Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Irene naplója


kuppé5 [244860 AL], gazdája Irene
2007-09-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244860
2007-09-23

Angyali üdvözletek

JÓ ANGYAL JÁR VELE,
útja sikeres lesz,
és egészségben tér majd haza.

Milyenek vagyunk mi nők?

Gyengék lennénk? Erőnk emberfeletti!
Tudunk szülni, ápolni, szeretni,
s bár sérül bennünk olykor a lélek
még sem győznek le a nehézségek!
Álomba révedünk, vágyunk, jóra. szépre
hiszünk Istenben, szerelemben...mégse
adjuk fel, ha bajjal sújt az élet.
Tudunk teret adni mindig új reménynek!
Tán azt hiszik sokan, csak az érték,
minek árát pénzben, aranyban mérték
én vallom: az érték itt, bennünk van:
tiszta lelkünkben, erős ÖNMAGUNKBAN!


Kis vidámság:

Benőke rásandít az édesapjára:
- Mondd apu, emlékszel, egyszer azt mondtad, hogy kiskorodban kirúgtak az iskolából?
-Emlékszem.
-S ismered azt a közmondást: a történelem megismétli önmagát...


A mérleg jegyében születettek általános jellemzői:
Jegy: Mérleg
Uralkodó: Vénusz
Elem: Levegő
Minőség: Kardínális
Princípium: Harmónia
Őszi jegy: Szeptember 24-Október 23

Aforizma: A természetből lassan eltűnik az élet, az energia befelé fordul, a mag kinyitja burkát.

Motto: Én kiegyensúlyozok. Örökké szüksége van a harmóniára, törekszik a kiegyenlítésre, és a tagadásra. Békeszerető, hajlik a kompromisszumra. Minden helyzetet több oldalról megvizsgál, ez gyakran megakadályozza abban, hogy végleges döntést, vagy megoldást találjon. Nagyon fontos számára a szépség és az esztétikum, ez művészi hajlamában fejeződik ki. Életében fontos a másokkal való kapcsolat, amelyekben beteljesülést keres.

Jellemző tulajdonságai: Elbűvölő, taktikus, jó stílusérzékű, gyenge aktivitású, engedékeny, társasági ember, kegyes, szociális, stratégiákat felállító.

A Mérleg jegy uralkodója a Vénusz, szimbóluma a mérleg. A Mérleg levegő jegy, elbűvölő és kiegyensúlyozott. A Mérlegeket magasan fejlett szociális érzék jellemzi, ez hozza közel az emberekhez. Különös igényük van a társaságra és a közösséggel való kapcsolatra, legyen szó művészetekről, üzleti kapcsolatokról vagy jogi ügyekről. A Mérlegek a Vénusz hatásának köszönhetően természetüknél fogva vonzódnak a szép dolgokhoz. Ízlésük kitűnő és élveznek mindent, ami pénzért megvehető. Mivel imádják a szépet, arra is áhítoznak, hogy az emberek dicsérjék őket, és figyeljenek rájuk. A Mérlegek a külsőségek rabjává válhatnak, másokat a külső, a pillanatnyi helyzetük alapján ítélhetnek meg. A Mérlegek az életben egyensúlyra és harmóniára törekszenek. Mielőtt döntenének, megvizsgálják az érem mindkét oldalát, és arra törekszenek, hogy az emberek közötti egyenlőtlenségeket elsimítsák. A béke a Mérlegek számára a legfőbb érték, ennek érdekében mindent hajlandóak megtenni, még akkor is ha ez belső érzelmeik elárulásával jár. E miatt van az, hogy a Mérlegek gyakran tűnnek határozatlannak, mivel gyakran nincsenek tisztában érzelmeikkel. Kemény munka, optimizmus, jó üzleti érzék, a csapatjátékok szeretete, mind a Mérlegek jellemzője. Számíthatnak azok tiszteletére, akik együttműködnek velük tisztességes magatartásukért. Jó tanácsadók és az emberi lélek kitűnő ismerői. Melegszívűek, romantikus és jó lelkűek. Lehet, hogy a világot nem mentik meg, de minden erejüket latba vetik, hogy a Föld egy jobb lakóhellyé váljon.












Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat