Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
he-he-he. heti beszámoló =D -_-

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
he-he-he. heti beszámoló =D -_-

Akartam irni ma, vagyis az már tegnap volt, mert a ma már fél órája megkezdődött.. szal akartam irni, de aztán elmaradt. Nah majd most..
Túl vok egy újabb depizésen vki segitségével.. Közel kerültem ehhez a vkihez az utóbbi napokban ×). Örülök neki. De kicsit össze is vok zavarodva.. mindegy.

Nah szóval eltelt ez a hét is, sőt már a hétvége is, és már elkéne tennem magam holnapra, egy új hétre.. De majd csak a heti beszámolóm után xD.
Így visszanézve, nem volt annyira szörnyű, de jó sem volt mindenképpen :). Hétköznap a kávé tartotta bennem az életet. Aztán kezdem csütörtöktől mesélni..
Szóval csütörtökön amikor jöttem haza felé a suliból, elkezdett havazni, de közben ahogy leértek a földre, a hópelyhecskék nyomban el is olvadtak. Úgyhogy azt gondoltam h ebből sem lesz semmi. Este msnen, Berni mondta h milyen szép havas kint minden, és elhivott sétálni 23 éjszaka xD. Végülis beleegyeztem :D. Fél 12kor kb elindultam hozzá, itt lakik pár hazzal arrébb... Amikor kiléptem az ajtón ":|" :D. Hóóóó *_* . Nem gondoltam volna h ennyi hó lesz..:O Aztán Berni felé sietve, arra gondoltam h milyen szép is az este, és milyen tökéletes lenne ha most utban Denifelé lennék, és nem Bernihez sietnék ennyire. Aztán végül odaértem, és kopogtattam az ablakán. Integetett h mindjáárt. Aztán kijött és sétálva beszélgettünk összevissza mindenről. Sokat változott ez a lány, ennyit mondhatok. Aztán egyszer csak amikor egy kerítés mellett mentem, Berni meg mellettem, eszembe jutott vmi ilyen ijesztő történet, amikor meg pont mesélni akartam, egy kicseszettűl csúúúnya morgáás hallatszott mellettem :DDDD. Úgy megijedtem és akkorát sikítottam bazz xDDD. Elkezdtem futni, aztán meg röhögni Bernivel, mert először azt hittük vki szórakozik :D aztán rájöttünk h kutya,mert ugatott xd. Aztán telóm csörgött, anyu volt aki épp felébredt és keresett -.- xd. Amikor meg haza értem akk azt mondta h nem tudta mivan velem, mivel látta a pizsimet szétdobálva (azért mert amikor átöltöztem, mert sétálni készültem xd, naon siettem és szétdobáltam:$xd), meg a gépet látta h megy, én meg sehool, és azt hitte h elszöktem, v ilyesmi xDDDD. Háát azt még a nyáron akartam, de ő erről nemtud :O =$ xDDD.

ááh majd folytatom me már basztatnak h menjek aludni -.-". pont 1:00 van, lool. na tsáá.

jóóvan nem mesélek ma már tovább.. max pár kulcsszó: Ale, hó, park, kishóember farok nélkül *.* xd, Maros, első elcsúszásom a télen :D, bokor, oroszlánfej smárolás xDDDDD és persze sok kép :D.. etc.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat