Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
Kicsim :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
Kicsim :)

Istenem... hogy féltem az első pillanattól. Hmm. De az is megvolt ^^. Most asszem elkezdek mesélni, és remélem eltart pár óráig, mert valamivel elkell vonnom a figyelmemet, vagy megőrülök. Elment. Kilenc óra 18 perckor indult a vonat. Most nem késett höhh ^^, nem úgy mint érkezésekor...:D akkor majdnem egy órát késett, olyan 40-50 percet.
Na szóval hát... elment. És most naon rossz. Mindenhonnan hiányzik. Bárhowa nézek, bármit csinálok, ő jut eszembe. Folyton rá gondolok, és fáááj :(. Túl vok a sírógörcsön... lehet mindjárt kezdődik újra. Annyira nehéz igy. Reméltem h maradhat még egy hetet, de nem... nem engedte meg az anyucííhja :S.
Amikor felszálltunk a vonatra [mert felszáltam én is ^^], akk abban reménykedtem még mindig, hogy hátha nem indul el pont 9:18kor. De most basszameg. Pontos volt :D. Ránéztem a telómra és láttam h 9:18.. de gondoltam h nem indul még, aztán egyszer csak uhh :O. Egy utolsó gyors puszi :(, és leszálltam. A vonat meg lassan elindult. Én is elindultam vissza felé, de nem bírtam ki. Hátra néztem. Többször is. És akk ááh. Nem tudtam vissza tartani könnyeimet. Annyira fájt. Lehet, h csak egy év múlva látom viszont :'(. Már tegnap kezdtem el rettegni, hogy mi lesz most? Amikor tegnap msn-en azt irta az anyukájának, h "jólvan, haza megyek... -.-" , azt hittem h belehalok. Olyan rossz volt :(. Annyira reméltem h marad mééég. Este nem tudtam elaludni, folyton arra gondoltam, hogy mi lesz most velem NÉLKÜLE?? Nem neeem akarom. Nem akarok nélküle feküdni le este. Nem akarok egyedül ébredni az ágyamban reggel. Nem akarok egyedül lenni egésznap, de mással sem. Csak VELE. Nem akarok nélküle ÉÉÉLNI :(.
Sehogyan sem tudtam elaludni, és bár ott volt karjaimban, mégis hiányozni kezdett, egyre és egyre jobban. Éjjel 2 óra volt már, de nem tudtam elaludni. Olyan rossz volt. Olyan rossz volt belegondolni abba, h ez az utolsó este amikor karjaiban alhatok. Aztán reggel... az utolsó reggel amikor mellette ébredhetek, amikor láthatom az én kis álmos MókuSSomat. Fáááj. És naon hiányzik. Miéért? Mire jó ez a kibaszott távolság? Kössz istenem... Közben meg ezt a csodálatos 2 hetet is köszönöm :). Ez volt életem két legcsodálatosabb hete.
Most úgy... eszembe jutott az első nap. Az a bizonyos szerda, amitől úgy féltem x). Ott álltam az állomásban, érkezése előtt pár percel és minden kis zajtól megijedtem :D. Folyton azt néztem h jujj, ez most az a vonat?? :O Olyan áááh... olyan nem is tudom milyen volt :D. Féltem na >.< . Aztán hmm.. megjött a vonat. Kevesen voltak, leszálltak. Őt meg sehol sem láttam :O. Nem tudtam mi történhetet. Elkértem apu telóját h felhivjam, közben amikor megfordultam... úúpsz :D ott volt Ő :). Csak annyit mondtam "ott van" xD. Aztán áá :D. Egyszerűen meg sem mertem szólalni. Apuval váltottak pár szót :D, tőlem meg azt kérdezte h messze lakunk-e onnan. Annyira össze voltam zavarodva xD. Azt mondtam h igen :D, bár nem is annyira XD. Aztán az autóban haza felé csendkirályoztunk xDD. Nem tudtam h mi legyen most?:D Mit kéne mondanom? :O. Otthon folytatódott egy kis ideig a csendecske, de aztán elmentünk sétálni. Olyan jó volt :). Első sétánk :D. Nem szabad elfelejtenem (H). Bár nem is felejteném ^^. Először furcsán kezdődött a séta, nem tudtuk h merre menjünk xD. Na meg aztán csak sétálgattunk egymás mellett, de én aztán nem mertem megfogni a kezét vagy ilyesmi XD. Nem szeretek kezdeményezni, hagytam őt cselekedni xD. Mondta h üljünk le x). Leültünk egy padocskára. Egy kis csend után, eszébe jutott, h álmában kicsi volt a kezem, ezért mondta h adjam a kezem, h megnézze, ugyvan-e x), És akk onnantól sétáltunk tovább kézenfogva :D. Annyira szeretem :). Sétálgattunk, sétálgattunk... elsétáltunk egy temetőcske mellett ^^. Aztán kezdett egyre hidegebb lenni. Elég messze mentünk x). Ő mesélgetett még ezt-azt, én csak hallgattam x). Olyan szép volt *.* . Sötét volt, és látszottak vmi fényecskék a városfelöl. Meg híííídeg volt ^^. Áhh <3. Aztán haza mentünk. És hát késő volt, Kicsim már úgyis naon fáradt lehetett, a hülyehosszú út után. És akk aludni kellett ^^. Megkérdezte tökédesen, h "Velem alszol?", én: "aludjak?", "ahha" :D. Olyan aranyos volt :). És akk először aludtam el mellette *-*. Nem mondom, nem könnyen :D. Nem tom mi bajom volt, de nem tudtam elaludni. Pont úgy, ahogy az este sem, hisz tudtam h ma... ma el kell mennie :(. Hmm.. tényleg. És első csókocska? :O Nem is emlékszem annyira h hol történt ^^, de sztem séta közben :O. Asszem csak ártatlan kis puszinak indult x), aztán egyszer csak •••••♥••••• =).
Szereteeeem :(. Nagyon hiányzik egyetlen pici cejelmem :(. Hiányzik a gyönyörű kék szeme *-*. Hiányzik piciny aríí orrocskája [benyalhatok?!XD]. Hiányzik édes kis nyelvecskéje ^^. Hiányzik icipici pocija <3. Hiányzik az érintése, hiányzik a hangja, hiányzik a mosolya, a nevetése, hiányzik az ölelése, mindene :(. Hiányzik hiányzik hiányziiiiiik :(((((.
Ahhj. Olyan zaklatott voltam, meg szomorú. Aztán nézegettem a közös képeket, amiből kevés van, de nem baj :D, én úgyis mindegyiken szarul nézek ki ='O. Meg hallgattam azt a 2 rövidke kis hangfelvételt :O. De jó hallani a hangját. Meg most eszembe jut a sok hülyeség :D. A "me-he-hehh" :D, meg "Úúúúúúú" xDD, "júúúúújj" :D, na meg a "neee, neeee" :P, és a "löttyííí" >.< xd . Jujj most, hogy hallgatom :O, de édesen mondja: "kis kecském" :DDDDD, a végén meg elhangzik egy cuppanóós nagy pussz xD. Na meg a "kukszos szpárky" XDDDDD. Az kééész :D. Kuksz mint kókusz :O. Aztán mi volt méég?! o.O . Ööö :D. Most szeretnék az ilyen hülyeségekre emlékezni, jókedvem lesz tőle :). Másképpen megőrülök a hiányától...
Ja igen :O. Én a 40 éves pedo bácsi, ő meg a kukszos bácsi :O, vagy a lufíí akit folyton fel akarok fújniXD [ezt rajtunk kivül más ugysem értheti xP :D]. Csak úgy eszembe jutott....:D Ha ezt most elolvassa..XD Hát bocsika :O. De muszáj leirnom, olyan jó. Addig sem érzem annyira a fájdalmat amit a hiánya okozzzz =(.
Hát ezek után komolyan elnézést kell kérnem :D. Remélem nem baj, hogy leirtam ezeket :OOO.
Ajj, vajon most hol lehet? Szegény kicsikém :(. Itt 2 óra. Kb Budapesten lehet most. Remélem minden rendben, remélem nem fáj a picipocija =(.
Ááh.. még van kb 6 óra mire hazaér, és beszélhetünk végre :S. Olyan nehezen telik az idő. Meg egyedül is vok itthon, naon rossz... Elkezdek megint magamban beszélni hangosan, talán úgy nem érzem magam annyira egyedül XDD. Ne nézz hülyének >.< , báár.. az vok :D.
Ja és műxik végre az msn (H). De zseni vok... Csak az volt a baja, h a gépen nem volt jól beállitva a dátum XD. És ez nekem csak 2 hét után esik le... puff, de legalább lepottyant végre :D.

Jajj kicsim :(. Hiányzol nagyon, remélem jól vagy, és várlaaak *.* . Alig várom, hogy beszélhessek Veled, egyetlenem :). Szeretlek örökké. Csak Téged :).

És u.i. ^^ : a képen MókuSS & Cicca *.* .. ja és tudom, hogy ronda a pofám, de kérlek szépen..:D ne nézd bzdmg ha nem tetszik ^^. mostmár nem érdekel, és tudod miért? >.< mert találkoztam Vele, és ha Neki igy tetszem, ahogy vok, akk más nem érdekel *-*. mert más véleménye nem számit ám, ahogy semmi más... csak Ő, meg minden ami Róla szól :).
am meg ekkora mosolyt bzdmg xD. rég nem mosolyogtam [mosolyogtaaam?!!XD] ekkorát :DDD.

Ajj. olyan rossz ez az érzés. olyan mintha elvesztettem volna, valamit... valami naon fontosat, valamit ami az életem része, mert Ő az életem részévé vált már naon rég, de most mégjobban... valamit ami nélkül nem tudok, ami nélkül nem lehet élni. pedig nem. nem vesztettem el, hiszen itt van, itt belül, a szívemben :), és itt is marad örökre. de mégis olyan érzésem van, mintha a levegőben, amit belélegzek, nem lenne oxigén... és ha nincs oxigén, nincs élet sem. de valahogy túl kell élni o.O. már csak Isten segíthet, elviselni ezt. és sajnálom, hogy mostanság megint haragban voltam vele o.O. de azért kérem még, hogy segitsen, ha lehet...

Szeretlek ♥

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Haza ért kicsikém :). És rá kellett jönnöm h naon szőke vok mostanság :D. Na hát, szóval :D felvilágositott, h az első nyuszipuszi nem séta közben történt xD, hanem este, én az ágyon ültem, és akkor. Hát biztos xD de én komolyan mondom h nem emlékszem =(. Bazz, h lehetek ennyire hülye?:D
Aztán eszembe juttatott még pár dolgot, amit meg kéne említenem ^^. Leirom ide, és akk biztos h nem felejtem el xD. De most hogy meséljem? xD Nincs kedvem :D, vagyis :O... Ha annyit irok h jendöj autó, vajon emlékezni fogok majd 10 év múlva? XD .. Hát a lényeg az h az egyik későesti sétánkból, vissza felé egy rendörautós séta lett xD De végülis... gyorsabban haza értünk >.< . Na meg még azt jutatta eszembe, h rajtakaptak :$. Hogy min?:O Perverz állat >.< mé kell mindjárt rosszra gondolni? :D. Csak játszottunk :P. És apu rajtakapott 2x, meg mama 1x, meg a jendöjbácsi is 1x :$. De mondjuk most már úgy fogomfel, h legalább izgisebb volt, h rendörrel is volt dolgunk xDD. Hát most nem?:D
Asszem abbahagyom. ^^


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Az erdőben sok a fákk. xDD
Ez most igy utólag eszembe jutott ^^. Nem hagyhatom ki ezt sem, ezek után =O.
Na pápásh.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eszembe jutott még az is, h egyik este jól eláztunk xD. Ezt is leirom, h majd emlékezzünk mindenre, amire csak lehet *.* .
Na szóval.. kezdem vhonnan.. xD
Megnéztük a Queen of the Damned cimű filmecskét, amit am imádok, vagy legalábbis jó, meg am is Aaliyah emlékére készítették, és róla meg eszembe jut Xine, mert egyik kedvence volt az Aaliyah.. na mindegy.
Szóval néztük a filmecskét.. és amikor az a rész volt, hogy Lestat és Akasha fürcsíztek egy rózsaszirommal teli kádban, ránk jött a játszhatnék :D, meg "mi is olyat akajunk >.<". Miútán végig néztük, felmentünk és jáccottunk egyet :D. Közben meg hallottuk h vihar közeledik. Aztán kimentünk az udvarra, és ott ültünk, amíg elállt az eső. Aztán sétálni mentünk, és a játszótérre... Ott beszélgettünk még, meg néztük a villámokat *.*, meg "ÚÚÚúú"ztunk xD, és egyszer csak elkezdett zuhogni az eső :D. De annyira hirtelen jött... Erre mi még mindig ott álldogáltunk. Aztán már kezdtünk naon fázni, és úgy gondoltuk, ideje haza menni. És egyre jobban esett az eső, meg nagy szééél volt. Szaladtunk hazafelé xDDD, közben meg hülye jegeseső esett..:D. Jól eláztunk ^^.
Haza értünk, és go a fürdőszoba. Hajszárítás, törölközés, meg ilyenek. Aztán én fürcsiztem, ami eltartott legalább egy óráig xD. Addig kicsikém anyuval beszélgetett, asszem :D.
Volt aztán áramszünet is meg minden x). Ésés felmentünk a szobánkba és ott gyújtottunk sok gyertyácskát x). Meg szívecske alakba helyeztünk pár gyertyát, olyan céép ^^. Még mindig úgy van, és úgy is hagyom, mert szép és igy vissza emlékezhetek, meg hiááányzik kicsim =(.

Olyan rossz igy :S. De ott alszok, abban a szobában x). Abban a szobában, a plüss mókussal, amit Tőle kaptam :), nameg a macimmal, amiwel azelőtt is..:D. Ott alszok, a párnácskán, amin Ő aludt :). áhh.. Meg ott vannak a szívecske alakba helyezett gyertyák.. most ez a kedvenc szobám x).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Majd elfelejtettem a konzervet bazz xD. Ettünk konzervet, amit én "egyéni módon nyitok ki" XD. Na igen... én aztán tudok konzervet nyitni :DDD. Mennyit szenvedtem vele......... x'DDD
Ja meg este az erdőben.. xd Elbújtunk, és amikor apu meg "Mikíegér bácsi xD" [by Denicím :D] vissza értek, rámjött a köhöghetnék XD. És egy akkorát köhögtem......:D apu meghallotta és hát... na xD. Ja igen, és aztán meg rohantam lefelé az erdőből, egyenesen apufelé :O. És nem tudtam megállni XD. És neki mentem xDDD. És áááúcs szegény orrocskám ........... xDDDDD

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat