Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2008-05-16,péntek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2008-05-16,péntek

Most hirtelen kedvem támadt naplót írni,bár nem igazán történt semmi.Kicsivel kintebb vagyunk a sapka lopás ügyből,mert Gabi végre valahára visszahozta.
Igazság szerint,nem tudom,hogy gondolta,hogy ezt majd ugyanolyan simán megúszhatja,mint az összes többi elemelést.Hogy fogja Kati néni asztaláról azt a tetves sapkát és egyszerűen elviszi.Bár tegnap,biológia előtt még ő is rendesen meg volt ijedve,mert akik ott voltak akkor a technikában,azok nagyjából tudták,hogy kinél lehet.
Azon felül,hogy gusztustalannak tartom a lopást,nagyon vicces volt az egész.Mert amint Gabi és Zsanett kimentek a technika teremből,berohant a hetedik c-s Tamás,meg az a Ricsi,vagy ki.Ja és a német gyerek Flórián és kereste a sapkáját.Mikor meg kiderült,hogy Gabi elvitte,azt hitték,hogy Gabi fiú és elkezdtek azon gondolokodni,hogy kivel veressék meg.
Kati néni meg alaposan felhúzta magát és azt kiabálta,hogy holnap az osztályfőnöknél kezd.
Eddig tudom,mert utána mi is kimentünk Eszterrel,meg Tamásék is kirohantak,hátha utolérhetik Gabiékat.
De nem érték utol.Mert mikor tegnap megkérdeztük tőle,hogy megvan-e a sapkája,mondta ,hogy nincsen.
És hogy 9000 Ft volt.Hát anyám,ott Eszterrel mindjárt ki is számoltuk hihetetlen nehézségek árán,hogy az fejenként 375 forint lesz.Mert Éva néni megmondta,hogyha nem lesz meg a sapka,akkor ki fogjuk fizetni.
Hát a nagy fenét fizettem volna ki.MIT?Vegyünk Gabinak egy 9000 forintos sapkát.Azt nézheti!Hát nem igazmár.
De ma visszahozta Gabi.És oda is adta Éva néninek,aki most nagyon elítéli.
De nincs vége,mert fizika előtt,a gyerek feljött és kiverte a balhét,hogy eltört az ellenzője.
És lerohant az igazgatóhoz.De nem baj,mert szerintem ez a minimum,amit Gabi megérdemel.Hogy kifizeti.

Állatira összevesztünk szerdán Higyisánnal,meg Zsanettal is.Mert rángattak,hogy hozzunk már ki valamit a technika teremből.Én meg kirángattam,a karomat Higyisánéból és mondtam,hogy egy fenét megyek.Na jó,igazából ez nem ilyen finom szavakkal zajlott,hanem állati hangosanan ordítozott trágár szavak közepette,miután én be soroltam Higyisánékat egy bizonyos emberfajtába,akiket mindenki a tolvaj jelzővel bélyegez meg.Ami igazság szerint hülyeség,mert a fehérek,pont ugyan olyanok.Pont ugyanúgy hazudnak és lopnak.
És kiderült,hogy ÉN VAGYOK AZ,AKI NEM NORMÁLIS,mert én nem megyek LOPNI.Mert kérlek szépen,ez az.Mert bemegyek és elhozom mások cuccait.
És tévedés ne essék.Óriási ívben sz,rom le,ha azt kérdezik,MIÉRT NEM MEREM?
Mert nem erről van szó.Ha kicsit is ismer valaki,az tudja,hogy mindent megcsinálok.Olyat is csináltam Fruzsinával,amiért,ha kiderült volna,gondolkodás nélkül páros lábbal rúgnának ki az iskolából.De amúgy ez még mindig függőben van,és baromi gáz lenne,ha kiderülne.
Egész biztos Éva néni sem húzna ki belőle,hanem azt vágná hozzám legeslegelőször,hogy a szemébe hazdutam.És igaza is lenne,pedig akkor még nem is tudtam,hogy hazudok.Érdekes volt.
De olyan dolgot,ami erősen kimeríti a gerinctelenség számomra igencsak tág fogalmát...nem.Olyat nem teszek.Mert undorító dolog elvenni valamit egy embertől,ami neki esetleg fontos,vagy amiért ő,vagy akár a szülei dolgoztak.Ez már nem jó szórakozás,hanem egy olyan tett,amit személy szerint én baromira lenézek.És akiben van egy kis tartás,az is így gondolja.
Nem a sapka.Nem az.Hanem az összes többi,ami szerintem már vagy 50 000 értékű.És csakis azért,mert ők azon az elven működnek,hogy:minek fizetni,ha ingyen is megszerezheted?
Gusztustalan.Ennyi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat