Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2007-02-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2007-02-14

Kedd:
Fizikán Fruzsival mg Eszterrel,meg amúgy az egész osztállyal nagyon rossz volt a magatartásunk.,hogy zépen fejezzem ki magamat.:)
Például Fruzsi tolttartóján lóg egy madzag.És Eszternek is van ugyanolyan.Fruzsiéval szórakoztunk.Eszter meg odalendíti az övét Fruzzsihoz.
Ekkor ránkszól Erika néni,vagyis kiabált,hogy hagyjuk már abba.És akkor síri csend.Mire Fruzsina meglátja Eszter madzagját és jó hangosan:
-MOST LEVÁGTAD RÓLA?

Erre elkezdtem nevetni,MIRE...kiküldött a teremből.A rohadt életbe,bezzeg Fruzsinát meg Esztert nem küldte ki!Mindegy.Kint legalább szabad volt nevetni.

Szerdán,vagyis ma német óra végén,Éva néni átnézte a szódolgozatokat.Most az enyém se lett jó.De még az enyém volt a legjobb 5 ponttal.:)Bocsánat 5 és fél ponttal.
És akkor elkezdte mondani Éva néni,és egyre hangosabban aztán már ordított,hogy:
...és van pofátok ilyen dolgozatokat beadni!Mégis mi a feént képzelsz magadról,hogy megírod kétszer egy meg két pontosra és van pofád leülni és harmadszorra is ugyanilyere megírni!És akkor én dolgozzak 5-tel.NEM!TE fogsz dolgozni,mert én már megtanultam.
Felkapkodta egyesével az összes dolgozatot és felmutatta,majd miután egy dolgozatot azt lecsapta az azstalra és így sorba 14 lappal.Közben meg:
...akinek van pofája ilyen dolgozatot a kezembe adni az szégyellje el magát.És gondolkozzon el rajta,hogy melyik iskolába jár!És azon is hogy még meddig!
És végszóul elképesztően vészjósló hangon:
-...most pedig tűnjetek el a szemem elől...
Mindenki nagyon gyorsan felpattant és pakolni kezdett,és rohantunk ki a teremből.

Én komolyan mondom,nagyon féltem.Tényleg és más is.Zsanett legalábis igen,mert megbeszéltük.NAGYON kiborult Éva néni.Máskor is volt már mérges,meg ordított már velünk számtalanszor.De...ilyennek még soha nem láttam.Komolyan vol egy olyan érzésem,hogy felpattan és felpofoz egyesével mindenkit,vagy lecsapja a könyvet az asztalra és kirohan.Vagy ami még rosszab,nem az asztalra csapja,hanem mondjuk valamelyikünkhöz.Komolyan nagyon féltem.De ezt így nem is lehet leírni,hogy mit vártam,hogy mit fog csinálni,mert igazából,mérhetetlenül dühös volt.De az a hang,hogy "...most pedig tűnjetek el a szemem elől..."Jézusom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat