Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
tornerooo<3. piffpaffpuff.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
tornerooo<3. piffpaffpuff.

Torneroo tornero la mia vita ti darooo, tornerei tornerei mia per sempre tu sarai (8) pfúú bazzeg :O. jöttünk hazafele ésés a rádióba ez ment (L) nemistudtam h ennyire teccik:D nem tom mit jelent a refrén>.<, de jó a szám és kész. am meg na és ha 2 éves? o.O ~Mihai Trăistariu- Tornero~

na szal. öö rég irtam ide, és ma észrevettem azt h wííháá bazzeg. már nem úgy élem a napjaimat h mindent ugy csinálok h legyen mit ide leirnom vazzki, hanem csak ÉLEM. kissé depisen mostanság... vagyis a nyaralás alatt qrvára depisen, de nocomm.

naszal nyaralás. fekete tenger. nincs kedvem sokat mesélni. csakúgy depis voltam. ööm. szüleimmel sokat vitatkoztam/veszekedtem(?!) és őő.. elbasztam majdnem az összes pénzemet xd. nembaj, a többit majd vasárnap fogom elcseszni (H). na am mitis csináltam még. csakúgyröviden. depiztem. majdnem naponta bőgtem. tussolás közben tökjó depizni és arra gondolni h itt az ideje h leorditsam az oszttársaim fejét, ha má ugyis kezdödik hétfőn a suli.. vagyis csak ha basztatnak majd (H). aztán eccer sétáltunk és bedurciztam és elszöktem a picsába, eltévedtem de végül vissza találtam. apu mondta h utál, anyu folyton megtiltott mindent: "ne beszélj annyit, halgass!", "ne röhögj", ne csináld ezt, ne csináld azt..meg stb... szal depizés az meg volt bőven ahham. öö. vásárolgattam összevissza, minden szart, többekközött ajándékot bnőmnek, meg pár rucit, meg szarságokat meg ilyenek xD zőődmániás lettem, ugyanis szinte minden ruci amit vettem zöld... az egyik kibaszott jól nézki (H), azt majd vasárnap felveszem (H). meg végre vettem zöld fülbevalót me azt már rég akartam, meg kéket... meg mittomén még mit.. ja meg szedegettem kagylócskákat, meg csigácskákat... meduzákkal dobáloztam, meg összevissza ugráltam a vizbe. najó nem ugráltam XDD. napoztam is, bár azt utálok wá. csak egy kicsit barnultam. aztán egyik reggel, elböfögtemmagam reggeli közbe (H), jó nagyot 88) böff á lá hülyetimi 8) azta :D mki rám nézett (H) én meg röhögtem mint állat.... aztán pár perc múlva má megint depiztem pff...meg sokat ültem a szobába és jetixet néztem XD.. meg annyi kutya van arra vazzeg:o persze kobórkuttyxd ezvan. és én meg csak úgy vonzottam a kutyákat:D mindig kisért minket egy-két kutya xD szüleim et már idegesitette xd meg egyik este szarkedvem volt és mentem sétálni a tengerparton és volt egy naon ari kis kutty *.* az tuti nem volt kobórkutty xd asszem kiszfiú volt, ésés olyankisduci xD jujj de olyan édes volt, de nem sokat jácchattam vele me utánam jött anyu h töksötétbe ne sétáljak egyedül és h velem jön ő is.. blabla.. ja meg végül de nem uccsó sorban MEGFÁZTAM. -.- anyuék szerint azé me hajmosás után nem száritottam meg a hajam -.- ja és lecsesztem a légkondit 16 fokra (H), miközben kint kb 30 fok lehetet...aztán már fáztam :DDDD. szal végül hapcí, megfáztam.

aztán eccer csak sms.. jéé Laurácskám. de bazz. örültem h irt, de a hírnek amit közölt, annak aztán egyáltalán nem örültem. nem igaz máááááár :S elmegy... feltod ezt fogni???!! ki a faszommal mék ezentúl Lostba? :O Nervbe?:O vagy Joy'sba?:O kiwel járom be a város össze kibaszott bárját, ugy ahogy terverztük?:O nemáár :S:( ... és kivel ülök majd angol órán? :O a kibaszott vénszőkepicsa óráján? :@@ ..áááh.. és el se tudtam köszönni, mert ma értem haza, és ő meg ma ment el :S, asszem olaszországba húzott -.- apjához.... és ott mit kezd? ajj mé gondolta mégis meg magát? :(.... utálom az életet.

de a vasárnap jó lesz *-*. nyuszisbnőmmel leszök nyiháhá. meg holnap is ^^. a holnapi program most KIVÉTELESEN nem römizés, hanem film nézés :D úgye milyen hihetetlen? xD de azé elviszem a römit is, hát tudod... szükség esetén... xDDD



am meg szeptember 8.án volt EGY ÉV *.* .
(= Szeretlek szisszám =)


am meg megint olvastam Mína blogját, Messirét olvastam volna ha irt is volna vmit oda, na mindegy, meg Darkheroét x). Biztos mind azt hiszik h róluk rég megfeledkeztem, de nem :O olvasom a blogjaikat azé:D csak nem igazán lenne már közös témánk, vagy nemtom. csak azé mert kerülöm a depit, és mégis mindig beleesek.. szal na érted. vagyis nem érted de nem is kell. csak izé alapból az volt a baj h depis társaságba keveredtem még az elején és piffpáffpuff, na nem számit. de azért én még mindig kedves embereknek tartom őket, és nem depisnek, szal félreértés ne essék. am Messire sokat változott amint láttam :) bár neki mindig is voltak humoros, vagy sokkal inkább irónikus megjegyzései ^^, de már nem tünik olyan "sötét alaknak" mint az elején, vagyis elmúlt ez a vámpiros feeling na már :D. Darkhero és Mína a régi, azt hiszem. persze ők is változtak, mert folyamatosan változik minden és mki, de na :O. mindögy... szeretem olvasni a blogjaikat x). ámen.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat