Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
Babits Mihálytól

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
Babits Mihálytól

Mindenik embernek,
A lelkében dal van,
És a saját lelkét,
Hallja minden dalban.

És akinek szép
A lelkében az ének,
Az hallja a mások
Énekét is szépnek.

/Babits Mihály/





















Szia!

Nos,hol is kezdjem?Általában azt szokták tanácsolni,hogy mindjárt az elején.Ezzel sokat segítenek ám.De ez szerintem nem ilyen könnyű,pláne ha magáról beszél az ember.Hát...szeretem a lovakat.Szegeden lakom,és 3 éve lovagolok.De persze nem csak a lovak körül forog az élet,ha így lenne,valószínűleg hamar megunnánk őket.Vagy nem.Szal tudom ám mit gondolok.:)Sztem néha elég hülyék az emberek.Ja,ilyen nemes egyszerűséggel...Vegyük mondjuk az M5-öst.Mert természetvédők vagyunk,építettünk egy rohadt nagy betonutat a világ közepére.Én nagyon szeretem a lovakat.És aki dolgozik velük és igazán odafigyel rájuk,az tudja,hogy miről beszélek.A lovaktól rengeteget lehet tanulni.A lovak segítenek megérteni a világot,ha hagyod nekik.És nagyon bölcs volt,aki ezt mondta egyszer:"...és legbensőd nyilvánul meg abban,ahogy a lóval bánsz..."A lovak segítségével néha rájöhetsz,hogy mi a a te problémád a többiekéhez képest.És ha néha nem csak nézed,de látod is az állatokat,rájöhetsz,hogy tudnak beszélni,és szólnak is hozzád...szóval...hallgasd meg őket.

Általában sokat gondolkodom a dolgokon.És bármilyen meglepő:hát...szo-szo:Szeretem a sulit.
Deh nem vagyok stréber,csak azt szeretem,hogy láthatom azt akit imádok,de Őt nem írom le,mert titok.Akkor nem lenne titok és ha nem lenne titok,akkor,izé...hát szóval akkor leírnám.:)Sorry.
Meg szeretem a barátaimat.Gondolom nem mondtam újat,általában így szokott ez lenni.
Nem szeretem viszont,ha matek órán Gabi hátulról egy r.hadt nagyot bök a hátamba a rotringjával,hogy van e zsepim?Bár ezen is lehet jókat szórakozni.
Meg azt sem,ha Fruzsi földrajz órán belémrúg,hogy:Dóri figyelj!
És észre veszi a földrajz tanár.De azt bírom,hogy ezen a fizika tanárunk jót nevet,meg azon is hogy visszaadom.:DJárok 2 éve kosarazni.És szeretek olvasni és rajzolni.:)De szeretem a cicákat is,jó puhák.:)Engem nem érdekel, hogy szavazol-e avagy sem és ha netán szavaznál az sem fog zavarni ha itt élnéd ki 0%-os vágyaidat. Mivel nekem nem ez a legfontossabb... Nem úgy mint egyeseknek!
És tudjátok mi szeretnék lenni,ha nagy leszek? Gyümölcs a Jogobellában. Miért? Mert akkor gyorsan a friss Zott joghurtba kerülök.

" A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekrõl beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tûnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többrõl van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzõként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. Ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz."
"Ne ítélj el senkit azért mert más.Ítéld akkor,ha nem önmaga..."
"Aminek jönnie kell jönni fog,és ha itt lesz szembe kell néznünk vele."






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat