Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
2010-06-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
2010-06-02

http://www.bigstar.pl/#/en/accessories/bags/
Eszter, el ne felejtsd ezt leszedni valahogy !!

tegnap a kresz 9ig tartott, és nem voltam biztos benne, hogy megy-e utána buszom, de megy, úgyhogy legközelebb 11re fogok hazaérni, és ma úgy gondoltam bemegyek a diákmelóba valami adminisztrációs dolguk van, csak tisztázni szeretném, hogy igazán felvehetnének, hiába vagyok estis.
na,.... apa is így szokott hívni...
ja, hogy egész nap esik az eső, szóval nem fogok bemenni a diákmelóba, majd máskor, és öcsémnek lesz a szülinapja, de esőben én nem fogok menni, egész héten esőben jöttem, mentem, én nem akarok lebetegedni. este meg :D, volt egy szúnyog, még mindig öcsémnél lakom a bogár miatt, de már elment szerintem, de még nem néztem utána, szóval még vagyok nála, és volt egy szúnyog dögöljön meg, és fogtam magam megfordultam az ágyon, aztán békénhagyott. Vagy elaludtam és megcsípett, de nem érzem. még.
ajj, próbálom kivenni mi megy a szövegben, de az a szegényes spanyol tudás, amit a DirtyDancing2ből szedtem fel, az asszem nem segít, van benne mojara. és ezt mégcsak így is kell írni. nem érteem !! nyau

csináltam gofrit meg rakott krumplit, és rájöttem, hogy én egyáltalán nem tudok főzni recept nélkül.

szerelmes vagyok, őbelé, úgy ismerkedtünk meg, hogy ő csak 380 angol font, 400 francia euró, és 420 német euró, a kis smuccigok.
www.dior.nemtommi/cipők/mittomén,szandál... :'( brühű
la petit soulier <3
öregem, hol a jóistenbe van ??
és mikor megy az én buszom ? ma 6tólvan8ig szal fél10re haza is érek, és nemsoká jön nővérem, egyem a szívét, mennyit meg nem szenvedek egy méregdrága cipőért...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs613.snc3/32239_1271665724179_1605979602_30628358_3868251_n.jpg
vioalá

és egyszerűen megőrülök, hogy minden kattintásom után, hoppá, az explorer nem tudja megnyitni az anyámkínját. én meg fojtogatom magam, mert ebből már elegem van !! meg a szaros hisztis kis birka szőkeagyú libákból. akik csak a picsájukat riszálják és néznek ki a hótt sötét fejükből.

ja és mégvalami, rajta vagyok az ügyön és még mindig nem értem. Szeretlek, c
s
ak
ho
g
y
t
ud
d
d
d
d
!
!!
!
!
!!
^
^
:D
^^



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat