Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2008-10-02,csütörtök

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2008-10-02,csütörtök

Te jó ég!Szerintem Eszternek vagy húsz ezer forint lement a telefonjáról,mert 40 teljes percet beszéltünk.Még jó,hogy előfizetéses,így le se tudott merülni.He.
Najó,most nem tudom ússzak-e holnap vagy ne.Nem tudom.Komolyan nem.De talán mégse itt kellene megtárgyalni.Pedig igaziból kedvem sincs hozzá,bár sosincs,úgyhogy jobbat is tenne a futás,mert iszonyat sz.rul futok.Istenem!Én futok a legsz.rabbul!De nem is csoda,semmi edzésben nem vagyok most meg három vagy négy órát kihagytam,mert beteg voltam és kedden,mikor kimentünk a Tisza partra futni (most először két kilométert),en már 800-nál tök kivoltam és a maradék ezerkétszázat,már szinte végig sétáltam.De ha úgy vesszük tudtam volna még futni,csak Zsaninak kiment a bokája, és kérte,hogy sétáljak vele.Úgyhogy ez volt.
De-e ...egyszerűen itt nem is lehet normálisan csalni.Mármint a futásban.Najó,most még lehetett,de ha egyszerre futunk Galambos osztályával,akkor majd neeem.
Mert itt:jönnek utánunk biciklivel!
Nem vicc.Az volt a szerencse,hogy Galambos jött és nem Maty.us.k.a,mert ő szétszedett volna,de Galambos az jó fej és rendes is,még azt sem mondta,hogy fussunk már.Azt mondta,hogy pihenjünk kicsit,meg minden,úgyhogy ő rendes,de ha nem ő jön utánunk,hááát...
Tejóég,holnap drámán be kellene mutatnom egy könyvet vagy filmet,de egyszerűen még mindig nem döntöttem el,hogy mi legyen az,pedig már fél hat van.Nem igaz.Nem jut eszembe semmi.
Mostanában nem olvastam semmi olyan könyvet,ami normális.Mármint csak Stephen Kinget meg Grishamet olvastam a nyáron is.Ilyenekből csak nem tarhatok előadást.Mert megkér,hogy olvassak fel belőle és akkor én majd nem tudok,mert minden második mondatban benne van egy k.rva,vagy k....ott.Meg ilyenek.Najó,nem minden másodikban,de azért elég gyakran.Persze inkább a King könyvekben.Az esőcsináló az egy b.romi jó könyv volt és abban nem beszélnek csúnyán.
Meg mondjuk olvastam nyáron Máraitól A gyertyák csonkig égneket,ami nekem nagyon tetszett,meg hát abból aztán lehetne részleteket felolvasni,meg minden,de...De hát a történetét is el kellene mesélni.És mi törétént benne?Két öregember ült egy szobában és beszélgettek.Ennyi.Ennek nem bírom elmondani a történetét.Mert...nincs.Najó van,csak nem olyan.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat