én elhagyom ezt a helyet, ahol olyan jó volt Vele.. Később elkezdtem "Őrtornyot" meg "Ébredjetek"-et olvasni. Miután meguntam az olvasást, csak bambultam, zenét hallgatva és az ablakon kinézve. Néha naon nehéz volt visszatartani a könnyeimet, egyszer ki is mentem wc-re, h végre kisírhassam magam kicsit, máskor meg csak könnyeztem és gyorsan letörölgettem.. Minnél közelebb kerültem Romániához, annál jobban hiányzott, és aggódtam nehogy vmi baja legyen =/. Lökösházán kb 20 percet állt a vonat, már untam. Aztán egyszercsak megláttam egy állomáson vonatokat, amelyeken az állt h "CFR", akk sóhajtottam, mert tudtam h már Romániában vagyok :S. Ott, azaz Curtici-on, még 15 percet álltunk ><. Amint elindultunk onnan, egyre és egyre türelmetlenebbé váltam, végül már annyira h felálltam és úgy néztem ki az ablakon, h mikor érünk már oda, mert annyira sírhatnékom volt, h úgy éreztem felrobbanok belülről... Elkezdtem az ajtóhoz hordani a cuccaimat: először a naagy táskát, aztán a szatyort is. Ezután ott álltam tovább az ajtónál. Nagy nehezen megérkeztünk Aradra.
Amikor pont leakartam szállni, hirtelen megláttam h anyu ott van előttem :D. Ő segitett lehozni a csomagokat, aztán megláttam aput is. Anyu mondta h Denicim telefonált neki, kérdezte h oda értem e már, de még nem, mivel késett kicsit a vonatom :O. Ezek után elmentünk vásárolni ezt-azt, utána haza mentünk. Itthon első dolgom az volt h felmenjek msnre, h beszéljek édesemmel =(. Mostantól sokat fogunk mikrofonozni és camozni, nem csak irkálni msn-en =).
Hát eltelt a nyári együttlét is. Ki gondolta volna, h ennyire gyorsan? =( Legközelebb télen találkozunk majd, remélem addig gyorsan el fog telni az idő, és a suliban is minden rendben lesz mindkettőnkkel. Alig várom a telet :).

------> Ezeket csak azért irtam fel ide, hogy ne felejtsem el mi történt, mivel bele akarom irni a rendes naplónkba ^^ <------


______________________________________________

Gondoltam arra, h talán jobb lenne ha lenne vmi kis tervem minden napra, és azt be is tartanám.
Holnap mondjuk a következőket csinálhatnám, figyelembe véve a körülményeket, vagyis azt h 17 óráig nem beszélhetek Denicimmel, és azt h nincsenek itthon a szüleim pár napig :P :
- legalább 10-11 órakor kelni
- fürcsizni, közben zenét hallgatni
- reggelizni talán xD
- köröm csinálás :O
- napló irás kint a teraszon + zene
- kutya sétáltatás
- mamánál ebédelni
- olvasni talán
- virágot locsolni (mert azt kell :P)
- 17kor felmenni msn-re
- a nap többi részében leginkább camozni és mikrofonozni Döncimmel :P , meg WoWozni vele x"D

Nah hát majd meglátom, ezekből mennyit tudok tényleg megcsinálni :P. Igyekszem mindet, mert hozzá kell szoknom, h suli időben mindent jól be kell programoznom, h minden jól menjen a suliban és maradjon időm kellemesebb dolgokra is x).

______________________________________________
Hát ezekből a dolgokból majdnem mindent megcsináltam, a kutya sétáltatás és az olvasáson kivül, bár nem épp abban a sorrendben, de majdnem :D. Azé nem rossz, de legközelebb többet megcsinálok majd :P. Jó, persze több dolog miatt is elmaradt ami elmaradt, de ez most mindegy :D. Pl. nem találtam Bleki pórázát, meg Dönci is hamarabb jött haza mint amennyire számitottunk, de egyáltalán nem baj, legalább többet beszélgettünk :P. Nah meg wowoztunk x"D.
Holnapra remélem az olvasást :O :D.
Nah szijá :D.

2oo9.o8.26

______________________________________________

Nah hát megvolt az olvasás tegnap is meg ma is...blabla meg minden :D , de nincs most kedvem naplót irni :D. Kitnyom?

Jah amúgy ha mit tudom én mit "irnék" cseten, nah hát az nem én vagyok, csak néha Csokikának olyan kedve támad, h feltörje mások tevéit, és szórakozik velük cseten :D.

Éééés :O tegnap este beszéltem Lauráááával :). Hűű, hát hihetetlen, de újra beszélhettünk :D. Mondjuk már nem olyan mint régebben, hisz olyan rég nem találkoztunk és talán sosem fogunk, és olyan rég nem beszélgettünk, h már szinte semmit sem tudunk egymásról.. Annyit megtudtam h nem dologzni ment Spanyolországba, hanem folytatta az iskolát. Hát gondolom nehéz lehetett neki az elején, de nekem azt mondta h tök könnyű..:D Meg hiányzik neki Románia :O. Nekem biztos nem hiányozna ez az ország, ha végre már máshol lakhatnék, Döncimmel :$ :P. Nah mindegy.. Nem beszéltünk túl sokat, de végülis mostantól bármikor beszélhetünk, hisz fel vett msn-re... noh majd meglátjuk h alakul. Nekem mindenesetre naon hiányzott, de már megszoktam h itt hagyott minket >< :).

Szijaamm x)

2oo9.o8.28



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat