Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Irene naplója


kuppé5 [244860 AL], gazdája Irene
2007-09-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244860
2007-09-09

Angyali üdvözletek

A MENNYEK ANGYALAI
elismerik és felmagasztalják
a földi kedvesség minden
megnyilvánulását, tűnjenek
azok bármilyen aprónak
és jelentéktelennek is.

A hagyományoknak megfelelően az önkormányzat az idén is megrendezi a Mária-napi búcsút. Szeptember 7-én, 8-án és 9-én reggeltől estig a Csepel SC Alapítvány Béke téri sporttelepére várják mindazokat, akik szeretik a felhőtlen kikapcsolódást, szórakozást. A közönség találkozhat többek között a Szeleburdi Színházzal, Gergely Robival és Balázs Palival. Szombat este kilenc órakor kezdődik a fiatalok kedvencének, a No Thanx-nek a, kétórás koncertje. Fellép majd a Desperado, Korda György és Balázs Klári is. A programsorozatot az Apostol Együttes fellépése zárja.


Nagyon nagy élmény volt számomra Balázs Pali műsora, képzeljétek dedikált plakátot kaptam tőle, nevemre szólót.

A legjobban kisfiának írt dala tetszett: melynem címe:
Fénylő csillag vagy nekem- ngyon tetszett.

Sokáig nem tudtam álldogálni, de azért nagyon jól esett a napsütéses, kissé ugyan szeles időben jó nagyot sétálni, és látni a sok embert, akik boldogok voltak, családjaikkal, gyermekeikkel e vidám napon.

Kicsit el is fáradtam, de megérte, hiszen talán ebben az évben ez volt az utolsó vasárnapom, amit még a szabadban- sétálva tölthettem el.

Gondolatban sokat volt karavánom tagjai eszemben, és bízom benne, hogy ők is jól érezték magukat a találkozón, akik pedig tanulással, vagy egyébb elfoglaltágaik miatt nem lehettek velük, azoknak is szépen telt el hétvégéjük.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat