Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
Álmok, váljatok valóra *_*

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
Álmok, váljatok valóra *_*

Csendben, sötétben, meleg fürcsí, pár pozitív gondolat, s álmodozás... csodákra képes. xP
Jajj annyira hiányzik a tenger...Teljesen beleélem már magam abba hogy...

Forró nyári este. Sötét, s csend. Tenger partján sétálunk.. Te és Én. Kellemes meleg szél simogatja arcodat. Lábnyomainkat mélyen a puha homokba hagyjuk, néha a víz elmossa őket.. A csendet félénken megtöri a lassú, barátságos hullámok édes csobbanása, a sötétséget pedig, a hold sápadt fénye, s a milliónyi csillagok ragyogása. Előttünk csak víz, és víííz, csak kék víz... a messzeségben, a gyönyörű kék tengeren egy pislákoló fény, talán egy hajó, talán csak illúzió...

Ajj elszállt az ihlet x'D. A kádban álmodozva könnyebb lett volna ezt megírni, meg jobb is lett volna mint ez xDDD. Nah mindegy, de ezt élőbe is akarom egyszer, nem csak gondolatba. *.*

_________________________________________________

Tenger hiáány meg minden, erre mit álmodok xD:

Első álmomba, tengerparton sétáltam, és közben papírsárkánnyal játszottam xD. És nem túl messze a tengerparttól, voltak házak. Sétáltam arra is, és egyszer csak megálltam egy zöld ház előtt :O. Aztán nem tudom mi volt, csak annyit tudok, h az ablakra írva beszélgettünk Shadyvel, én kívül, ő belül xD. Nem emlékszem miket írogattunk, csak egy valamire :O : irtam vmit, és arra emlékszem biztosan h a "rózsa" szót irtam. És először véletlenül azt irtam h "rósza", aztán meg gyorsan kijavítottam "róZSára" :D. Ennyi asszem :O:D.

A második álom ááá *.* . Kicsimmel kint voltunk egy játszótéren. Én hintáztam, de annyira naon h ordibáltam is összevissza xD bár már nem is vok annyira biztos benne h hinta volt az oO xd. Nah mindegy :O:D. Ő egy padon ült, azt hiszem. A pad melett meg egyszer csak amikor oda néztem, egy csomo lufííí volt <3 xP. És akk oda futottam gyorsan, és picit félve belevettetem magam a lúúfíík közé xDDDD. Aztán kicsim is <3 :D. És ott beszélgettünk, nem tudom miről xP.

De olyan jó érzés amikor néha Vele álmodok *_* . Legalább néha álmomba legyek Vele =(. Hadd láthassam és ölelhessem legalább álmomba ><.
Szeretem =].


2oo9.o2.o2 ; 16:33



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat