Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Irene naplója


kuppé5 [244860 AL], gazdája Irene
2007-09-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244860
2007-09-19

Angyali üdvözletek

AZ ANGYAL NEM MÁS,
mint Isten képzelete.
/Eckhart mester/

Hálaadás az erőért!

Volt idő, mikor nem bírtam a szenvedést. Mai keresztem fele súlya alatt is összeroskadtam volna -- és most bírom. Hogy lehet ez? Csoda tőmént? Nem! Csak annyi történt, hogy “amikor a lelkem roskadozva vittem, csendesen és váratlanul át¬ölelt az Isten." Átöleltél, Istenem, és ölelésed tit¬kos percében erő áramlott Belőled énbelém. Ez erőtöbblet birtokában győztem. Azaz Te győztél bennem és általam, Istenem, ki vagy, miként vol¬tái és leszel minden erők örök forrása.
Erőnlétem érzete Hozzád sodor. Nem a semmi¬ből lettem erős, hanem Belőled. Köszönöm a be¬lém ömlesztett erőt. Nem puszta tudat ez, való¬ság. Milyen nagy boldogság erősnek lenni! Érez¬ni, hogy legyőzhetetlen vagyok! Szeretném bele¬kiáltani a nagyvilágba: erős vagyok, erős vagyok, erősebb, mint hittem. Drága tartalékokat fedez¬tem fel magamban, s most a rejtett kincsekre bukkanó nagy örömével kiáltok fel: köszönöm Neked, Istenem, köszönöm a kincseket. Be jó tudni, hogy erőtartalékok rejlenek, szunnyadnak bennem, melyekre számíthatok, amikor a lelke¬met roskadozva viszem.
Tartsd meg' e szent, nekem adott tartalékokat, istenem, segíts azokat bajban, búban, nyomorú¬ságban, lelki ínségben megtalálni, kiásni, csata¬sorba állítani. erőnlétemet, a jóra való ráálláso¬mat, a Benned és önmagamban való nagyszerű bizalmat tartsd meg bennem, Istenem, hogy ab¬ból éljek és másokat is éltessek.

Imádság:

Add, hogy elégedett legyek!
Egyedül Istennel legyek.
Ne vágyódjam társaságra.
Világi dolgok hallására.
Rejtett csöndben éljek.
Szívesen gondoljak Istenre.
Bensõségesen kérjem segítségét,
s õt tekintsem erõsségemnek.
Szeretetében egyre növekedjem.
Kicsinységemet és nyomorúságomat
mindig szem elõtt tartsam.
Erõs kezében alázatos legyek.
Bûneimet megsirassam.
A nehézségeket türelemmel viseljem vezeklésül.
Örömmel vállaljam itt a tiszítótüzet, derûsen a bánatot



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat