Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
nyáár feeling ^^

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
nyáár feeling ^^

Olyan nyáár fílingem van íhh :D. Ésés annyira szeretem kicsikémet (L) áh ^^.

(8) Addamz- Messzeség (8) x)

Még egy hét. Hihetetlen mi? Egy hét, és elköltözöm :D. Az azéert lol lesz, h miközben én pakolok, itt lesz Lory :D. Úgy volt h pénteken jön, de az anyja szombaton elutazik Olaszországba, és 5 kor indul a repcsííje, ezért csak szombat este 9 fele ér ide Lorykám xd. Nem baj, majd segít a pakolásban :P xD. Na jó, nem vok gonocc, bepakolok péntek délután :D.
Berniről meg megtudtam h nem csak velem faxfej, hanem a mi régi kiscsipecsapatunk harmadik tagjával is o.O. Nem is köszön már. legalábbis neki... én nem találkoztam azóta vele. Csak egyszer irt smst, de nem válaszoltam neki >.< , mert megint csak arra kellett volna h felmásoljak vmit neki... -_- . Teljesen hülyének néz? Azt hiszi h engem arra csináltak, h ő folyton kihasználjon? :O lol.xd. Mindegy, ettől féltem :S. Hogy egyszer Berni is beképzelt pitsa lesz...:S Na ez megtörtént.
Aztán juhuhjjj :D. Szereztem egy netes apucíít, aki egyben anyucim is lett xd. Villámmeghajtású gonocc kismadáár alias Sanyi alias Gergő, azaz apucíí :DDD. Ciccusom egyik haverja/oszttársa ^^. Pécsen mindenki ilyen kedves? :D. Ő már a harmadik pécsi emberke aki tökkedves :D. Denicím <3, Lich, meg Apucíím ^^ .

(8) Addamz- Te meg én (8) ^^

Egyszerűen hihetetlen, h már csak 3 hét iskola. Mióta várom már a nyári szünetet, áhh. És most máár mindjáárt x). Románból javitottam, bár nem is tudom pontosan milyen jegyeim vannak xd. Egy 10, 9, 8, 5, meg még kell legyen egy, de nem tudom miih :O. Aztán latin dogáim egyik 7es lett, másik 10es (H). Igy hát az átlagom erre a félévre olyan 8,53 lesz x). És az egész évi, az ugyan olyan 8,50 körül ^^. Nekem ennyi elég is muháhh xP.
Nyah mindjárt folytatom :O, ebéééd :D. jó étvágyat nekem :P xDD.
Na itt is vagyok :D.
Öö. nem tudom mit akartam még irni :D.
Am Basszanka a nevem, rózsaszinnel irok, és szeretem buzcsikámatXD. Ez csak a pinky énem :D.
Most szőke vok, és nem jut semmi sem eszembe:D.
Áhh. alig várom már h elköltözzek *.* . Jövőhéten kéne menni pszihológushoz O.O, de már nincs kedvem, mert tegnap sem használt az a "baszotterős" nyugtató :D.
Ööö..Milyen legyen a hajam?:O Fekete vagy vörös? o.o nem tudooom :D. Majd kezdek a hajammal is vmit.

(8) Addamz- Közelebb (8)

Nem jut már semmi eszembe :D. De olyan szabadnak érzem magam, bazz xd. Jó lesz ez a hétvége, érzem :D. Már csak az a kérdés, h holnap elmenjek-e erdőcskébe, a hétvégi hazácskához a szüleimmel, vagy maradjak itthon egyedül :P ? Asszem itthon maradok :O. Jájj, ma Laurával kellett volna mennem rockfest.re xd. De megmondtam h nincs kedvem, úgyis csak szar bandák jönnek :D, plusz még ott lett volna Niko is, meg Luci is -.-". Biztos találkoztunk volna velük, kezdem naon utálni őket :S. Túl jó kedvem van, ahhoz h most bárki is elrontsa :D. Erről jut eszembe, tegnap majdnem elszállt a jókedvecském /bizonyos okokból../, de apucíím mindig megnevetett ^^. Meg ciccusom is olyan aranyooos x). Szeretem őket nadon :O :D.
Sötétke meg..:S Ajj. állítólag balesete volt és azért van emlékezet kiesése, de olyan bunkó volt, tegnap, amikor ugyis szarkedvem volt, azt mondta h nem ér rá , és annyira kiakadtam, h rögtön letiltottam és töröltem. Na sze láá vííí :D. Bedurciztam, mert faszom belé... Jó h nyáron éjszakákat voltunk fent msnen, ittuk a kávét mint állat, h el ne aludjunk, csak azért h beszélgethessünk, most meg le se szar... ezért akadtam ki annyira. Régebben törödött velem, megvigasztalt, megnevetettet ha szomi voltam, de most áá. Mindegy. SZE LÁÁ Víííí :D /c'est la vie/ francia xP.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

2oo8.o5.25

Túlságosan jóóó kedvem van :DDDDDDDDD. Ja és Lory oly szőke...xd mindegy :D. bruháháhhhhh




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat