Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
[2009].[05].[15]

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
[2009].[05].[15]

ma megint láttam... a buszon. ugyanúgy mint tegnap, az egyetlen külömbség az, h ma ő is látott engem, azt hiszem.. demiezmár? minden nap kell látnom már?! oO h mindennap átéljem ugyanazt, a hiányt.. mert igen, hiányzik a régi osztály, és legjobban ő. és most ha visszagondolok, csak a szépet látom, a rosszat sem felejtettem el, de az már nem tölt el szomorúsággal és dühvel mint annak idején, csupán emlékszem rá, ennyi. amikor gyomorba vágott, nem volt vmi szép tőle x"D, de ez nem érdekes. bár akk még azt mondtam h ha vmit, akk ezt, sosem bocsátom meg neki. dehát, ajj :) megtörtént.. meg am se ő volt az egyetlen fiú akivel szétcsaptuk egymást XD. bár akk én nem ütöttem, csak ő... na mindegy, ez a múlt.

hűhh *.* egy újabb péntek :P. tökjó ágyban fekve laptopon irni naplót :D. ma irtunk román tz-t. elment, bár kicsit másra számitottam, nah majd meglássuk az eredményt :D. jah meg hétfőn ekonomia tz-t, de az más tészta.. ott mki puskázhat úgy, mintha csak szimplán átmásolná a füzetéből, ami nyitva van a padon, a papírjára xD.
jaa és a matek... levan szarva hülye ofő.. kedden is iratott, csütörtökön is, de mind2 kész kibaxás volt. ennyi
rajzféléből lett egy 10esem, és pszihológiából is egy 10es :D. muháhh

kicsit fáradt vok.. kicsit naon:D. fájnak a lábaim xd. tegnap bolond Blekimmel szaladgáltam xd, ma meg sokat sétáltam a városba Roneval...
hát na, nát ha. hmm :D am nem vok megfázva, nyugi xDDD

jéé ma megint láttam azt a vöröses najancssájgáás ciccát *_* a Marosparton, a pad mellett:D 2 nappal ezelőtt is láttam, ma megint rám talált :D. jah am meg idegesit h mostanában az a 2 'sátánista' hülye csajszi vhol ott ülnek a közelben ők is, és mindig elkell mennem reggel mellettük >< illetve előttük, mert ők mindig utána indulnak csak... vagy ők tudják mikor. én olyan 7:50kor indulok onnan h azért oda érjek a suliba 8ra :D.

nah. jövőhét utolsó szar hét. aztán 4 hét múlva va ká ci óÓóó.
kedden töri tz. pénteken angol tz. meg még vmikor a héten az a román felelés... nyeh.

lejjebbcsusszanás belétek.^^



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat