Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
búú.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
búú.

Sok minden történt, de semmi érdekes. xd.
Hármas lett a fizika dogám és először életembe örültem ennek xd. Mert ha 2es lett volna.....:D basszhattam volna. de igy jó xD. van még egy 7esem plusz ez a 3as, pont jó. xD. Aztán a román tz 9es lett (H). dö beszt xd. ahhoz képest h milyen jegyeket kaptak a többiek..:D ez télleg dö beszt volt :D. Az And Love said No klippje jó lett :D. Mmint na xd érted, h nem értheted, mert nem akrom h értsd?! :D. Lényeg h 10es (H). Holnap meglássuk h infónál az Excelban jó csináltam-e azt a szart :D. Ha nem lesz 10es, kinyirlak xP xD. Nem tom kit, de most kivételesen nem magamat akarom kinyirni...xd
Ja és ma a médium tanárnőnk megint mesélt az ilyen horoszkópos izékről:D. Mondta h a halak a legfurcsább csillagjegy *büszkevok h halacska lehetekXD*. Meg h nincs olyan h egyik hasonlitana a másikra, pedig én és ciccusom *aki ugyancsak halacska xDD* hasonlitunk sok mindenben :O:D. Mondta még h a halacskák elég rosszacskák :O. De amikor rám nézett, azt mondta h én kedves példány vok XDDD. (H) háháhh :D. Am h ezt honnan tudja? :D hát mert médium xd belenéz a szemedbe és már tudja is milyen vagy :D. És ez tényleg igy van, hiszen én szinte soha sem beszéltem vele, és akk honnan tudhat bármit is rólam? :D. Bazz, még most sem josolt nekem :O, de nem is kértem xd na mindegy már nem annyira érdekel:D asszem..xd
Megyek pszihomukihoz xDDD. pszichológus gyengébbek kedvéért xd. Alig várom bazzeg :D. Remélem felir legalább vmi nyugtatókat xDD.
Öö. asszem mindent elmeséltem ami csak eszembe jutott most :D.
Fújjmár szarszínű ez a fagyi xd. Csoki, vanilía, eper meg banán ízű :D + csoki darabkák ^^ :D. /csak megsúgom h a legjobbak benne a csoki darabkák xd, am meg furcsa íze van, mert egy kicsit furcsa a keverék is xDD/.

Ja de még vmi. Eminescu drága, igyis a kedvenc költőm volt, de tegnap este mégjobban megszerettem xd. Kerestem vmit, és közben meg elolvastam egyik versét [Demonism], és annyira igaza van.....:D Na pill, mindjárt be is másolom mire gondolok :D.

"Din carnea-i putrezită, din noroi
S-au născut viermii negrului cadavru:
Oamenii."

Aki érti az ügyes, aki nem...:D annak leforditom:

"A rohadt húsából, a sárból
Születtek a fekete hulla férgei:
Az emberek."

Egy szóval az emberek holmi férgek, akik rohadt húsból, sárból születtek. Igaza van. Teljes mértékben. Talán egyeseknek gusztustalannak tünik, dehát ez a szomorú igazság x).

>.<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.<

2oo8.o5.22
senki sem bízik bennem, senki sem kéri a segétségem, senkinek sincs szüksége rám, senki sem ér rám /msn-en sem/ "ne hari, de most nem érek rá" . nem hari, csak meg akarok halni...

De ce? De ce mi-am ratat mereu şansele? Şansele unice, pe care viaţa mi le-a oferit? Au fost într-adevăr puţine, dar şi pe acelea... ah. Dacă atunci, la sfârşitul clasei a opta, la banchet.. dacă i-aş fi spus că îl iubesc, astăzi ar fi fost totul altfel. Sau nu. Dar dacă da? Dacă da, atunci aş fi fost POATE fericită, nu eram aşa cum sunt acum. depresivă. Băgamaş.... plm. Acum e prea târziu să mă gândesc la asta. am ratat-o, sunt o ratată. C'est la vie... adică asta-i viaţa. Aş putea spune... ce am fost, şi ce-am ajuns? poate am fost un nimic, dar acum o simt clar că sunt un NIMIC.
Ce idioată pot să fiu. inuman (by Luci). defapt mă cam enervează Luci. c'est la vie.....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat