Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
Újabb két álom hét *.*

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
Újabb két álom hét *.*

Jajj mesélni kéne :O de nincs ihletem xd. Meg amúgyis, most én leszek a második ><, legyen Ő az első :P.
Csak egy kép egyenlőre ^_^, ami azelőtt készült hogy neki álltunk volna vetkőző pokert játszani :$ xd. Alap h NYERTEEEM xDD 8). De aztán sajnos Ő is....=$ xdd


Hmm. Azt hiszem még is elkezdek mesélni, ha már igy kedvem támadt hirtelen :D. Lássuk csak...:O
Pénteken dec. 19én úgy volt h talán már el sem tud jönni, mivel sztrájkolt a MÁV. Hát akk naon kiakadtam meg minden, és el sem tudtam képzelni a téli szünetemet nélküle. Aztán szombat reggel felkeltem, de mivel fájt a fejem, lejöttem és tovább próbáltam aludni a kanapén. Nem tudom mennyit feküdhettem ott, de olyan 2 órát biztos. Egyszer csak hallom h csörög a telóm, de semmi kedvem sem volt senkihez. Aztán apu is jön szólni h csörög a teló, meg h kaptam sms-t is. Najó, felkeltem nagy nehezen és kimentem a telómért. Akk láttam h "MókuSS" hívott :O. Gyorsan megnéztem az sms-t is ami ugyan csak tőle volt. Irta h jöjjek fel msn-re megbeszélni az utat, és h talán aznap indul. Áááh el sem tudtam hinni, hirtelen tiszta happy lettem még a fejfájásom is elmúlt és szaladtam a géphez gyorsan xd. És igen, mondta h jön busszal *.* csak h átkell szállnia Szegeden. Hát jó... anyuék délután 5 fele már bevittek a városba mivel mentek vmi szilveszteri előbuliba, mindegy :D... Hát mondjuk akk este sokat fagyoskodtam meg össze vissza kellett járkálnom a város egyik végéből a másikba :D, de ezt már nem részletezem :D. Aztán végül 8-9 óra fele elmentem a másik lakásba mert 11-12 óráig még sok volt (mivel akk kellett volna érkezni ciccámnak *.*). Unalmamban megasztárt néztem... xd És egyszer csak csörög a telóm :O. Ő volt. Rögtön felugrok, kikapcsolom a tv-t és felveszema telót :D. Háát... nem épp jó hírt közölt az éédeském xD. Azt mondta h Szegeden ragadt...:D Nem is tudtam mihez kezdjek hirtelen, de végül elmentünk kocsival apuékkal, de sokkal később mert buliba voltak, etc..:D Hát az uton szinte csak kussoltam mert anyu ideges volt mint mindig -.- és aztán már apu is mert sok volt a kocsi, meg sorok voltak...:D Végül megtaláltuk a busz állomást is, és kicsim meg ott fagyoskodott x( cegéény :O. Aztán felmelegedett a kocsiba 8) xD. Elég késő értünk haza, vasárnap reggel olyan 5-6 fele. Aztán alvááás :D, júújj picimmel <3 *_* .
Nem emlékszem mit csináltunk első napokban...:D hmm.. játszottunk sokat xP ;).
Aztán szerdán este, Karácsony estéje... Nem tudom miért, de nem volt az a tipikus karácsonyi fílingem :D, mondjuk tavaly sem volt, de ez most nem is számított, hisz Vele voltam :). Akkor este ááh ^^ átbeszélgettük az éjszakát :P, bár másnap reggel fél 6 fele kellett kelnünk, mert mentünk mamáékhoz :O. Megnéztük párszor az órát, és végül már úgy döntöttünk h nincs értelme aludni, mert akk nehezen fogunk tudni felkellni :D. Szóval nem aludtunk xp. Jót beszélgettünk x) , múltról... régi osztályról, meg mittudomén, mindenről :D. Aztán elérkezett a reggel >< :D. Felkeltünk, felöltöztünk, stb.. Amikor kiléptem az ajtón láttam h hull a hó *.* áááh de jóóóó xDD. "Ropog a cipőm alatt a hóó" *.* húú jó volt xD örültem h hullt végre :D. Aztán mamáéknál is majdnem játszotunk :$ XD, meg aludtunk meg mittudomén :D. Buta zenét hallgattunk xddd meg később römiztünk meg kártyáztunk ^^. Asszem a csütörtök csak ennyi volt :D.
Pénteken hmm... sétáltunk végre hóóba ^^. Akk született a kedves kis "tyűűűh" :$ xd, a kesztyű szóból...:D No comment, ezt ugyis csak Ő érti =P, és ez igy jó ^_^. Temető fele sétáltunk, volt ott egy buta kutty xd szegéény xd mindig azt hitte h Denicim akar neki adni vmit és a kezéhez ugrált, és közben többször is elbaxodott xd kiterült, ááh annyit röhögtem xDDDDD. Aztán voltunk mamáéknál is, a másiknál nem annál akinél csütörtökön...:D mindegy ^^. Nem tudom mi volt még :D. Azt hiszem akkor este fürcsiztünk először együtt *_* , persze sötétbe (H) xDD. Ááh, az hihetetlenül jó volt <3 =).
Vmelyik nap megnéztünk egy filmecskét, másik napon egy másikat vmi niggeres vicces filmet xd ááh abból a filmből nekem az egyiknek a hülye haja maradt meg xDDDD. És egy másik napon a "Tükrök" című filmet néztük meg =( xd az szaaaar :D, mindegy :D. Jah meg "Big Stan"-t is néztünk de azt ugy h egyik nap első felét, egy másik napon második felét xDD , meg a "My, myself and Irene"-t is. Másra nem emlékszem...:D
Szombaton meg vasárnap nem naon emlékszem mit csináltunk, de azt hiszem akkor is sétálgattunk *.* . Lehet h szombaton láttuk először azt az édes kis kuttyot? *.* Azt hiszem igen :D. Malacnak hívtuk xDDD, mert ugy ment vagy nemtom :D. De tisztára ugrálós vidám kiskutty volt xD. Am mi mindig Blackyvel sétáltunk, és először Blekink nem naon birta Malackát xd de aztán összebarátkoztak *.* :D, és sokat játszottak :D /nem, nem ugy ahogy mi szoktunk =$ XDD/.
Aztán hétfő reggel elvitt apu a másik lakáshoz jeeh :D végre 2 egész nap csak kettesben =P. Megint korán kellett kelnünk, ezért ahogy oda értünk (olyan fél 7 fele..?!xd) mentünk aludni *.* . Én felkeltem délután 2 órakkor, mert nem tudtam tovább aludni :D, ciccám még aludt 4ig xP. Kipakoltam, aztán neki álltam kaját csinálni xd. Levest, sültkrumplit, húúsit xD Hát igen...:D Sztem nem lett vmi jó, de Ciccám azt mondta h jó :O:D. Még puszit is kaptam érte =$ xDD. Mondjuk én nem naon birtam enni belőle pfúj :D, vhogy nem kellett, szinte nem is voltam éhes, mert utáltam h mindent elárasztott az olaj bűze xDD . Aztán este megint együtt fürcsí *.* megmoshattam a hajacskáját júújj az de jó volt xP, de kár h nem volt melegebb a víz xd. Meg muháhháá kártyáztunk :D. És persze vetkőző poker is jeeh xDD. Pffúú olyan szerencsés voltam először, nyertem :DDD. Lenyertem róla az összes ruhát 8) xd, rajtam meg még bőven volt :D. De visszavágót akart. :D És megnyerte XDD. Ajj, gonoszság :D. Aztán második napon, kedden, megint délután 2kor keltünk :D. Csináltunk vmi tojásos cuccot amitől egésznap felvoltam puffadva XDD. Aztán elmentünk sétálni, 3 órát voltunk elmenve, én meg szétfagytam :D. Aztán végre vissza mentünk éés... nem tudom mit csináltunk még :D. Tvztünk asszem, vagy az másik este volt?:O xd Nem számit :D. Meg aztán megint együtt fürcsííí *.* egy narancs illatú gyertyával ^^, ami végül beleesett a kádba xDD. Aztán nem is tudom.. kártyáztunk megint sokat :D, én meg egy másik gyertyát levertem az asztalról -.-" xd a viasz meg lefolyt mindenhowa :D kesztTYŰmre is, ami most narancs illatú (H) xD. Aztán szerda reggel megint jött apu értünk, felkeltünk felöltöztünk, és gyorsan bepakoltam mindent, de mosatlanok maradtak, meg az ágy is összevissza.....xd mindegy :D.
Szerdán nem tudom... haza jöttünk és aludtunk megint sokáig :D. Aztán este szilveszter... átmentünk mamáékhoz :O. Bevágtam 2 pohárka pezsgőt és szédültem picit pff -.- :D. Aztán haza jöttünk tvztünk kicsit és végül mentünk aludni asszem :O. Jajj annyira nem is emlékszem már h mi mikor volt >< .
Csütörtökre nem emlékszem... lehet sétáltunk? nem tudom. Csak azt tudom h már akkor kezdtem rettegni attól, h hamarosan el kell mennie Kicsimnek =(.
Pénteken elmentünk Vele meg anyuval megnézni mikor van vonat, meg jegyet venni :S . Aztán mivel volt még sok idő a buszig, sétálgattunk a városba, és megálltunk egy tónál is, ami bevolt fagyva.. alap ^^ naon hideg volt :D. Rámentünk ^^ és csúszkáltunk kicsit xDDD, meg Kicsim megdobált párszor hógolyóval >< xd. Jót nevettem volna ha elcsúszott volna anyu :O xddd. Jah meg csináltunk egy nagy szívecskét a jegen *_* céép lett xP. Aztán haza jöttünk, és miután leszálltunk a buszról és egész hazáig úgy fáztunk mind3an hogy wáááá xd. Aztán nem tudom mi volt még :O. mondjuk eléggé rossz volt a tudat h el kell mennie 2 nap múlva =/.
Szombat is ááh =/.. amikor belegondoltam h utolsó nap ='( .... Persze kicsim naon édes volt és folyton vígasztalt x) és mondta h használjuk ki azt az időt amennyit még együtt lehetünk x). Nagyon kedves és aranyos <3. Be is kellett pakolnunk brühühh =S. szegénykémnek olyan nehéz volt a táskája :O. Aztán este olvastunk, tanultunk a Bibliából x). Jó volt :). És az én édeskéém nekem adta a Bibliáját is x). Ajj olyan édessss *-* <333. Aztán amikor aludni készültünk elég rossz volt tudni h ez az utolsó este amikor mellette alszok el, átkarolva Őt =(. Őőőt, aki mindenem *.*, Őt aki a legjobb ember az egész világon <3. Őt, akit úgy szeretek mint még soha senkit, és végtelenül, nagyoon nagyon nagyooon :).
Aztán a gonosz vasárnap =(. Áááh. Korán kellett kelni, és nem aludtunk csak 3 órát, mert 6kor keltünk és 3kor feküdtünk le. Megint rossz volt tudni h ez az utolsó reggel amikor mellette ébredek és látom aranyos álmos arcocskáját =(. Aztán vonattal mentünk be a városba, és ott az állomáson ültünk kb 2 órát asszem. Ááhh, az utolsó órákat és perceket töltöttem ott vele =(. A vonat csak 10 percet késett. Amikor felszállt, én is felszálltam de csak egy pillre aztán már hallottuk is h indulni készül, és akkor megint egy utolsó puszi, egy utolsó szeretlek és leszálltam =(... a vonat elment...
Azért jó volt h velem volt anyu, mert legalább ha vkivel vok akk megpróbálok nem sirni meg minden =/. Mivel megint nem volt buszunk csak sokkal később, elmentünk a másik lakásba és rendet csináltam, elmosogattam.. Mosolyogtam egyet amikor láttam h még mindig viaszos volt a kád x) xd. Meg mindenről eszembe jutott vmi emlék, ááh =/. Aztán haza jöttünk, és sírógörcs =S. Aztán megláttam a Bibliát a kezembe vettem, és megállt a sírás :O. Aztán olvastam pár órát. Később, este felé fel jöttem msn-re h lássam haza ért e már az én egyetlen kicsikém *.* . Aztán amikor haza ért és feljött, beszélgettünk x).
Áhh, és azóta még csak alig telt el 2 nap, de nagyon nagyooon hiányzik, és vele akarok tölteni minden egyes percet, mert nélküle minden pillanat hiábavaló. Nagyon lassan telik az idő amióta elment, és nem tudom hogy fogok kibirni 5 és fél hónapot nélküle. Naponta többször rámjön a sírógörcs. Ma még nem sírtam, csak majdnem. Megpróbálok erős lenni, mert nem tehetek mást, és kitartani, mert nekem nem kell senki és semmi más, csak Ő, Denicim, Szerelmem. Bármit csinálok és bárhova nézek, mindenről Ő jut eszembe. Suliba is csak rá gondolok, itthon is. Reggel és este. Mindenhol és mindig. Néha szomorúan h nincs velem, néha meg boldogan mert jó tudni hogy Ő van nekem =). Mert Ő mindenem, a legnagyobb kincs, és már szebb ajándékot nem is kaphattam volna az élettől, Istentől. Szeretem.
Ááh és annyira hiányzik =[. A polojával vagy néha a polojában alszok, amit nekem adott <3 xP meg a cicás párnácskájával x). Mindenről eszembe jut Ő. A poloján még érzem illatát, s néha bevillannak emlékképek, milyen szép is volt ez a 2 hét =). De ezek fájnak, sajnos =/. Bár ha a jövőre gondolok, hogy milyen csodálatos is lesz együtt, akkor jobban érzem magam :). Próbálom túlélni a nélküle töltött perceket...
Egyik nap amikor itt volt, mondta h lehet h a nyár szebb volt, romantikusabb. Esőben csókolózást említette meg akkor :). És igen, igaza van. De én most úgy éreztem, h sokkal nyítottabbak vagyunk egymással szemben, sokkal több dolgot tudunk egymásról, és képesek vagyunk egymással bármiről őszintén beszélni. Pedig én azt hittem h erre élőben talán sosem leszek képes senkivel, max neten. De nem. Mert mostmár bármit eltudok és elmerek neki mondani, és ha vissza gondolok ennek a gyönyörű történetnek az elejére, a kezdetekre, amikor még alig ismertem, még is nagyon bírtam, akkor észreveszem h egész msának hittem és talán sok mindent szégyeltem elmondani neki, vagy bárki másnak. De minden megváltozott, mert ő megtanított szeretni. És naon szerettem vele régebben 'lelkizni' xP x). Szóval most már minden más :). Bízom benne, és bízik bennem. Szeretem és szeret. Hát kell ennél több az életbe? :)
Szeretlek Deni. Köszönök Neked mindent. Köszönöm hogy vagy nekem, köszönöm h megismerhettelek, köszönöm h szerethetlek, köszönöm h szeretsz, köszönöm mind azt a sok gyönyörű percet amivel megajándékoztál ebben a 4 hétben amennyit valaha is együtt lehettünk, és köszönöm h kitartottál és továbbra is kitartasz. Nagyon sokkal tartozom Neked. Neked és Istennek, mert tudom hogy Ő akarta h megismerjelek, és ha belegondolok h puszta véletlen volt egy ilyen gyermek cseten...:) De a lényeg h megismertelek és nagyon megkedveltelek az első perctől fogva, aztán egyre jobban, végül már szerettelek, aztán már egyre erősebb lett a szeretet amit irántad éreztem, s végül halálos végtelen szerelem lett belőle :). Szeretlek.


________________________________________________

Háát. Kifelejtettem pár dolgot, meg nem is emlékeztem rendesen hogy mikor mi történt, ezért össze is van tévesztve egysmás, de ez most nem lényeg. Cicc is irt naplót ><, szal nála meglehet találni pár dolgot, amit nálam nem. (H)

________________________________________________

Még bővítem ezt a bejegyzést *.* . Nem tudom már mi mikor történt, de még úgy néha eszünkbe jut egy-két emlék xP.
Például amikor megpróbálta befonni a hajam xD. Jajj :D. Az ölébe feküdtem *-*, ő meg ott játszott a hajammal xd. Az jó volt x) szeretem ha játszanak a hajammal =D, tisztára megnyugtató, majdnem elaludtam XDDD. Na de a végeredmény xD háát :D kicsit kócos voltam xdd. xPP
Aztáán egyszer kifestettem a szemét hmm ilyen pink félére xDD csillivillixDD. Alig jött le :O. Másnap reggel néztem h látszik e még xD. Na meg a szájfény xdd amit ő maga cseszett édes ajkaira <33 :D aztán csak "pffúújj" xDDD nem akart az se lejönni, ragadt XDDD.
Hmm. Mi volt méég? *.*



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat