Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
múlt.jelen.jövő.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
múlt.jelen.jövő.

Fáj a múlt =[ . Fáj az ami megtörtént, s az ami nem történt meg. Ha nem történt volna meg az ami megtörtént, s ha megtörtént volna az ami nem történt meg, vajon most milyen lenne?
Miért csinálom folyton ezt? A múltban turkálok, de mi értelme? Mi értelme folyton ezt csinálni? ... a jelennel kéne törödnöm, pedig az nem is érdekel.. Felidézem a múltat, elképzelem a jövőt. És a jelen? az mintha nem is számitana... pedig a jelenből lesz a múlt, s a jövő is egyszer jelen lesz.
Olvastam vissza pár msn beszélgetést, tavaly juliusból.. Vajon ki jut eszembe a "xYz pInKy CicA-mICa " nevű szobáról, amit még akkor csináltam meg? .. áhh, mindegy. Ő tudja, ha még tudja.. Pedig hittem neki :S, s csak pár napra tüntem el, ő meg tovább is lépett, le se szart. Mi a faszért gondolok ezekre vissza? :/ ajjmár.. De a kibaszott uszoda is rá emlékeztett. Emlékszem, h mennyire siettem haza onnan, h beszélhessek vele.... -_- . Najó, mindegy :/ .
Aztán eszembe jut még vki. Az akit másodikként ismertem meg a rap szobában, és akinek köszönhetően kezdtem el igazán msn-ezni. Azok a hosszú átbeszélt nyári éjszakák *.* ... most már ez sincs. [hmm, eszembe jutott, h legtöbb embert a rap szobában ismertem meg és szerettem meg :), szal ez a vki mondta is, h hiába mondom azt h nem vok rapper, de "Isten rapperek köze teremtett" xDD].

Ezek butaságok. Élj a mának. Bárcsak tudnák...


(8)~ ["tűz, könny, vágy..."]. ["sok év után jött egy szikra, s minden lángban áll, el ne oltsuk még, ez a láng mi bennünk él.. a legszebb fény. csak égjen még"]. ~(8)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat