Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
нıáиуz

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
нıáиуz

Eredetileg ez lett volna a bejegyzés címe: нıáиуzıк мoкuSSкáм, Sнađукééм =( ..... csak elbaszódott, mint mindig minden [ha én csinálom] ^˘



De szar volt ez a mai nap is :S.
Amikor végre van netem, akk mindenki aki száámit elvan tiltva :S. Hiányzik Denícím, meg Shadykee =(. Nem igaz máár. Áá..
Igy egésznap fenn voltam msn-en, meg itt is csetre felnéztem párszor, de szinte senkivel sem beszéltem :S.
Ha ők nincsenek fenn, nincs is értelme feljönnöm. De reméltem h hátha mégis :/ .... aztán mégsem :S.

Na szal вгüнüнн...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2oo8.o4.28 :

Hát öö elkezdtem újra a HipejSupejSütibe járni asszem xd milyen furcsa máár :D. És akk még egy régi ismi rap szobából :D :

LiGhT: shaad XD teis ismivagy
SHADOWS: öö ja xD
LiGhT: én mégrégebben:D
SHADOWS: mizz veletek?:D
SHADOWS: tudom, tudom.. Slim...:D
LiGhT: hunnan?:D
LiGhT: grat:D
SHADOWS: megnéztem az ALod [?!] xD
LiGhT: de ott csak a nevem van meg rólam egy piccsörXD
SHADOWS: na és? ennyi elég is :D
LiGhT: :D
LiGhT: grat
SHADOWS: xD


ügyes vok már megint? 8) XDD


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2oo8.o4.29:

Fasza.
minden nap, egésznap itthon punnyadok, és várom h hátha feljön Mókuss vagy Shady msn-re, de persze h nem. na. aztán ma meg kivétel volt. egész nap bnőmmel voltam, séta, hülyülés, park, stb. /fáj a lábam xd/ és akk ma meg feljön Ő. höhh, én meg nem vok. szar az élet.
ma egy kibaszottul balszerencsés napom volt. meséljem az összes hülyeséget? áá ne... na jó csak egy pár: előszöris rámbasztam véletlenül a pizzát és tiszta kecsááápos lettem. szuper. aztán logikus h megint vettem gyertyát, mer imádollom a gyertyákat. ilyen kis üveg izéébe volt, aztis leejtettem, összetört. fasza. aztán megint majdnem lebasztam vmit a polcról egyik üzletben ˘˘, ja vmit le is basztam, szerencsére nem vette észre senki, tsak bnőm. /asszem/. aztán lekéstük a buszt és egy órát csücsültünk a megállóban. egyre jobb. a buszon bnőmre rájött az 5 perc /röhögőgörcs/ háhh, de gáz volt. aztán 8 óra fele haza érek. anyám lebassz h mi a faszt csináltam eddig? egésznap lógtam. na és? ... jólvan, kitnyom[?].
szar egy nap, mih? de azért az eleje jóó volt, 1-2 óra egyedül itthon. mmint nem egyedül, csak szülök nélkül, bnőmmel :D. mondjuk egész idő alatt bnőm netezett, én meg ronhangáltam össze vissza a házban, mert nem tudtam eldönteni mi a szart vegyek fel XD. zöldbe öltözök, ja nem inkább pirosba, aztán végül rózsaszinbe öltöztem :DDD. a zöld azért nem volt jó, mert rájöttem h nincs zöld fülbevalóm, pedig azt hittem h van XD. a piros meg azért mert előszöris a pijos cipőő nem kényelmes :D, meg amúgy sem tudtam eldönteni mélyik fülbevaló áll jól xDDD. aztán maradt a rózsaszin feketével (H) xD.

rájöttem h bnőm titta perverz lény. lassan kezdem azt hinni, h ő 13 évesen, perverzebb mint én... xd én nem is vok perverz (A). csak ha rámjön az 5 percecske? akk sem na xd.

ja igen. még vmi. tegnap este dejó volt a parkban xd. eljesztettem 2 kutyát az ugatássommal :D. profi vok 8), pláne nyávogásban :DDD. az még jobban megy mint az ugatás. xD.
meg rájöttem ma még egy bölcs dologra hehh: az embörök nöm csimpíítől származnak hanem csibihhtől xDD. "itt régebben csirkéket neveltek, most meg embereket" XDDDDDDDDDDD höhö.

holnap megint nem leszek, csak este. wáá. ha holnap sem fogok beszélni Vele, meghalok. annyira hiányzik mááár. szombat délután óta nem beszéltünk. páff.

na meg:

"What the hell van veled?" ... ja lehet h csak az a baj h nem tud a kutya angolul... lol.


...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2oo8.o4.3o:

help... vagy ne. xO
minden bajom van már megint. jól esik panaszkodni, legalább ennek a naplónak.
fáj a lábam, a fejem és mindjárt elhányom magam. blőőh +o(. bnőm nem veszi fel a telefont, már megint... a legnagyobb bajom viszont az, h ma sem beszéltem Vele. wáá. meg kitört már megint az allergiám. (allergiás vok az emberekre). az élet értelme Ő, meg a csoki zabálás xd de most ne beszéljünk csokiról, mer hánynom kőő..

... tiszta depis leszek már megint.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2oo8.o5.o1:

qrvára idegesít már minden. hol vagy máááár???
höhh. végre május van. úgy terveztem h a mai nap dejóó lesz. de most úgy néz ki h mégsem ˘˘. kösz Berni h megint átbasztál ^^. már hányszor megigértem magamnak h többé a büdös életbe nem szólok azokhoz akik már 1000x megbántottak. aztán mégis... elegem van.
legyen már junius. de ha az a kibaszott junius sem sikerül, kinyirom magam mostmáá'. ha még Krisztina is átbassz, akk télleg. ÚGY UNOM MÁR H A KEDVEM MINDIG VKITŐL FÜGG. faszom belé.

mi a faszomnak születtem meg?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat