Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timi naplója


SHADOWS [224569 AL], gazdája Timi
Lálálá..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224569
Lálálá..

Mindegy, semmi.. úgyse lesz semmiből semmi...... -.-
ccöh lassan mind megdöglünk oO.

Vissza olvastam a naplómba, és hűhh, mennyi tervem volt erre az évre.. mármint nem 2009re, hanem 11. osztályra.. De nem jött össze szinte semmi. Laura elment, szal ez egy. Viszont sokkal többet beszélgetek Alexandrával, akit am néha utálok, vagyis nem.. nem akarom ezt a szót használni, legalább is nem emberre. Nem akarok utálni, de ez ..ugye lehetetlen? Szóval néha ki nem bírom állni, de ez van. Cristinával is többet beszélgetek mint eddig mondjuk.. Meg Rone, az új oszttárs, akiről még akkoriban úgy hallottam h emo, pedig nem is x'D. De ez csak a suli... csak a suli, ahol amúgy fél napomat elpazarolom, a másik felében meg alszok és netezek. Gyönyörű az élet.. Jól megy a suli így most 11.ben, de ez csak kisebb vigasz.
Sulin kívül.. Hát mondjuk nyár óta még 2x találkoztam Vele :). Ez mindenek előtt a legjobb. Szeretem a szüneteket. Szeretek már olvasni is, és kutyát sétáltatni :D. Meg.. nem tudom mit szeretek még, am se vok most legjobb kedvembe ^^.
Muszáj vmit csinálnom, muszáááj. ez igy nem mehet tovább. de pff..:S mindegy úgyse lesz semmi -.- . h lehetnék pozitív amikor ........ -__-'. anyááááááád.
nah byEe.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat