Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2008-10-10,péntek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2008-10-10,péntek

Amikor felkeltem,még azt hittem éjszaka van,olyan sötét volt.De nem.Mit mondjak,elég rosszul esett,hogy már hat óra előtt voltunk.Tök rosszul.Tök rossz volt,hogy menni kellett az uszodába.Tök rossz volt,hogy még fel sem keltem és már löktek be a vízbe.Tök rossz volt na.Na jó,nem annyira,az uszoda állati klassz szerintem,most hogy le van fedve.Télen utoljára elsős koromban jártam ide,azóta meg nem,és akkor még teljesen másképp volt lefedve már amennyire emlékszem.Az az igazság,hogy az elsős dolgokból már szinte semmi emlékem nem maradt.Talán mert nem is volt olyan fontos.A másodikosból vannak képek,egészen sok.Olyan...olyan furcsa,hogy emlékszem arra,mikor először láttam a Juhász Gyulát.Tényleg emlékszem rá.És arra is emlékszem,hogy Danit láttam legeslegelőször.Olyan furcsa.(:
Úszás közben elég sok mindenen lehet gondolkodni,az persze rossz,mikor gondolkodok,és elmegy mellettem valaki .Valaki olyan aki tud gyorsúszni és elecsap egy jó nagy adag klóros vizet az orromba és a szemembe,mert akkor tök kizökkenek az egész gondolatmenetemből.Na.Milyen már ez nem?
Szóval ilyenkor a sportuszoda én szerintem jobb mint nyáron,meg tavasszal,meg szeptemberben ,mikor még nincs fent rajta a teteje.Mert most fehér,fehér az egész és nagyon világos.És nagyon nagyon visszhangzik.Most nem volt melegem,úgy mint múlt héten,mikor melegítőben jöttünk be Rékával meg Nellivel.Mármint akkor,amikor futottunk a ligetben.Mármint nem igazán futottunk,mert nem nézte senki,de azért hintáztunk.Az jó nem?
Meglepő módon egyáltalán nem voltem éhes úszás után,sőt egész nap nem voltam éhes.És nem is ettem.Csak négy körül,egy darabot a kajámból,mert a többit Eszternek adtam,mert ő viszont éhes volt.Én meg nem.De igaziból tudod hogy volt.Úgy,hogy néha éreztem olyasmit,mintha éhes lennék,de mikor előszedtem a kajámat,akkor egyszerűen rá se bírtam gondolni.Jó,ez nem tudom hogy kapcsolódik a témához,ami nem is tudom micsoda éppen,de nem gond.

Német előtt...hopp,nem is ,mert angol előtt,ami ugye az ötödik óránk,a díszteremben ültünk.Mert pénteken mindig ott vagyunk.Húsz perces szünet volt,és össze vannak a tolva az asztalok.Valahogy úgy ültünk,hogy az egyik oldalon ültem én Tündével és Gabival,az asztalok oldalsó részén,Gabi felől Péter.Velünk szemben pedig Zsolti, Krisztián és Máté.És aztán még Ádám is jött,de neki nem angolja volt.Csak jött.
Énnem veszekedtem még senkivel itt azt hiszem.Nincs gond senkivel,mert tök kedves mindenki.A németes és angolos csoport meg tök jó.Tök jóban vagyok az f-s fiúkkal is,meg az á-sokkal is.Mármint az á-ból ádámmal,mert Gyulai az Gyulai.Na,szóval én nem tudom min,de valamiért megint nézeteltérés támadt köztünk Krisztiánnal.Mármint nem olyan igazi szerintem,mert nem ismerem én annyira,hogy igazán össze tudjak vele veszni.Csak olyan hülye volt.
És akkor,én azt mondtam,hogy tök szomjas vagyok.
Erre Zsolti, akivel szerintem nagyon jóban vagyunk,mert jófej,odatolta elém a poharát.És elkezdett vigyorogni,én meg azonnal visszadobtam neki.Mert persze semmi nem volt benne,ezt meg se kellett nézni.
Jó,visszadobtam neki,de nem volt elege ebből,mert megint odadobta elém.Úgyhogy elkezdtünk vele dobálózni.Miközben Krisztián épp a házit másolta valakiről.
Mikor meg bejött Réka Annával,hogy segítsek a német háziban,mert Réka most kezdte a németet,akkor éppen csak Krisztián előtt volt tolltartó,én meg megkértem,hogy,adjon egy ceruzát.
Fel se nézett a házi írásból,csak morogta,hogy ő nem ad.
Erre azt mondtam,hogy légyszi adj egyet.
-Nem.
-Adj már egy ceruzát te k...(cserépedény másnéven,csak nem írom ki)
Erre ,kikapott egy ceruzát a tolltartóból és elém dobta.
A végén ,mikor visszaadtam neki és megköszöntem,mondta,hogy Péteré.Najó...Krisztián kicsit...olyan infós agya van.

Én komolyan mondom,hogy sosem akarok bajt,mégis belekerülök.És különben is,nem engem kellett volna kiküldenie.Megint.Hanem Tündét.Mert azt hitte én dumáltam megint,pedig nem,mert most Tünde.
Szóval,az egész úgy volt,hogy drámán épp Viki tartott könyvbemutatót.Én még figyeltem is,de aztán...Tündével a leghátsó padban ültünk,és ott ült valamerre hátul Sisák is.

És hát a könyv ismertető nem volt annyira...érted,nem volt olyan figyelemlekötő jellegű.Tudom.Tisztelet meg minden.
És hát Tündével elkezdtünk hülyülni a könyvön,olyan gyerekes baromságokkal,például,hogy Viki épp ott tartott,hogy:
-...és hát andrea apja,amikor egy nővel éppen...éppen...
én meg rém humorosan:
-mond ki.mond ki.
erre Tünde elkezdett nevetni,de egyáltalán ne annyira,mint mikor Viki kimondta,hogy:
-...táncolt.
Szóval,nem volt olyan érdekfeszítő,de én mielőtt 1 hónap alatt másodszorra dobtak volna ki az óráról (megjegyzem,hogy most szerintem igazságtalanul),éppen tök rendesen viselkedtem.Mert máson kezdtem el gondolkodni.Tehát szimpla nem figyelés volt az egész,és közben meg tök nagy csendben voltam.
Néztem,ahogy Tünde rajzolgat a füzetébe.De nem láttam igazán.Mondom,máson gondolkodtam.És akkor Tünde hirtelen a füzetére csapott és felkiáltott,hogy:
-KOLIBRI!
Erre Sisák félbeszakította Vikit és mondani kezdte,hogy nagyon nagyon elege van abból a nőszemélyből ott a hátsó padban és hogy próbálkozik vele,de nem kérdés,hogy ki az erősebb.
Mi meg nézünk rá Tündével.Nézünk és hallgatunk.Mert Tünde is azt hiszi,hogy őt küldik ki,meg én is azt,hogy őt.
Sisák meg csak folytatja,hogy...tudja ő,hogy kiről van szó.
Mi meg bámulunk rá tovább mindketten,és mikor kimondtam,már tudtam,hogy állatság volt,mert egyfelől pofátlanságnak hiszi,másfelől Tündét imádja,mert az apjával együtt volt katona,de a nagy csendben óvatosan csak feltettem a kérdést,hogy:
-Tündéről?

És később,mikor megbeszéltük Tündével,pontosan tudta,hogy miért kérdeztem,pontosan tudta,hogy azért,mert őt kellett volna kiküldeni.De a sok hülye azt hitte,hogy pofátlanságból kérdezek rá,és elkezdtek nevetni rajta.És Sisák is azt hitte.Mert közölte,hogy nem viseli el a szemtelenséget és hogy induljak el kifelé.
Ez annyira...
Ez annyira......
Körülbelül még félórát álltam a folyosón,az első öt perc alatt pedig háromszor ment el mellettem egy pasi,aki állitora nézett,és akire én azt hittem,hogy kistanár.
A harmadik átvonulásánál aztán odaállt mellém (én akkor már a földön ültem,mert 15 perce ácsorogtam) és megkérdezte,hogy mit csinálok.
Mondtam,hogy kidobtak drámáról.
Aztán kiderült,hogy ő 17 éves és 11 Z-s,mert konzervatóriumos,és kollégiumban lakik a Boldogasszony sugárúton,és igaziból szolnoki,és 14:40-kor megy a vonatja és megy haza végre,vezetni ,mert a szülei nincsenek otthon és szabad a pálya.És mondta,hogy milyen hangszeren játszik,de nem emlékszem rá,meg azt mondta,ne foglalkozzak Sisákkal,igaz ő nem ismeri,mert konzervatóriumos tanárai vannak,de akkor se.Meg ,hogy szegedi vagyok -e,meg hogy hová jártam és szerettem-e,és csodálkozott rajta,hogy csak kilencedikes vagyok,ezt láttam rajta,bár nem mondta.Én meg mondtam neki,hogy azt hittem kistanár,mire mondta,hogy szokták idősebbnek nézni.Meg minden.
Tök jól elvoltunk az az igazság,kár hogy...szóval,aranyos volt meg minden,csak nekem megint nem úgy.Akinek én tetszenék,az meg nekem nem.Érted te ezt?Mert én nem.
Az utolsó negyedórában végig ott maradt velem ,aztán meg kicsengettek és kijött Réka és Tünde,akin láttam,hogy kicsit szégyelli magát,mert megint én szívtam.Kihozta nekem a cuccomat puszta megbánásból.De nem lett volna rá szükség,mert úgyis visszamentem Sisákhoz.Azzal nem is próbálkoztam,hogy áttoljam az egészet Tündére.Csak bocsánatot kértem tőle,hogy megint nem bírtam viselkedni,meg hogy a kérdést nem szemtelenségből tettem fel,meg megígértem,hogy visszafogom magam,és hogy ne haragudjon rám.Tulajdonképp nagyon rendes volt,ilyenkor bírom.Akkor nem ha igazságtalanul küld ki,de mikor megbocsájtja azt a dolgot,amiért igazságtalanul kiküldött,amit igaziból meg sem csináltam,szóval,akkor bírom.
Azt mondta,elfogadja a bocsánatkérésemet és hogy jó,hogy megtettem.És ha viselkedek ezek után,akkor ő nem haragszik és akkor jóban leszünk.Csak nem az első alkalom volt már,és...hát ennyi.
Egyébként meg Zsófi is.Ezt nem mondta,de mikor bementem a terembe a folyosóról,akkor éppen őt osztotta le,hogy nem lehet annyira semmibe venni a másikat,mint ahogy azt Zsófi csinálja.Ebben viszont szerintem igaza volt.
Jó.Hát én igyekezni fogok.Tényleg igyekezni fogok,hogy jó legyek és hogy visszafogjam magam,mert nem akarom,hogy rosszban legyünk.Pláne,hogy heti 9 órában össze vagyunk zárva,sőt néha többen is,mert helyettesít németen,történelmen meg minden hülyeségen.Szóval...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat