Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2007-06-22,évzáró

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2007-06-22,évzáró

MOST tényleg vége.Teljesen.De furi mert itt nem éreztem annyira a végét,mint a ballagáson.Itt nem voltak nyolcadikosok,nem volt olyan zene,meg...
Most nem sírtam,nem is volt könnyes a szemem.Mert ez más volt.Éva néni persze sírt,hogy Mariann elmegy.Kicsit sajnálom,mármint Éva nénit.Egészen az utolsó pillanatig azt hitte,hogy meg tudja győzni,hogy maradjon.De ezt még ő sem tudja elintézni.Mert Mariann nem akart maradni.Lehet,hogy Éva néni akarta,de az édes kevés.Ha valamiért sírtam volna akkor az Mariann lett volna.Mert mégiscsak hét év...vagy nekem hat.
Azért sem sírtam,mert már kisírtam mindent a ballagás után.
Amikor azt a csokit adtam Laci bácsinak és kérdezte,hogy miért.Akkor annyi mindent tudtam volna mondani...De kimondva annyira más mint a fejemben.Meg talán akkor mondtam volna,ha nincs ott Eszter.De olyankor mit tudok mondani arra a kérdésre.
Mert miért adtam?Azért mert annyi mindenben segített,mert én meg ötödikben olyan idióta voltam vele.Meg mert tökre szeretem,meg egész éves munkájáért.:)Meg mindenért.
Csak 17-en voltak ott.Az évzáró meg nem tetszett.
Sose tetszik,ha a kicsik produkálják magukat.Cukik meg minden,de azért...am nem is szeretem a kicsiket.
Vagy igen?Hú de tisztában vagyok a gondolataimmal.:))
Na de talán ezeket már igen.Amelyik aranyos.
Jajjj emlékszem,amikor Judittal meg Zitával télen álltunk a szekrénynél.És kijött egy kiscsaj a termükből tündér ruhában.Mert farsang volt.És akkor mondtuk neki hogy milyen szép,meg aranyos meg minden.És mosolygott.Tényleg ari volt.:)Aztán kijött egymásik is.
Judit elkezdte mondani neki,hogy:
-Jajj,de édes vagy...
És erre a kislány félbeszakítja,hogy:
-Hagyjatok békén!
Judit:
-Ejj,de mérges itt valaki.Nem is vagy édes...Az előző aranyosabb volt...hülye p****a
Hát igen,gyorsan változik a véleménye.
Meghogy fogok-e írni ide nyáron.Nem hiszem.Ha jobban megfigyeljük,akkor csak azt írom,ami az iskolában történik.
Ha visszaolvasom,amiket írtam régebben,akkor olyan más...máshogy kellett volna fogalmazni,vagy nem tudom.Leírva hülyébben hangzik,mint a gondolataimban.
Meg,egy csomót változtam.Azt hiszem.Áá,úgy...úgy össze vagyok zavarodva,vagy nem tudom...,na ezt most hagyjuk abba.

ja és az igazgató olvasta,hogy milyen eredmények lettek,és felolvasta,hogy 3 tanuló bukott meg.Higyisán és Gabi azutolsó sorban állt (Fruzsina nem volt itt),akkor az osztályból mindenki hátra fordult.Gabiék meg vigyorogva elfordították a fejüket.Éva néni is hátranézett,azzal a megvető pillantásával és megcsóválta a fejét.
Tíz perccel később meg halálra dícsérte az osztályt.Mindig ez csinálja,ha más is ott van és hallja.Most is,hogy mennyire javult a magatartás.Hogy Ausztriában is példásan viselkedtek.(Kormányos mesélt dolgokat,amit én nem neveznék példásnak.)És,hogy akik vadasparkban voltak,azok is nagyon jól viselkedtek.
Ennél a mondatnál Higyisán rám nézett és némán formálta,hogy:
Zsuzsi
Mert így hívták a tehenet,ahová bemásztak.
Aztán azt is mondta,hogy a tanulmányi eredmény is meglepően javult.Istenem,hogy mondhat ilyet,mikor az egész iskolában 3 tanuló bukott meg és mind a 3 itt van.
Higyisán itt is rám nézett és a szája elé rakta az ujját.
Ja és én azt sem nevezném javulásnak,hogy 1 hét alatt,hárman fordultak meg az igazgatónál.Ja nem mert négyen.:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat