Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
szünetecske x)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
szünetecske x)

Hmm. 1:38 és nem tudok aludni. Vagyis, meg sem próbáltam :).
Itt áll előttem még mindig egy egész hét. Nincsenek terveim, de valahonnan jött egy kis optimizmus, kellemes érzés. Talán azért, mert vissza emlékeztem milyen jó volt Vele <3 :). Ajj az édes arcocskája úúgy hiányzik. Amikor mellette fekszem, és olyan közel van, átkarolhatom, puszilgathatom *-*, ááh. Akkor olyan természetesnek tűnik az egész, mintha mindig is így lett volna, és örökre így is maradna. De aztán eljön mindig a búcsú pillanata is :S, és nem tudom felfogni egy ideig h elment, egy kis időre.. Ami amúgy nem kis idő, vagy legalább is lassan telik T.T, még is oly gyorsan. Ajj, hát ez van.
Ma azt mondta h örüljek minden napnak. De én nélküle nem tudok, mert minek örülhetnék nélküle? Igaza van, tudom. Csak nehéz nélküle. Ahhoz képest, h már hozzászoktam h egyedül fekszem le, és kelek fel, még is furcsa. Legalábbis most az lesz, mert nem jön senki h kirángasson az ágyból, mivel szünet van. És felkelek, egyedül leszek itthon.. Holnap sztem olvasok, meg nézek filmet. Mert amúgy is, mi mást tehetnék? x) Meg hmm, letöltöm azt a filmet, amit Kata ajánlott :O, a "P.S.: I love you"-t. Azt mondta jó, kicsit vicces, kicsit meg szomorú. Jó lesz az x). Mostanában mondjuk leginkább vígjátékokat néznék, no horror :D. Abból most egy jóideig nem kérek xd. Nem értem h miért, de naon sokkolt a "Tükrök", szal haggyuk a horrort xD. Pedig még le akartam tölteni és megnézni a "Blair witch project"-et is, de az is elég ijesztő volt már akk is amikor elmesélték kb miről szól mivel asszem igaz történeten alapul, szal no tenksz :D. Jajj most nem akarok megint bruhuhuu xDD megint az a rossz érzés, mint amikor jutubon néztünk ilyen szellemes hülyeségeket :D. Na nee, nem akarok arra gondolni xD. Féélek, mentsetek meg! x'D
Alig várom a nyarat *_* . Jajj, de mindig ugyanazt irom, tudom.. De hát ha csak egyetlen egy vágyam van, egyetlen egy kérésem az élettől, de még azt is megtagadják tőlem részben...=/ Csak egy kicsit, még egy kicsit kell kibirni =). Egy részt viszont hmm félek picit a nyártól xD, mármint hogy megkell ismernem új embereket ha elmegyek hozzá :O:D. Jó, majd túlélem :P, a lényeg h Vele legyek x).
Mostanában eléggé foglalkoztat ez a vallás ügy. Melyik az igaz vallás, meg stb. Mármint nem csak az h melyik az, mert még nem tudom elhinni hogy csak egy van.. Vagyis nehogymár, vki aki Isten akarata szerint él, mindent helyesen cselekszik, és csak kisebb bűnei vannak mivel ember és nem lehet 100százalék bűntelen, de még azokat is megbánja, de nem egy bizonyos vallásba tartozik, és akk ezért el van ítélve... vhogy ez nem logikus. Jó, hát mondjuk még sok mindent kell tanulnom erről az egészről, csak a baj az hogy...=/ ajj, ezta vallást nem naon helyeslik a körülöttemlévők. A szüleim pl. Leginkább apu... egyik reggel össze is vesztünk ezen, illetve inkább csak vitatkoztunk, és persze mamám is beszállt a vitába ááá. Haggyanak békén, én tudom mit csinálok, tudom mit akarok. Meg ma amikor a másik mamáméknál voltunk, nagyapám kezdte -.- . H pff csak azt a vallást ne, az olyan mint egy szekta blablabla.. Egy vmi naon odabaszott, és pff xDDD Azt mondta, idézem: "Mi, meg minden más vallás Jézushoz imádkozunk [azt hiszem Istent nem is említette oO], de ők az Antikrisztust imádják." Nah ez volt élete legpocsékabb mondata oO. Ez naon nem igaz.. De én nem értem h az emberek miért alkotnak véleményt vmiről és miért itélkeznek vmi felett, amit igazából nem is ismernek? Mert én biztosítok mindenkit, h ha ő ismerné kicsit is közelebbről ezt az egészet, ekkora ostobaságot nem mondott volna... De még a végén azt is hozzátette hogy: "Én sokfele jártam, és hidd el nekem, tudom." . Jah persze oO. Sokfele... max katolikusoknál, ortodoxoknál meg baptistáknál..:D Az igen sok..xD No, mindegy. Nem is tudom néha mit lenen helyes tennem? Ráhagynom? De az nem jó, mert felkéne világosítani a tudatlanokat egysmásról, de mivel tudom hogy ugysem hallgatna rám, akkor meg alapból minek jártassama szám? Másrészt meg én még nem tudok annyi mindent, h beleszólhassak ebbe. Majd ha igazán fel leszek készülve eféle vitákra, akk szólokbele. De nem sietem el, mindent szépen lassan ^^, és mindent a magaidejében x).
Nah de mostmár ideje volna aludni is. Azt hiszem nem tudnék még aludni >< . Sebaj, tvzek még egy kicsit, ha találok vmi normálisat :O. Úgy néznék most mesééét :DD.
LoL mit találtam hi5-on xDD. Egy üzenet.. amit nem olvastam még el, erre rákattintok és "u r so damn hotttttttt & so sexy " xDDDDDD. Behalok komolyan :D. Erre megnézem az illető adatlapját, ééés..xDD bumm:D 'Mohamed Elprince', egy 35 éves Egyiptomi fickó xDDD. Jajj máár :D mondom h rám csak a pedók meg a cigók buknak XDDDD. OMG.:D Aztán megnézem e 'csodáás' levélke dátumát is: 2oo8.o8.o3 XD Hogy lehet h ezt az üzit eddig nem vettem észre? xDD

Nah de megyek is :O
Jóéjt *.*

________________________________________________

Nah itt vagyok megint, és persze hogy ma sem azt csináltam amit terveztem xD. De nem baj, mert végül is olvastam, nem azt amit eredetileg akartam ma, de az se baj mert ezt is kellett úgyis. Valahogy mégsem vok megelégedve... máskor úgy nap végére ha jól ment a nap, és mindent megtettem az nap amit kellett, amit aznapra terveztem, akk volt az az érzés h nah akk a mai nap oké volt... de most nem.
Aggaszt az a szarság... aajj. Mindig kell lennie vminek ami nem hagy nyugodni? oO Most mondjuk tudom, h ez lehetetlen :O vagyis.. hahóó?!! tisztára értelmetlen, egyáltalán nem logikus.. mégis aggódom. Áá -.- csak legyek ezen túl, és ígérem h nem csinálok hülyeséget többé ><. Mert amint az este mondtam, mindent a maga idejében kell...

_________________________________________________

...és ma reggel fél10 kor felkelek. éééés IGEN! XD ENNYI.:D xdddddddddddd életembe először örültem ennek...x"DD
_________________________________________________



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat