Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2008-04-30,szerda (tejóégnee!)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2008-04-30,szerda (tejóégnee!)

Nem tudom,miért vagyok ekkora idióta,nem tudom,miért rontok el egyszerűen mindent.Én nem akartam...és Eszter sem akarta,de igazából Eszter nem is számít neki.Igazából nem is Eszternek mondta most sem,hanem nekem.Remek.Eszter rajzolta nem is én,de végül is ez nem számít sehol.Nem számítana akkor sem,ha ezt tudná.Mondjuk nem tudja,de mondom nem lényeges.Mert nem Eszter számít neki,hanem sajnos én.
Azt hiszem,megmondanám neki,hogy sajnálom és,hogy nem akartuk megbátani sem őt,sem Bor Zsoltot.Komoly,hogy nem.Nem azért volt,nem azért csináltuk és megint..."talán gondolkoznod kellett volna..."...de most nem ezt mondta.Én úgy szégyellem magam.Eszter nem.Vicces,hogy én igen,mert nem is én rajzoltam.De azért leírom,hogy:Lerajzoltuk a táblára Bor Zsoltot
Eszter rajzolta le pontosabban.Vagyis hát csak egy bajuszos emberkét,aki kicsit hasonlított Bor Zsoltra (tök aranyos emberke volt igazából),és ... odaírtuk a nevét.Nem gúnyból csináltuk.Hanem azért,mert tetszett nekünk Bor Zsolt.Komoly.Aranyos feje volt.És egy percre sem fordult meg a fejünkbe,hogy ezzel meg akarnánk bántani őt,vagy Erika nénit.Pedig sajnos Erika nénit sikerült.
Mert sajnos meglátta.És ... nem igazán tetszett neki.Én meg néztem minden felé,mikor beszélt hozzánk,csak rá nem.Mert r.hadtul szégyelltem magam.Persze ő engem nézett.Nem Esztert.
Mondta,hogy Bor Zsolt Amerikából repült ide,csak hogy felavassa az édesapja emléktábláját,mi meg másnap karikatúrát rajzolunk róla.Meg kérdezte,hogy szerintünk ez vicces-e.És,hogy enyhén szólva tapintatlanság,de tudna rá egy sokkal találóbb szót is.Gondolom a bunkóságot.Annyira sajnálom,és nem azért volt,nem akartuk ezzel megbántani...Meg,hogy azt az embert,akit kifiguráztunk a táblán kétszer jelölték Nobel-díjra.És ,hogy inkább örülnünk kellene,hogy itt lehettünk tegnap az előadásán,mert egy nem mindennapi élményben lehetett részünk...
Annyira megbántam és valamit muszáj volt mondanom,mert azért nem kerülhettem a végtelenségig a tekintetét.Mert végig rám nézett.MIÉRT CSAK RÁM?Nézhetett volna Eszterre is,de engem hibáztat most is...De valahol persze igaza van.Szóval annyit mondtam,hogy...annyit mondtam neki,persze tudtam,hogy feleslegesen,hogy:Sajnálom...
-Mindig sajnálod,Dóri.De aztán a következő nap,meg csinálod az újabb hülyeséget...
Ezt nem úgy mondta,mint ahogy őt ismerve elvárnám.Nem.

Az az igazság,hogy nem kiabált velünk és ezért egy kicsit hálás vagyok neki.Sőt,eléggé hálás vagyok ezért,mert vicces,de féltem,hogy megint üvöltözni kezd.Elég meglepő,mert soha nem érdekelt,hogy üvölt-e velem avagy sem,mert megszoktam...De most meg valahogy nem akartam,hogy elkezdje,azt hiszem azt gondoltam,hogy akkor megint minden összedől vele.Bár asszem így is összedőlt.
Olyan végetelenül sz,r,hogy én tettem tönkre.
És igaza van,egyszerűen nevetséges,hogy mindig utólag gondolom át a dolgokat,hogy mindig utólag sajnálom,meg hogy bocsánatot kérek...
Annyira felesleges a bocsánatkérés,mert nem old meg semmit.Most nem.A múltkor megoldotta,de most nem.Ha lehetne,annyira elmondanám neki,hogy ne hátba támadásnak érezze ezt,mert nem azt akartam.Nem akartuk megbántani.Nem gúnyból rajzoltuk fel Bor Zsoltot,hanem csak mert tetszett nekünk és pláne nem Erika nénin gúnyolódtunk.És tényleg,olyan rendes volt,hogy hívott a névadóra.
Ha az ő szemével nézem,azt hiszem én is hátba támadásnak érezném ezt,pedig nem annak szánta egyikünk sem.
De sajnos ezt nem nagyon mondhatom meg neki,azt hiszem,mert akkora pofám azért talán nincs,hogy még oda álljak elé mentegetőzni,mégha ezt szeretném is.
Pedig annyira sajnálom.Az elmúlt két hétben azt hiszem vagy 100 milliószor kimondtam vagy leírtam ezt a szót.Egyszerűen már szánalmas amit csinálok.Ellenben fogalmam nincs,hogy hogyan változtathatnék,mert mondom,mikor a hülyeségeket csinálom,vagy mondom ki,nem gondolok bele,hogy ezzel bárkit is megbánthatok.Vajon miért nem?
Pff,ez is marha szánalom,hogy ide teszek fel kérdéseket.Az is szánalom,hogy most ezen rágódok,mert Esztert például cseppet sem érdekli.De ő sem tudja miért nem.Szerintem azért,amit ő is,meg Fruzsina is mond,hogy ilyen szempontból,Erika néni csakis rám dühös és nem másra.
Másszóval itt csakis én szívok.És nem más.
De megérdemlem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat