Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
Úh, kemény hét volt ez..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
Úh, kemény hét volt ez..

Na hát túl vagyok egy elég xar héten. Igaz h hétfőn nem is kellett suliba mennem, mégis hihetetlenül fárasztó, sztresszes és idegesitő hét volt ez. Kedden román szóbeli vizsgám volt, nagyon jól sikerült, pedig halálra izgultam magam. :D A fura csak az h azt hittem ha túl vok a vizsgán akk tökjó lezs minden, de akkor még nem tudtam h a nap legkönnyebb pillanata a szóbelim volt, mert utána rettenetesen folytatódott a nap, mindegy. Voltam törin blőeh és naon felidegesitett úgy Cris, mint a tanárnő is -.-'... Pont ezért voltam akkor este annyira ideges, és nem tudtam mire/kire rázudítani a haragom, épp ezért volt alkalmas pillanat arra, h kicsit vitázzunk Döncimmel :D. Bocsi, de ahogy a filozofia tanárnő is mondta, amikor nincs módod rá h levezesd a feszültséget, akk mindenképpen muszáj vkivel veszekednek, h megkönnyebbülj. És amúgy is, a békülés ééédes :P. (pont mint a bosszú?:O xD nem vok egy bosszúálló típus, szal nemtudom:D). Aztán szerdán: az is szar nap volt, és délután meg angolra kellett mennem áh. Csütörtök ugyancsak fárasztó nap volt, de az nap eldöntöttem h nem törödöm semmivel és nem idegeskedek, aztán délután volt törim, de leszartam h lebaxott a tanár, hisz eldöntöttem "ma no stress" :D . Ma, pénteken, ááh, egésznap fájt a fejem, és bár magammal vittem a laptopot a suliba, alig tudtunk bezsélni Denivel, mert persze Ale megint átbaszott. Direkt megkértem h hozza a netjét, mert szükségem lesz rá első órán, meg szünetbe, erre felhivom h el ne felejtse és mit mond? Azt h ő csak a negyedik órára hajlandó jönni. -.-' Még szerencse h nálam volt a saját wireless routerom, és sikerült rákapcsolódnom a szembe lévő suli netjére :DDDDD. De mondjuk folyton ledobott, ugy hogy nem volt vmi jó...-.-' Nah mindegy. Mindent egybevéve, ez a hét annyira fárasztó volt, h szükségem volna most egy wellness hétvégére :DDDD oh igen, masszázs úgy rámférne xDD. No mindegy..:D. De igazából azért volt ilyen rossz ez a hét, mert nem volt időm aludni délutánonként, mivel ez a sok korrepetálás ellopta az összes délutánomat ezen a héten :D, este pedig egyszerűen nem vagyok álmos, nem tudom miért. Pont ezért lettem ledenevérezve Cristina által, és levámpírozva... több ember által is xD. Igen hát azért ez haladás: denevérből vámpír =DDDDD.

Megint elkezdtem pár HIM számot hallgatni, és gondoltam olvasgatok már Ville Valo életéről csak úgy... Tökre meglepet amikor azt olvastam h az anyja magyar származású.:D (h lehet vki ennyire édes és még félig magyar is? :DDDD)
Örülök annak h magyar vok, de nem ezért mondom :DD csak most úgy belegondoltam h szeretek az lenni :) csak kár h még mindig Romániában kell rohadnom -.-'. Nah de gondolkozzunk pozitivan: tudok plusz egy nyelvet, ami nem vmi hűdefontos nyelv, de azért van sok jó dolog a román kulturában is :D Egy utánozhatatlan és tökéletes költő, Eminescu miatt, amint már mondtam egy másik bejegyzésbe is, miatta megéri tudni ezt a nyelvet.:D Nah és ott van az eddigi kedvenc filozofusom, Emil Cioran is, ő is román :P. Szóval van pár jó dolog is az egészben.:)
Egy dolgot azonban naon sajnálok: h a magyarok történelme helyett, én a románokét tudom, pedig inkább érdekelne a másik. -.-' :DD nah majd egyszer azt is.. ;) de egyenlőre még naon jól kéne tudnom az egész románokét, mert ÉRETTSÉGIIIIIIre kell :D:D. Meg még sok dolog van, amit tudnom kéne, ha már magyarnak mondom magam :). Talán még nem késő ... =DDD

Jah és szeretek uszni, mostmár biztos vok benne.:D Csak nem vok jó formában egyáltalán és hihetetlenül hamar elfáradok. Nah majd lesz még nyár is :D. Csak előtte legyek túl az érettségiiiin >.< (és még mindig nem tudom mit tanulja tovább, és hogy hol :O : pszihologia, szociologia, v inkább állatorvosira menjek? ááá jesszus, nehéz az élet :D)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat