Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2008-07-31,csütörtök 'alter

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2008-07-31,csütörtök 'alter

Annyira elegem van a beszélgetésekből erről a r.hadék középiskoláról.Hagyjuk már.Na jó.Igaz,mindig én hozom fel,de akkor is mindig az lesz belőle,hogy 'hányan megmondták nekem,hogy a német az sokkal fontosabb.
Na.Hát ebből van elegem.Nekem nincs már szükségem a szemrehányásokra,ez van.SPR!TE.Igaz?
De hé!
Annyira jó lenne ha hibáztathatnék valakit,és ezt (rendkívül idióta módon) ma meg is próbáltam.
-De anyu,én már hajlottam volna egy kicsit a németre,de akkor Erika néni azt mondta,hogy a humánnak sokkal de sokkal több értelme van,mert a németet könnyebben tanulom egyedül és...
Hát igen,ez egy jó nagy hülyeség volt,ugyanis azért a balhéink kb 20 szátalékáról anya is tudott.És azt hiszem ez neki több mint elég volt ahhoz,hogy leszűrje a következtést.Sőt,akkor,mikor ez történt,hogy én azzal érveltem a humán mellett,amit Erika néni mondott,sajnos azt is megemlítettem,hogy 15 tanárból 14 a németet mondta.
Azt hiszem már az anyukámnak is elege lehet egy kicsit ebből a középiskola dumából,ezért amikor ehhez a ponthoz értünk,rendkívül tárgyilagos hangon,fel sem nézve a főzésből tömören és precízen összefoglalta a helyzetet:

-Jó.Mindenki a németet mondta.És akkor jött ez a nő,akit világ életedben úgy utáltál mint a sz.rt és 10 perc alatt eldöntötte a sorsodat.

Hát kérlek szépen ez több ponton is hibádzik,először is ott,hogy nem utáltam őt világ életemben(csak a nagy részében) de ez igazán nem számít,mert most,és amikor eldöntötte,hogy humánra menjek,akkor épp nem utáltam.Tény és való,hogy voltak nézeteltéréseink,de...ahogy Feri bácsi mondta,ha nagyon nehezen is,de át lehet fordítani a gyűlöletet szeretetbe és én azt gondolom,és remélem,hogy nekünk ez sikerült és hálás vagyok neki,mármint Erika néninek,hogy hagyta,hogy sikerüljön.Tényleg.
Másodszor.Nem 10 perc ,hanem fél óra alatt döntötte el.
Harmadszor.Nem is ő döntötte el,én is ezt akartam.

A ... ÉLETBE!mindjárt egy nagy nagyon rondát mondok!MOST ÍRTAM LE,hogy ÉN AKARTAM!
AKKOR MEG MIT PROBLÉMÁZOK EZEN MEGINT!?
Most már sz.rok rá,de komolyan.Más is van olyan hülye mint én a tanulás terén,majd összebarátkozok vele és jól megleszünk.Kész.pont.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat