Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
2008-08-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
2008-08-07

El szeretnék menni úgy, hogy magam mögött hagyom a múltat, meg mindent. Nem akarok magammal vinni semmiféle emléket. Szép emlékeket azért nem, mert fájna h mára már csak egy ócska emlék, és nem valósag és sosem lesz újra valóság. Rosszakat meg minek? Azokat senki sem szereti, igazam van?
Talán jó lenne ha vki fejenbaszna vmivel, és egyből elfelejtenék mindent. Mert új élet kell. Új élet...
Valahol távol innen kéne újra kezdenem mindent. De egyenlőre más hely nincs, csak az a másik lakás, vagy nem tudom howa mehetnék. És milyen szépen is hangzik az egész. "Új élet". De persze az itteni, a földi dolgok mindig közbe kell vágjanak. Például az, hogy miből fogok élni? Őszintén, fogalmam sincs. De nem is számit ez most. Most csak az számit h elmenjek innen. El innen...


__________________________________________________

ehh. csak kezdödjön a suli. basszonketté vki, ha nem mék el naponta Laurával abba a kibaszott kocsmába. bejárjuk majd a város összes baszott bárját, úgy ahogy Laura akarta, csak én eddig marha voltam és nemet mondtam. mostantól ez nem lesz igy. nem ülök többé itthon. nem fogok mostantól egy baszott lehetőséget sem elengedni. megragadok minden egyes kibaszott lehetőséget. és hétvégenként úgy bebaszok mint állat. magasról leszarom a világot. saját lakásomba azt csinálok amit akarok, és már nem érdekel h lesz-e ott netem vagy sem, elköltözök és kész. ha van má egy kibaszott életem, akk azt mostmá el is kezdem élni. pörögjön hát az élet. nem hagyok ki többé egy alkalmat sem.
köszöntem.
2oo8.o8.14. 0:11

__________________________________________________

2oo8.o8.16.

Rendszer: Jelenleg 3 felhasználó online
Rendszer: Jelenleg 10 szoba létezik

azé figyeled 8). bekerültem a top 3-ba xD. ésés reggel 6:02 van :O. ennyit akartam xd. most mék aludni :O. pá puxx :O. papucs?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat