Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
ezt muszáj. xd

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
ezt muszáj. xd

vagy nem.





______________________________________________

szánalmas..megint itt ülök és bőgök ^^ és még az okát sem tudom... egyszerűen utálom magam meg utálok élni...
annyira csííííííp ahogy folynak le a könnyek az arcomon... fosból van az arcom..... hiperérzékeny fos.





_______________________________________________

már arról ábrándozok h befejzem azt a rohadt sulit. annyira utálom. "12. végén muszáj elmennem a bankettre? :S ~ igen, alap.~ " hogy kapnák be tövig. nem akarok elmenni. max ha viszek magammal laptopot és msn-ezek x'D. mert minek? értelmetlen szarság. alig várom h megszabaduljak azoktól az idióta oszttársaktól. miattuk változtam, igen, és ez nem csak egy alaptalan hibaztatás részemről. mert így van.. csak hogy ki nem szarja ezt le? mindenki leszarja amit érzek. de én is leszarom őket. és még mindig sajnálom h nem lehetek inkább a régi oszttársakkal. de ez van. . . mondjuk ááh. a 8.os bankett tökéletes volt *.* . nem olyan volt, mint amilyennek képzeltem, de akk is tökéletes. wáá. az volt a beszt <3. kár h egyben az volt az utolsó alkalom amikor úgy együtt volt a 8A =(. régi osztály... 8. oszt. végén röhögtem h hogy a francba lehet most sirni, meg h nekem aztán nem fog hiányozni a régi suli, mert volt ott is jó páár kellemetlen élményem, de a jelen sokkal rémesebb a múltnál, szóval sajnálom h elmúlt ami szép volt. de még mindig remélek talán.. és 10 éves tali. hát nemtudom.. mindenki azt mondta h "pff, nem jövök" csak én vártam már oly lelkesen, de asszem már engem sem izgat, mert ugyse lesz belőle semmi.^^
a régi oszttársak ismerték a bolond állatimádó olykor hisztis és örökvidám kislányt, aki szünetekben Clauval és Mariusal hülyítette a népet és idegesített mkit, na meg sok baj okozott *.* . mára ez már eltünt, a vidámság elszállt, a jókedv is vele együtt, és az a gondolat is szertefoszlott hogy ő valaha is jobbá teheti a világot, és nagy állatvédő lesz, sok áldozatokat hozzva az állatokért -.-".
erről jut eszembe. volt is egy ilyen versem, hogy 'az én egyetlen célom az életbe az h az állatokon segitsek...' blabla... tisztára imádtam őket. és tudom h te ezt gyerekesnek tartod ^^. de azt is tudnod kell, h magasról leszarlak. amúgy is akkoriban még boldog voltam a magam kis gyerekes módján. mára meg egy foskupac vok.





_________________________________________________

vígasz.márakinek. xD :

"A nők olyanok, mint az almák az almafán. A legjobbak és legszebbek a fa tetején vannak. A legtöbb férfi tudja ezt, de mégsem mászik fel ezekért, sőt, még csak nem is nyújtózkodik a magasabban, de nem a csúcson lévő jókért, mert attól félnek, hogy közben leesnek és megsérülnek.
Ezért mászás és nyújtódzás helyett gyakran csak elvesznek egy almát a földről, ami nem olyan jó, viszont könnyű és veszélytelen hozzájutni.
Az almák a fa tetején csak azt látják, hogy nem nyúl értük senki. Ezért azt gondolják, hogy bennük van valami hiba, pedig valójában ők csodálatosak.
Csak várniuk kell a megfelelő férfira, aki elég bátor lesz hozzá, hogy felmásszon a fa csúcsára."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat