Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2008-06-02,hétfő

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2008-06-02,hétfő

Amint azt előre lehetett látni,Ircsi néni nem hagyta annyiban a pénteki eseményeket.Mikor reggel beültünk beszélgetni a rajzba,Márta néni alap,hogy kiküldött minket a fenébe,tekintve hogy 8.b…Mikor indultunk vissza a kémia terembe Ircsi néni épp kifordult a történelem terem ajtaján.Szemben velünk és már messziről elkezdte mondani (sajnos most nem sarkon voltunk,ahol megfordulhattunk volna futni),hogy:
-Ugye tudjátok,hogy ez a vizes zacskó ügy nem marad következmények nélkül?Te voltál ott Dorottya,Robi,és ki volt a harmadik?
Innentől már nem volt mit magyarázni.Igazából elő sem szedte azt,hogy elrohantunk előle.Ircsi néni nagyon rendes,az az igazság.Azt mondta,hogy ő nagyon el fogja kerülni a napközis tanárokat,mert marhára fel vannak háborodva miattunk,és amíg lehet,ő hallgat erről az egészről…
-Hát hogy lehet ilyen hülyeséget csinálni?Teljesen le vagyok döbbenve,mert hogy még a Robi!De te is Dorottya.Ne csodálkozz azon,ha a napközisek viszik ezt az ügyet az igazgatóhoz.Mert ha most igazgatóit kaptok,elveszik az Iskolánk Büszkesége címet,arra mérget vehettek.Esztertől is.
Ircsi néni nem haragudott aztán annyira,mert mondtuk,hogy véletlen volt,meg minden.De kicsit azért bűntudatom van,hogy most meg őt kényszerítjük olyan helyzetbe,hogy hallgasson erről az egészről.Hát…nem tudom mi lesz.
Rohantunk a kémiába,mert becsengettek,és megbeszéltük,hogy a következő szünetben lemegyünk ahhoz a napközis tanárhoz,akihez tartozik az a kis r.hadék.Annyira dühösek voltunk rá,hogy nem igaz.
Ma volt az utolsó kémia óra.Hagyjuk szerintem.Utána összeszedtük Higyisánt is,és elindultunk megkérdezni Ircsi nénit,hogy ki az a napközistanár,akivel beszélt.De nem emlékezett rá.Csak azt tudta,és itt már nevetett rajtunk,hogy azt a hülyegyereket,direkt odaállították,hogy nézze,hogy ki dobálja a zacskókat.Ez szerintem mondjuk állatira abszurd!De nem gond.
Arra mindannyian emlékeztünk,hogy azt mondta a gyerek,hogy harmadikos.De hogy mi,c-s,vagy d-s,azt nem értettük,amikor mondta.Ezért összerohangáltuk a harmadik osztályokat,de egyikbe sem járt h.gábor.Akkor kitaláltam,hogy nézzük meg az iskola honlapján,és már indultunk a szám.tech.be,mikor a folyosón lévő tömegből előlépett az igazgatóhelyettes Irénke néni,hatalmas lendülettel,és Higyisánra mutatott.Mindannyian megtorpantunk,és bámultunk rá,mert azt hittük,hogy a zacskó miatt jött.Vett egy nagy levegőt és:
-Ti….hogy álltok az osztálykirándulással?
És Higyisánból kibukott a nevetés.Miután kiderítettük,hogy a gyerek 4 c.-s,lerohantunk a földszintre,mert a 4 c. a büfé felé van.És miután nagy nehezen előszedtük gáborkát,már teljesen fel voltunk húzva,mert ezzel kezdte:
-Na,megkaptátok a szaktanáritokat?
És egyszerűen ollllyan beképzelt,hülye képet vágott,hogy …
Egyszerűen nem akarta megmondani,hogy mi annak a tanárnak a neve,akinek elmondott minket.Minden kis negyedikes ott tolongott a terem ajtajában,mert az a barom nem akart kijönni.És lökdösték,mindenki utálja,és szidták is rendesen.
És mikor harmadszori kérésre sem volt hajlandó megmondani a nevet,én elvesztettem a türelmemet,és elkezdtem üvöltözni vele.Nem emlékszem mit mondtam,csak példaként írjunk valamit:
-MOND MÁR MEG TE HÜLYE IDIÓTA!MIT GONDOLSZ EZZEL….
Eszter még magánál volt.:
-Ne üvölts.
-…ROSSZAT TESZEL,ÚGYIS MEGKAPJUK AZ…
-NE ÜVÖLTS VELE!!-Eszter.MI A …..-ÉRT NE ÜVÖLTSÖN A R.HADT ÉLETBE,SZÉTRUGDOSOM EZT A KIS….-Higyisán
És mind a hárman rekedtre ordítoztuk magunkat,és próbáltuk túl üvölteni egymást.Közben már becsengettek.
Kis késéssel észre is vettük,és felrohantunk fizikára.

Nem vettünk semmit,pedig a 90 oldalas könyv 56. oldalán járunk.De nem baj.Erika néni kijavítgatta a témazárókat,és hibátlan lett az enyém.Milyen jó.Lezárt ötösre.Azért látszik,hogy most jóban vagyunk.Legalábbis jobban.Mert most az 5,0-s átlagomra nem akart négyest adni,mint félévkor.Milyen régen volt és közben annyira gyors volt ez az év.
Félév…Nézzük,január 11.
A megbocsájtás ugye nem egyenlő a felejtéssel?Ugye nem az?Mert azért hátat sosem fordítunk egymásnak,annyira jóban nem vagyunk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat