Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
...SZM

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
...SZM

Szegény Szabó Magda.:(Tényleg annyira zseniális író volt,hogy nem igaz.Igazából meg az Abigél a kedvenc könyvem 11 éves koromtól minden évben legalább egyszer elolvasom.Például pont most is.Meg az Ajtó is tök jó volt,meg a Sziget-kék is meg a Für Elise...

Ezt most találtam

"Szeretném elismerésemet kifejezni Szabó Magdának! Nagyon örülök, hogy itt van velünk!:) Mikor és hol láthatjuk valahol "élőben"? Nagyon szeretnék egy autogramot. (Moka25)
- Ez nem lehet probléma. Tessenek küldeni nekem egy darab papírt, mert papír és írószerszám az író lakásában sosincs. Fel s alá szaladgálunk kétségbeesetten. Mióta írni tudok, mindig írógépen fogalmazok. Kérem szépen a cédulákat. Egy üres papírlapot. Ha van gyerek a házban, rajzolok neki egy macskát. Nem nagy a készletem, de a macskának szoktak örülni. Tessenek megkeresni, ha legközelebb dedikálok, és annyit mondani, hogy "internet". Tessenek már félni attól az írótól, aki nem örül egy ilyen kérésnek, mert az valahol annyira író, hogy elfelejtett szegény ember lenni."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat