Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
.

'kreálni' akartam, de nem sikerült úgy ahogy terverztem. ezért nem irom ide... majd máskor éjjel 2kor felkelek, ha megint bébassz az ihlet -_-"

_________________________________________________

azt hiszem a napló irás jót tesz. bár nem vok egészen biztos benne. talán blogomat kéne folytatnom. de neeem. nem szeretem, mert ott románul irtam, és nem szeretem. nem szeretnék románul irni, nóóh mindegy.
kinézek az előttem lévő ablakon, és havaZzik zZik Zzzik.
nem tudok mit irni. hiába... elszoktam a napló irástól.
megyek és olvasok, az sokkal jobb. áá.
meg fogok őrülni, és ezt komolyan mondom. már jelentkeznek az első tünetek. vagy ez más? egyszerűen krónikus szőkeség? a rövidtávú memoriám szarul áll. a hosszútávúval még nincs baj, azt még mindig csodálják xD. "te ilyen apró részletekre is emlékszel?:O" ... ma pl egy fura névre.. én, hát hogy ne? ^^ 'Florexena' oO . meg aztán egy képre, vagyis pontosabban csak arra h mi votl a háttérben. virágok. s arra amire nem elékszem, az egy srác volt, aki a képen villogott. arra qrvára nem emlékszem h nézett ki. de a háttérre igen. virágok.

_______________________________________________

sulival.. ugy állok, h jól állok. ^^ jobban mint 9.ben és 10.ben. szal most okéé, de nem akarok elszállni ettől, mert még a matek dogán nem vok túl. bár sztem nem lesz gáz, mert nem nehéz a matek ehh.
nem voltam aerobikon már jó pár hete ^^ és ma sem. de nem is megyek többet... amint már mondtam. Cris megakar győzni h "de menjüünk, menjüünk", akk sem. menjen egyedül ha annyira akar, végülis.. ha nem megyek tovább vele, akk csak azt adom vissza neki, amivel nyáróta tartozom. nyáróta, amikor is, ő nem jött velem uszodába ><, c'est la vie, Cristina.
de azzal tisztába vok, h vmit kéne csinálnom. mármint, nem csak egésznap ülni. kimozdulni is kéne. vmi sport, vagy vmi.. de vhogy semmi sem érdekel. jah, és még mindig szembesülnöm kell a ténnyel, h nem vok túl azért még a depin. nem tudom..... nem hiszem.
hmm. már 16 hónapja és 8 napja... hát az nem semmi. csak ez a távolság lassan, de biztosan megöl. pedig annyi tervem van [lett volna...] még. de nem jó tervezni, legyen ami lesz. azok a dolgok amik spontán történnek, sokkal jobbak. ezt ma is tapasztaltam oO. Lory... jól jött a társasága. sőőt, nagyon de nagyon jól jött, am sem tudtam volna mit kezdeni magammal másfél órán át... meg aztán már azt hiszem őt is irigylem xp. vhogy mindig azt veszem észre, h mindenkinek jobb mint nekem... és mégsem boldogok oO most pl nem Loryra célzok.
pff és Ale. meddig fogja kibirni tavkapcsiban? fogadok h több mint 2 hónapig nem. 3 napja volt egy hónapjuk. majd meglássuk.. Loryéknak meg ma félév. még mindig mi vezetünk xp. bár Máárím előttünk jár sokkal xP, s nem a hónapok, vagy évek értelmében. csak hát neki az is nagy előny h már lassan betölti a 18 évet, meg am is mind2en abbahagyták a sulit és dolgoznak... na meg aztán ha minden jól megy, nemsokára összekötik életüket végleg^^. sok szerencsét neki, de sztem nem vmi jófej a pasija... túl követelőző és hihetetlenül féltékeny... meg nekem túl sokszor köszön xd jó, az nembaj, már megszoktam xD ... vajon Berniék is félév fele járnak? oO lehet h még csak negyedév.. xddd
vasárnap góózok Máríhoz, rég nem beszéltünk már. na meg römiiii.

________________________________________________

maccc:

▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒███▒▒▒▒██
▒▒▒▒▒▒█▓▓█▒██▓▓▓██▒█▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▒▒▓█▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▓█
▒▒▒▒▒█▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓█▓▓▓▓▓▓█▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓██▓▓▓▓▓██▓▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▒▒█▓█▒▒▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▓▒▒▓▒▒███▒▒▓▒▒▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▓▒▒▓▒▒▒█▒▒▒▓▒▒▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█
▒▒▒▒█▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█▓▓▓█
▒▒██▓▓▓█▓▒▒▒██▒██▒▒▒▓█▓▓▓██
▒█▓▓▓▓█▓▓▒▒█▓▓█▓▓█▒▒▓▓█▓▓▓▓█
█▓██▓▓█▓▒▒▒█▓▓▓▓▓█▒▒▒▓█▓▓██▓█
█▓▓▓▓█▓▓▒▒▒▒█▓▓▓█▒▒▒▒▓▓█▓▓▓▓█
▒█▓▓▓█▓▓▒▒▒▒▒█▓█▒▒▒▒▒▓▓█▓▓▓█
▒▒████▓▓▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▓▓████
▒▒▒▒▒█▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓█▓█▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒████▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓████



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat