Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
fuck.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
fuck.

Mai depis gondolatom, ami amúgy igaz, de kussoljá.
.. ha egy percre is jól érzem magam, azt később úgyis ezerszer több könnyel kell visszafizetnem. Nah jah.
Most már elmúlt, haggyá'.

__________________________________________________

Még hogy én vok a legjobb az osztból, matekból. Szánalom, nem érdemlem meg h ezt mondják... Amúgy leszarom, mé nem legyek egoista, és simán felvaghatnék ezzel, bazzeg me túl sok a szőke. Mi a lóóófarkát nem lehet érteni a matekon? oO Mindegy, ti tudjátok... Nekem nem ezzel van bajom, hanem az idővel ami matek dogákon hihetetlenül gyorsan telik, meg a sok feladattal, amit lehetetlen megoldani annyi idő alatt. Amúgy még senkinek sem sikerült végigcsinálni egy matek dogát sem, amióta ofő a drága matek tanárunk ^^. Én nem utálom, csak hülye. Sosem hallottam magyarul beszélni, ahhoz képset h magyar ><' . Am meg... románul meg pocsékul beszél, há' most nemtom h direkt csinálja, vagy szőke [mivel nincs sok haja, nem tudom eldönteni h szőke volt-e vagy mi, meg am is ősz máár x"DDD]. De sztem direkt csinálja oO ja és qrvára faviccei vannak... :D ¤ "Stai jos odata!" "Dar, dom' diriginte, n-am scaun :O" "Atunci du-te la farmacie si ia chocolax" XDDDDDD ¤

Dj Projeeect. Méé? Me. Inima mea e ca un hoteeel, din knd in knd te opresti la mine, m-am saturat vreau sa pleci din el, vreau TOT sau NIMIC de maine... Nah nah naah azé irtam h fikázd, gyerüüünk. -_-' Van akinek nem tetszik, az ne hallgassa, oszt csá. Am meg bekussolhatsz. ^^

Akarok kis cicát. Nem. Nem kiscicát. A kiscicát =(. Ajj... jó h csak 2 napot tudott itt túlélni, ebbe a bolond házba... hülye Azor miatt. -____-'.

Apró dolgok emésztenek lassan fel belülről. Mondjuk aprók, de sok van.. Nem vicces h majdnem 3 év eltelt és nem tudtam megszokni az oszttársaimat? Röhögj csak, igazad lehet. Ma mondjuk jól éreztem magam Alexandrával egy órácskára, báár alig ha volt egy óra... és az is csak mert néha rám jön az 5 perc, amit egyre ritkábban engedek kibontakozni, vissza fojtom azt is, mint minden más érzésemet, me úgy sem érdekel senkit... nó mindegy.
Akkor azok az álmok.. nem igaz máár oO. Most minek Luci az álmomba? sőőt nem is egybe.. oO annyira qrvára értelmetlen, és nem tudom miért keresem 3 napja ennyire az értelmét. Lehet h nincs semmi jelentősége, de akk miért foglalkoztat ennyire? Oo ő jófej meg minden, de qrvára nem úgy.. Néha találok hasonlóságot bennünk, de.. leszarom, nemde? úgy is csak osztálytárs, és vhogy... ha lenne is közös témánk, az túúl érzékeny pontokat érintene, amiket azért nem pofázok el mkinek, éés vhogy... nemtudom nemtudoooom. Ez is csak ezért van mert mindennek keresem az értelmét, még ha nincs is -.- . Tegnap este is pff rájöttem h új msn cime van, de azért nekem nem szólt volna :S jóvan. Aztán felveszem, és még rám is ir h kivok O.O . Majdnem bedurciztam xd. Mi az h nem tudja ki vok..... timi te faroOk és akk mondja h gondolta csak nem volt egészen biztos.. látszik mennyire érdeklem xD. Ma este meg neki is vmi depis hangulata lehetett mint nekem, szem.üzijéből gondolom xd. Nah mindegy, benne se találok végre barátra, pedig jól jönne egy xD. Am meg... Tűűnj el az álmaimból!!! :O :D
Jah meg... háát .. a külsömről ne is beszéljünk -.- . Megint nagyon nagyoon utálom magam. Kezdjük fentről lefele? :DD Akk utálom a hajam. Legyen vörös, szürkésszőke vagy fekete? Most áá nem tudom eldönteni. Meg aztán mást is kéne csinálni vele, me ez igy enm mehet tovább. Soha sem leszek már megelégedve vele? =S Jajjj meg ez a tééél. A bőröm száááraz pffúújj... egésznap kencefice.. már hányigerem van a sok arckrémtől, meg kézkrémtől :D. Aztán megint hájasnak érzem magam, de nagyon >< . De nincs is erőm... nehogy már. Áá. De nem engedhetem el magam megint, neeem, azt nem. Nem lenne erőm még 1x végigcsinálni :D egy egész nyáron át alig enni, és akk is csak dinnyén élni xDDDD. Mondjuk az eredmény garantált :P. De most nem lesz nekem egy egész nyaram erre...:D De aerobicról, most ne is halljak. Nem azzal van baj amúgy, csak azzal a hülye áááá. Meg annyian vannak... és... fuck all. De mi mást csináljak... úúszás. Áá, azt se szretem már annyira, meg nem is megy már úgy mint régebben. Akk hmm 2 hetecske vhol hegyes vidéken, na az nagyon jót tenne *.* . És minden napos séta fel a hegyre és vissza. Na meg szedret enni brühühh :O. Hiányzik a nyár :D . Sztem májusba lógok legalább egy hetet és elméék vhova hegyekbe *-*. Muszáj vmit csinálnom ezzel a disznóalakommal :DDD. annyira még nem vészes, meg vhogy mindig ott a 60 és 65 kg között táncikálok, de naon nem a kilók számitanak :D, me ugyanezzel a súllyal lehetne sokkal jobb alakom is, csak hát tudod h van ez, elől deszka, hátúl léc... xDD. Ha nem pocira tennék hanem mellre, minden ok lenne :DDD. Meg aztán az arcomat se szeretem oO. Mondjuk más hairstylel tökmáshogy nézne ki, deee.. nem tudok mit kezdeni magammal bazz :D. Most már mintha hiába is használnék fekete cerkát, szemhéjfestéket.. nem hat xd Úgy értem... nem tom, nem tetszik :D. Mondjuk azért is, mert reggel mindig fáradt vok, sőt egésznap, csak miután alszok délután, akk este olyan fresh vok xDD. De am meg tök hülye kómás pofám van me álmos vok :DD. De most ne hogy már 10kor menjek aludni :O. Mostanság 1-2kor szoktam xd. Hát látszik is másnap a pofámon :D. Meg a kék szemem se tetszik már :D Ha másmilyen kék lenne akk még elmenne, de igy vhogy... Csak Eminescunak volt a fehérbőrű, kékszemű és szőke hosszúhajú hölgy az ideálja :DDD. Szegény melankolikus romantikus lélek xd. Szal más szem is kéne :D, meg most már alig várom a májust, meg juniust, mert nem szeretem h fehér vok:O Ki gondolta volna h egyszer még barnulni akarok..:DD. Naah mindegy. Szal ez van, szar van ^^. Jóvan abbahagyom, de legalább ezt is kiadtam magamból (H).

__________________________________________________

Nah még vmi XD. Taaaapp nem igaz milyen bolond jáány x'DDDDDDD :

VuKk. says:
fürcsizni kéne :O:D
Tapp says:
aha
Tapp says:
nekemis
Tapp says:
menjünk?
VuKk. says:
ahha :D
VuKk. says:
egy két háá ÉÉÉS xD
VuKk. says:
ugorjfejest *-* xd
Tapp says:
1
Tapp says:
2
Tapp says:
3
Tapp says:
a zuhany tálcába? :D
Tapp says:
maigyis
Tapp says:
nekirepültem
Tapp says:
a falnak
VuKk. says:
XD
Tapp says:
fája fejem
VuKk. says:
hogy ? :DDDDDDD
Tapp says:
hát logtam a kötelen otársam igy lököt a másikötélel erösen mert egymás melet vanak ien sinbe
Tapp says:
és meglööt
Tapp says:
és hátalnekirepültem sebeségel
Tapp says:
a falnak
VuKk. says:
xd
Tapp says:
és bebasztam a fejem


...ez aztáán az igazi 'fejjel a falnak' effektus x"DDD. am bocs xd


Jajj meg Ale nem jött tegnap suliba és akk felhivtam h megkérdezzem mivan vele xd. Erre elmeséli mi volt..xDDDD Reggel felkelt, ment wcre, erre érezte h szédül és leült a fürdőkád szélére. Aztán már csak arra emlékszik h lábbal az égnek a kádba ébredt XDDDDD. Annyit szakadtam, h az már kéééész xd. Nem igaz, nem igaaaz mondom :D. Erre ma mondja h még az anyja se hitte el h beleájult a kádba XD és megkellett neki mutatnia hogy. Erre "jéé, és belevetetted magad a kádba még 1x?:O xd" XDDD. Meg "és legalább lehúztad előtte a gatyád, ha már wcre készültél eredetileg?:O" x"""D erre a válasz csak annyi volt h nem vok norm xD.
Na megyek fürcsizni:D egykétháá :D belevetem magam a kádba énis xDDD. De előtte még irok Búúmnak levelet, me látom fent van :O. "BúúúBúúm te lábujjszopó, mivan véled máá'? :DDDD" ^^ . de nem ír vissza =(... ejj h szopna lábujjat, a kis piroskadanika :O XDDDDD.
Najó, elegem van magamból. x'DDDDDDDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat