Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2008-04-07,hétfő

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2008-04-07,hétfő

Egyszerűen annyira szuperül megy a hazudozás,hogy fantasztikus.Ha valami bajban vagyunk,gyerünk hazudjunk egyet,majd megoldódik.Nem akarunk tesizni,mit nekünk egy kis hazugság,nincs igazolás,mit nekem írni egyet.Kigyűlne az egyesem,mit nekem kitépni a lapot.Mit nekem hazudni.Ugyanmár tök rendben van.Tök rendben.
Nem is tudom,igazán fontos dolgokban én sosem hazudok,szerintem.Vagy legalábbis nagyon igyekszem,hogy ne kelljen.Ezek az aprócska hazugságok meg nem is számítanak igazából,ezek nem is igazi hazugságok,csak olyan...kegyes hazugságok.Hozzám kegyesek.
Az a nagy helyzet,hogy hazugságra szükség van.
Meg az is,hogy én szerintem még nem hazudtam olyannak,aki fontos nekem,aki számít.Mert olyannak nem akarnék.Az nem lenne jó senkinek.Azok a dolgok,amiket én hazudok,nem is számítanak,nem igaai hazugságok.Szerintem nem.A letagadás nem hazugság,annak szerintem köze nincs hozzá.
Mégis,néha utálom magam.
De szerintem nem tagadnék le semmit,ha más bajba kerülne miatta.Ez egész biztos.Ha mást büntetnének meg,akkor biztos,hogy szólnék,hogy bocsi,de múltkor nem mondtam igazat,mégis én csináltam.
És ez így tök rendben van.Tök rendben.

De azon kívül,hogy néha talán nem a teljes igazságot mondom,semmi olyat nem csinálnék.Például soha az életben nem csaltam semmi dolgozatnál,vagy ilyesmi.Ezt hülyeségnek tartom.

Hülye vagyok,de kiborít ez az idő.Tudom,tudom nem vagyok normális,de egyszerűen rühellem a fényt.És a meleget is,azt pláne nem birom.Nem tudom miért van ez,de egyszerűen a jó idő tisztára lehangol.Utálom.Van valyon más is így ezzel?Gondolom nincs,mert általában jön a tavasz,meg a nyár és akkor mindenki visong,hogy jaj de jó,végre egy kis meleg,már annyira elegem volt a hidegből,meg a télből megmittudomén...
Hát,igaziból talán ez a normális.De akkor se szeretem se a tavaszt,a nyarat,meg...hagyjuk a nyarat.
Talán amúgy ezeket nem kéne leírnom ide,mert bárki elolvashatja...mi a fenéért ne írhatnám.Senkinek semmi köze nincs a naplómhoz,úgyhogy írom.Igen.Igen gyűlölöm a meleg időt,utálom,hogy ha kimegyek nem látok a fénytől,nem bírom,hogy melegem lesz.
IGEN!Az ősz az amit szeretek,igen,azt szeretem,hogy ha el van borulva az ég,igen azt szeretem,ha esik az eső.És ha már itt tartunk IMÁDOM,HA KÖD VAN!
Szeretem,ha nézhetek ki az ablakon,ha nézhetem az esőt,ha tök szürke az ég és minden.Igen,én ezt szeretem.És?

Nem tudom,mi van velem mostanában...anyu állandóan veszekszik velem,hogy egyek már.De én nem vagyok éhes.Most ki van borulva,hogy nem reggelizek.Most van kiborulva,most tűnt fel neki?Sosem ettem reggel!Ezzel szemben,elég sokszor fáj a hasam és a fejem.Fogalmam nincs,hogy ez mitől van.De egy kicsit idegesít,mert néha szédülök is,de nem túl gyakran,csak gyakrabban,mint régebben.:)MIndegy...csak...olyan furi.
Meg a hülye hangulatingadozásaim.Ezek is!Mitől vannak?Mi ez?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat