Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
fáj a hiányod,s az egyedüllét =(

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
fáj a hiányod,s az egyedüllét =(

5 gyönyörű nap =( de csak 5 :'(
legyen már nyár =( még 9 hét =/ avagy 63 nap brühühhh ='''(
most nem tudok mesélni, tényleg nem megy...:S
_____________________________________________

Nahát, már 20.a van. Holnap lesz egy hete h elment.. Szeretnék ide firkálni, de nincs ihletem :D. Eddig mindig irtunk, és most is kéne :O:D. Csak.. nem is tudom..:O
Mostanában az olvasás és a kutyasétáltatás az a 2 dolog amit naponta csinálok, mivel szünet van és nyah :D. Najó, Blekit nem sétáltatom mindnen nap azért :$ xD, nem baj majd megpróbálom:D . Nah meg persze az msn-ezés sem maradhat el, hiszen muszáj mindennap beszélnem kicsimmel *_*.
De visszatérve.. szal mi is volt :D
Szerdán |április 8.| olyan szokásosnak indult a napom, és épp mondtam Alexandrának, h én még mindig nem fogtam fel h ma találkozunk... oO :D. Erre persze lehülyézett vagy vmi ilyesmi xd, szokása szerint..nocomm.^^ Aztán suli után bejártuk az egész várost de fogalmam sem volt mit akarok, csak azt tudtam h vmi ajándékot xd. Azt mondta ne legyen már plüssállatka mert az nem jó, szerinte... Oo Erre én hülye ráhallgattam, pedig egy macit akartam először amelyiken az áll h 'hiányzol' - románulxD -. Végül amikor már annyira elfáradtunk a sok járkálás miatt meg a hülye meleg miatt, leültünk a tó szélére :D. Ott még beszélgettünk blabla, aztán mind2en haza indultunk. Itthon fene tudja mit csináltam még :D takaritottam meg ezt-azt:D. Aztán megkapom ciccám sms-ét, h mégis 10:15 fele ér Aradra.Nah mondom ok. Akk nem kell sietnem:D. Leültem a géphez nem tom mit csináltam, aztán jön apu h mondja h nem kell busszal mennem bevisz ő. Nah az mégjobb, akk tovább ültem itt a gép előtt. Egyszer csak jön anyu meg apu is vagy mittomén:DDD és mondja h menni kéne :O tényleg késő volt már :D. Nah és aztán mentünk blabla..:D Olyan 5 perccel hamarabb ért Aradra kicsim, aztán mi is. Hát ööh megláttam és *-*. Nem tudom, talán álmos is voltam kicsit meg minden, és szinte meg sem tudtam szólalni :D. Meg azt vettem észre rögtön ahogy megláttam, h magasabb kicsit mint volt :D. Hát nah :DDD. Asszem az első mondata az volt h "elfogadja ezt a .... papírzacskót?" XD. Am azok a rózsák voltak :P. De én akkora egy balfax álmos voltam h ööh semmit sem mondtam, elfogadtamXD. Aztán a kocsi felé sétáltunk, amit először nem tudtam hol keressek, a sötétben :DD. Majd megtaláltuk, nyugi (H) xd. Aztán haza mentünk éés.......
majd mesélek, most megyek olvasni. xD am se tudom pontosan melyik napon mit csináltunk :O
nah szervusz xD

majd folytatom vmikor =/

____________________________

Nah akkor folytatni kéne :D. Most közben megbeszéljük mit csináltunk, mert már nem emlékszem annyira, és akkor közben irok is ide xP.
Első este "b.alusztunk" :DDDD. Jó, no comment :P. Annyira jó érzés volt újra együtt lenni, h az vmi hihetetlen *.*, mintha nem is lett volna igaz, alig tudtam elhinni. Naooon jó volt =).






jóvan itt abba is hagyom -.- >______<. |2oo9.o5.o8|




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat