Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
2009×01×29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
2009×01×29

Gonosszsáááág >< tegnap nem ment a netem...:O ma meg Ő nincs fent =( ooh fuck -_-'.
Sulíí. Végre vége az első félévnek. Ez a hét meg pöööff. Nem naon volt értelme ezen a héten suliba menni bazz, semmit sem csináltunk :D De télleg SEMMIT. Az átlagom az pedig *düdüdüüümm* 9,42 (H). Háát a legjobb a 9,53as volt, az enyém a második xP. Muháháhhh.. Amúgy azt hittem 9,21 lesz az átlagom első félévre :O :D, de igy persze jobb is 8) :D.
Hmm. Elszoktam a napló irástóóól :O. Nincs is kedvem már mesélni.. Kezd visszatérni a fejfájásom ááá csak azt ne -.- . Úgy fájt a fejem ma oO talán igy még soha sem fájt... baxxameg ><
ÁÁh :O télleg ma villamoson xddddddd állunk, Crissel, csendben. Erre egyszercsak egy csaj tökhangosan, de tényleg annyira, h az egész villamosba hallatszott : "Óhh bazz, az ember már nem is turkálhat az orrába, anélkül h ti kiröhögnétek??!!!" XDDDD Azta baszta :D alig tudtam visszafogni magam, amikor meg leszálltunk, szakadtunk máár Cristinával xDDDDD.
Am ma se volt vmi jó napom.:O Annyit járkáltunk Crissel, h az már vmi hihetetlen, mivel a szülinapja lesz vasárnap és... stbstb:D . >< Attól sok 'sétálástól" fájult meg pokolian a fejem, mert szél volt, meg hideg meg esőőő ><. Mondta apu h hullni fog majd a hó:O. Na nee, nem akarom már ><. Meleget akarok :O.
Amúúgy. hmm. nem tudok máást irni, nincs kedvem.:D
Kedden meg lol :O. Hülye infótanár: "Iara ii somn de voie pe directia asta :D" xd. És persze még vmi amin órákig szakadtam, bár nem is volt annyira vicces, de először azé nevettem, aztán végül már magamon nevettem h nevetek mint egy hülye XDDD szal Ale: "ce dracu ai verde pe limba? oO" xd.
Nah asszem itt abba is hagyom =o.

Hiááányzik cicc T.T

Folytatom :O xd.
Mit fogok csinálni egy egész héten itthon?:O Nem tudom.. Olvasok meg ilyenek :D. Mondtam anyunak h vegyenki nekem vmilyen könyvet :O remélem jólesz xd és annyira ne legyen hosszú se, mert akk nem fogom kiolvasni xd Am is vannak még kötelezők is, amiket majd jövőhétena akarok olvasni :O. Hétvégén meg lehet h majd Mááríhoz mék megint :O. Bár most sztem nem, vagy nem tdom. Legalább is most szombaton nem, mert akk megy el megint a pasija :O félévre... szarügy :D. De nekem pont jó xD van kivel römiznem...:O xD. Jah meg hát itt növesztem még a seggem a gép előtt ^^. Aztán majd ugyis olyan gyorsan eltelik az az egy hét, h észre se veszem ><.
Ajj :O Majdnem mindegyik oszttársam 18 éves, vagy már lassan 19 :O, csak én vok 16 >< egy hónap múlva 17..:D Najó, nem csak én..:O Még van vagy 2 csaj, de akk is..>< Be akarom végre fejezni a sulit, megszerezni a jogsit és húzni innen a picsbe 8). Majd csak egyszer...

Pffúú honnan ennyi egóó?! :DDD
Egy 16 éves kisfiú szem.üzije xd : "egy mesebeli szőke herceg vok... sok csaj engem akar, de nem érnek el (L)(L) túl szép vok én nektek(L) ". OMGGG!! XD Hát ez már pff...xd Mi lenne ezzel a világgal egoisták nélkül? :D Vigyázz, ego túltengés a láthatáron! xD pám.pám.pám. PUFFF xDDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat