Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Irene naplója


kuppé5 [244860 AL], gazdája Irene
2007-09-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244860
2007-09-18

Angyali üdvözletek

SOHASEM VAGYUNK TELJESEN EGYEDÜL,
Angyalok törlik le könnyeinket:
ápolják szívünk sebeit, törődnek a fájdalmainkkal,
bánatunkkal és félelmeinkkel.

nGodviselő édes Atyám! Szenvedő ajkamról száll a csendes fohász Feléd, mert Benned nyu¬galmat, enyhületet és megnyugvást le! szenvedő testem és meggyötört lelkem. Te vagy egyetlen vigaszom a szenvedésben. Te törlöd le hulló kön¬nyeimet a megpróbáltatások nehéz perceiben. Köszönöm, hogy szerető kezek vesznek körül és érezhetem, hogy betegágyam felett szeretteim féltő szeretete virraszt. Imádkozom Hozzád, se¬gíts a szenvedések elhordozásában, hogy erőtlen¬ségemben Benned találjak vigasztalást, felgyó¬gyulásomhoz reménységet, hitet és áldott bizako¬dást. Köszönöm, hogy e csendes órában meghall¬gattál, hogy arcomra újra az élet reménységének pírja szállott Tőled a mennyek tisztaságából. Imádkozom szeretteimért. Add, Atyám, hogy a ne¬héz szenvedésekben erősödjék meg bennem Irán¬tad való hitem, bizodalmam, és a gyógyulás re¬ménységében nyugodjék meg a Te áldásod. Ámen.
I.V.



Kihez forduljak, kitől várjak segítséget, ha nem Tetőled, Istenem, szívem vigasza, reménységem forrása !
Most tudom csak, milyen nagy áldás az egész¬ség, s amíg dolgoztam, vígan éltem, hányszor fe¬lejtettem el imádkozni, s a szerencse hajszolása közben mennyire távol éltem Tőled. Pedig mennyi jóval áldottál meg, és milyen vak voltam az élet csillogásai közepette! Kellett a megpróbáltatás¬nak jönnie, hogy lássalak tisztán, a fájdalmak¬nak, hogy felismerjelek, a kínos éjszakáknak és keserves nappaloknak, hogy Benned, a világ vi¬lágosságában üdvömet megtalálhassam.
Viselj gondot reám, gyógyíts meg engem, Atyám, és bár sokszor vétkeztem ellened, légy kö¬nyörülő Istenem, orvosom, vigaszom. Űzd el a kétséget és a félelmet szívemből, add, hogy csa¬ládom körében tévelygésem színterén ismét erő¬ben, egészségben munkálhassak országod eljöve¬teléért. ámen.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat