Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2006-03-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2006-03-17

Tegnap kistanár volt tesiből.Óra végén azt mondta,hogy "ez az óra nem úgy sikerült,ahogy szerettem volna".Tünde erre halkan mondja nekem:"hát igen,ezért nem kell hozzánk jönni."

Tünde egésznap olyan szomorú volt.Néha sírva fakadt.Természet ismeret óra előtt állt a sarokban a folyosón és sírt.Odamentem hozzá,és kértem,hogy mondja el mi a baja.Olyan sajnálato ébresztett bennem a hangja ahogy megszólalt,mélységes szomorúság volt benne,ezt mondta:Tényleg tudni akarod?
Azt mondtam,hogy igen.És csak a válasza közben éreztem szinte elviselhetetlennek a hangját.Nem volt sírós,épp csak nagyon halványan.De halk volt és szinte remegett,a végén pedig elcsuklott:Meghalt a nagyapám,Dorottya,meghalt!
Mintha ő maga sem akarná elhinni..Zsanett meg gondolom engem nézett,mert kicsit nevetve megszólalt:Mindjárt Dóri is elsírja magát.
Nem is tudja,mennyire közel járt az igazsághoz...bűntudatot ébresztett bennem ez,mert gondolom azt hitték,hogy Tünde nagyapja miatt homályosult el egy kicsit a tekintetem,csakhogy nekem akkor már rég más felé szárnyaltak a gondolataim...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat