Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
hmm.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
hmm.

Nem gondoltam volna, h egy nyólcadikos emlékfüzetben találhatok értelmes dolgokat is, deh...
Meg azon a szallag izén muháhh. de azon inkább vicces dolgokat találtam. 2oo6. ehh, mikor volt már az?

"Nu răscoli niciodată cenuşa trecutului, că vei găsi scântei care te vor arde!" [¤Maria¤]

Jó, hogy megosztotta velem pár érdekes gondolatát...
Jaa. h nem érted mit jelent? oh, te szegény. mondhatnám azt is h igy jártál, de amúgy is tudom h nem érdekel ^^. azé csak nesze: "Ne turkálj a múlt hamvai között, mert olyan szikrát találhatsz, mely megéget."

Meg van még egy:
¤ "Frumoasele lacrimi ale dragostei valorează mai mult decât bucuriile ei." ¤

Ennek nézz utána ha érdekel, ha meg nem akk menj a picsbe. am se tom mit keresel itt? :D
Ja és én ezzel nem is tudom, hogy egyetértek-e vagy sem. csak érdekes felfogása van. ez most pottyant le. és nem, nem veszem fel.

Am meg hámlik az orromról a bőröcske :D. hámlok mint a kígyó, hát nem csodás? vhogy most úgy minden összejött bruháhh. minden szar ^^. nehogy már jóra gondolj..

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

..... olyan mint egy óceán. mint egy óriási, gyönyörű, kék és tiszta óceán. és persze nagyon, de nagyon mély. először félsz. félsz belemerülni, félsz attól, hogy megfulladhatsz. csábitó, s egyben félelmetes. talán még közeledni sem mersz hozzá. de a sors nem hagyja annyiban. tesz róla, hogy megismerd. így egy szép napon, akarva vagy épp akaratlanul, belekóstolsz. és tetszik. mert jó. és szép. de te még mindig félsz. félsz belemerülni még mindig, bármekkora is a csábítás. próbálsz ellen állni. hiszen te félsz. félsz a csalódástól. most már nem attól félsz h megfulladhatsz, hanem leginkább a csalódás riaszt vissza. de a csábítás túlságosan nagy. legyőzz. és akkor megfordul a fejedben, hogy "miért ne?" . de még mindig nem vagy benne biztos, hogy ez a jó választás. mégis, egy napon úgy gondolod, hogy itt az ideje. és beleveted magad. és tudod hol? nem, nem közel a parthoz. ó, dehogy. sokkal inkább a közepe felé. sőt, igen. ott ahol a legmélyebb. egyenesen a közepébe veted magad, s úgy érzed, hogy most már tényleg semmi és senki nem állíthat meg. és nem is állít meg senki, és semmi. mert nem akar? inkább mert nem tud. mert tényleg nem tud. hiszen belekóstoltál, és onnantól kezdve mindíg több és több kellett, míg végül.. áhh. de ez jó neked. ott vagy. a közepén. elmerültél teljesen. és boldog vagy :). innentől pedig, csak is Rajtad múlik, hogy mi fog történni, meg Rajta.... [:



Ott, az elején, a pontok helyére, találd csak ki, h mi kerül? :)
Am meg sétáltam ^^. És tök jó volt. Belém csapott az ihlet :D. és akk haza jöttem írni xD.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

öö. o8.o6.3o.

fitofotodermatózis :D tökjó xD. am magyarul napsütéés + víííz + egyes nyövény fajták = kiütések a lábamon :D. baxxammeg XD.. na nem baj, csak a neve teccik :D fitofotodermatózis jeeh xDDDD.
nem mehet ki a napra DDD: . nem mintha kimentem volna amúgy :D. eldöntöttem:D. nyár van. nappal alszok, éjjel meg kint vok :D. sétálás meg ilyenek :O.
mindjárt szerda. félek xD.
na megyek tv-zni, mert nincs fenn cicc ='O. majd később jön ^^.

~18:38~



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat