Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
04-Csillag születik

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
04-Csillag születik

Sosem néztem sem a Csillag születik-et, sem a... Megasztár-t, az ... öö... Xfaktort, a ... akármi mást
Mert igazából nem volt érdemes nézni, alig láttam egy-két igazi értéket, és a válogatások, hát, siralmas. Én meg olyan vagyok, hogy nem bírom egyszerűen elviselni ha valaki szerencsétlenkedik, nem bírom nézni, a hideg kiráz, hányingerem lesz és fölidegesítem magam de kurvára. Ezért sem nézem a Született feleségeket, Suzan baromkodásai miatt karmoltam az arcom...

De most, a Csillag születikbe kóstolhattam bele, a freemailből mikor léptem ki, ott láttam, hogy Ördög Nóra vmi sokkoló ténnyel állt elő, itt az új Máté Péter Erdélyből.
Na mondom, jött egy új tehetség akit Máté Péternek hívnak és még a hangja is Máté Péter-es, akkor azt meg kell hallgatni.
Hogy a sztori nem egészen ezzel a körítéssel volt hát szépséghiba, egyáltalán nem ez volt a lényeg...
Nem az előadókat kell nézni, hanem a zsűrit, a testbeszédük és az arcuk mindent az ég világon elárul.
És tudjátok miért ? Mert beleadják magukat, a lelküket, szívüket, minden energiájukat mindent arra összpontosítanak, amit éppen csinálnak, és ettől olyan fantasztikus mind.
És aki olyan kommentet ír, hogy a.. utcazenész harmonikást kéne kivágni nem a rappert, hát az tényleg nem tudja értékelni az értékelnivalót.
Ezzel nem arra célzok, hogy a Gyuri értékelhetetlen, épp ellenkezőleg, :D ez a fiú örömet csalt az arcomra, kedvelem a hangját, nagyon tetszik amit csinál, az erő benne hihetetlenül nagy és tényleg, elismerésem és meghajolok előtte, tiszteletre méltó. De nemcsak ő, hanem mind. A komment írójára értettem, hogy az ő csólátása végett nem lát más értékelhetőt.
Szerintem fantasztikusak. Nagyon erős a mezőny, ezt kell nézni, nem gyengécskék vannak ott, akiket csak azért válogattak be, mert különben nem jött volna ki a létszám, hanem igazi gyémántok, erős a mezőny, és itt már csak győztesek vannak.

Rádásul ihletet adott a műhelymunkámhoz ^^

Le a kalappal, komolyan minden elismerésem, ennek a műsornak ezt a szériáját igazán érdemes nézni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat