Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2008-03-14,péntek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2008-03-14,péntek

Ma ünnepeltük a március 15.-ét,az ünnepség nekem nem igazán tetszett.A tavalyi viszont nagyon jó volt szerintem,de ez a mostani...hát...valahogy nekem nem jött be,de ez nem jelent semmit.
Nem igazán történt amúgy semmi...különös.
Annnnnyira okos vagyok.:)Kémiából is ötösre feleltem.(igaz magyarból nem tudom felmondani a verset a kistanárnak mert kétszer is elkezdtem de nem birom ki nevetés nélkül),mindegy,viszont fizikából megkaptuk a tz-ket.
Kijavította!Egy hét alatt kijavította.Vagy nem tudom,lehet,hogy kistanárral csináltatta meg,mert nem az ő írása volt rajta.De nem lényeg.Máskor két hónapig kell rá várni.És ötös lett.Ez is.Ego.:)

Ilyenkor utálom az osztályt.Mert megint tiszta állatok voltunk.Vagyis nem mindenki,csak úgy általában.
Szerintem Erika néni most egész rendes volt,tényleg.Mondom egy hét alatt visszakaptuk a dolgozatokat.Meg felajánlotta megint a javítási lehetőséget,ami szerintem egy nagyon rendes dolog.Meg magyarázza a fizikát meg segít,meg minden,meg ha nem értem elmondja még egyszer és ez is jó,hogy most nem azt mondja,hogy de hülye vagy,ezt nem érted,mint kicsivel korábban.
Aztán negyvenkor elege lett és feladta a házit,hogy mindenki tanulja meg úgy ahogy akarja.És kiment.Erre elkezdtünk pakolni,mert mindenki azt hitte,hogy vége van.És a fél osztály el is ment.Mire visszajött Erika néni és mindenkit,aki még nem ment el,visszaküldött a folyosóról.Hogy ő egy szóval sem mondta,hogy mehetünk.Páran megálltunk az a tanári asztalnál,én például,hogy aláírja a jegyeimet,mert fél éve nincsenek aláírva,mióta végképp nem tartom szerencsésnek az ütközéseket vele.Éppen fogta a naplót és írta be a hiányzó jegyeimet.
Mikor jött az igazgató helyettes.Erika néni gondolom neki telefonált.Most,mivel már a fél osztály nem volt ott,csak annyit mondott,és nagyon dühös volt,hogy meg lehet mondani a többieknek is,hogy ők is úgy fognak állni hozzánk,mint ahogy mi csináljuk.
És igaza van.És sajnálom Egerszegit is és Erika nénit is,hogy ilyen r.hadt szemetek vagyunk velük.Azért mondom,hogy vagyunk,mert Tünde nem,Eszter nem,én nem,de én igen,Erika nénivel én is,de egy kicsit ESzter is, meg még van aki nem ,de ez az ég világon senkit nem érdekel,mert nem az a benyomásuk az osztályról,hogy mindenki idióta,de ott van Eszterke Tündike Dórika meg mittudoménkicsodácska,akik tudnak normálisak is lenni.Ez senkit nem érdekel.Senkit.

Hm.Most megint ott tartok,hogy azt akarom,hogy normális legyen a viszonyunk Erika nénivel.És megint haladunk felé.És ez jó is,meg minden,de...én nem tudom,én nem akarok még egy olyat,mint a múlt péntek volt.Hogy egy hónapig összetartjuk a dolgokat,meg vigyázunk,hogy ne essünk szét,aztán meg öt perc leforgása alatt szétrugdossuk az egészet.
Nekem ez nem jön be így.És közben mégis megint rendesen viselkedek,ő megint más,megint normális,de olyan rossz,hogy nem tudom,hogy ez meddig fog tartani,hogy mikor fogok olyat mondani,amitől szétesik az egész,hogy ő mikor fog olyat mondani.

Az ünnepség után mindenkinek fel kellett mennie a kis németbe.Mi is elindultunk Eszterrel meg Fruzsinával a többiek mögött,de minket megállított Zsolti bácsi,hogy hívjuk vissza a fiúkat ,hogy segítsenek összeszedni a padokat.Ezért lemaradtunk.
Mikor felértünk,én kinyitottam a terem ajtaját.És beléptem,körülnéztem,mindenki a helyén ült,ami akkor szokott lenni,ha tanár van benn.És én körül is néztem,de nem láttam Éva nénit,ezért elkezdtem mondani,hogy Zsolti bácsi azt üzeni,hogy menje...
És ekkor Éva néni megfogta a vállamat és azt mondta,hogy rendben Dóri,nem erről van szó..
Én meg kértem az elnézéseket,hogy nem láttam Éva nénit.Ő meg:
-Rendben.De azért a körülményekből következtethettél volna rá,hogy nem téged várunk ilyen feszült csendben.
A fal mellé álltunk.Fruzsina meg Eszter rám néz,én meg:
-Ti láttátok?
Ők meg:
-Nem.Hol a fenében állt?
Hát mindegy.A fizikáról volt szó...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat