Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2006-05-04,szerda-csütörtök

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2006-05-04,szerda-csütörtök

Szerda:
Úgy szégyeltem magam ma magyar órán.Óra előtt Attila megkérdezte,hogy a Süi fejű kistanár (az amelyik azt mondja mindig,h őőő) lesz-e.Én meg viccesen:Őőőő...ez őőő...ez jó kérdés.Jót nevettünk.Aztán bejött Kati néni és valahogy szóba került az előző óra.Kati néni:
-Hát a pénhteki magatartásotok egyszerűen felháborító volt.Beszélgettetek.És jókat röhögcséltek a tanár ór szóakadozásán.
Több oszttársamat,többek közt Attilát és engem is már rázott a visszafolytott nevetés.Mikor KAti néni folytatta:
-Pedig ez egyéltalán nem vicces,mert megtudtam,hogy a tanárúrnak,ha izgul előjön az a rossz emléke,hogy még kisgyerek korában meghaltak a szülei.
Olyan nem csand lett erre,már senkit nem rázott a nevetés.
És én egyszerűen úgy szégyeltem magam,hogy ennek a szerencsétlen férfinak gyerekkorában haltak meg a szülei,mi meg megszámoltuk,hogy 131-szer mondta,hogy őő...
A következő magyar előtt pedig Fruzsival elmentünk az autómatához.Meg Eszterrel.És Fruzsina supen be is dobta a pénzt ki is adta a kaját.És akkor...elkezdte adni a visszajárót.Rengeteg apróba dobálta ki a gép,akkor hanggal,hogy....és nem elég,még s a földre is kiesett.Itt már kezdtem mosolyogni.De nem volt elég.Fruzsina letérelt a földre és miközben még mindi dobálta a visszajárót elkezdteszedegetni.Na ekkor elkezdtem görnyedezni a röhögéstől.:DD
Osztályfőnökin meg szabad foglalkozás volt,htátrafordultunk lehoczkyhoz,Frédihez meg Szandaihoz.Egyszercsak Frédi elkezd dőlni a székkel és elkapja Lehoczky pulóverét,miközben ordít,és őt is elrántja.
Bazi nagyott csattantak.Éva néni lassan felnéz a naplóból.Olyan arccal mintha hülyék közt lenne.Közben Lehoczky meg Frédi fekszik a földön és röhög,Szandai meg fuldoklik a nevetéstől.Na fölkelnek Lehoczky meg vörös fejjel röhögve:Elesik a hülye és magával ránt.

Csütörtök:
Természet ismeret óra elején fizika volt és megmondtam,h miért nem süllyed el a test a vízben.
-Amint azt a Dóri már az előbb nagyon üygesen mondta...

Aztán meg Gergő elkezdte fogdosni a combomat,állítolag azértz,h belekenje Fruzsinás kezét.Én meg jó hogy nem hagyom.Emőke néni meg nekem:
-Tedd ki az ellenőrződet a padra!
-De hát...
-Nem érdekel!
Elkezdtem kitenni és mikor kitettem Emőke néni tovább folytatja:
-Hát egyszerűen nem lehet igaz,amit te művelsz fiam...
Jó,ennyi nekem elég volt azigazságtalanságból.
-De hát keni belém a Fruzsinás kezét mert....
Na akkor Emőke néni is belátta,h nem volt igaza, és Gergőt kezdte el szidni.Fekete meg mondott valamit.Gergő meg fennhangon odakiáltja neki:
-Aha!Pont te beszélsz Fekete!Mikor német órán mindig te beszélsz vele...
-JÓl van,de én nem fogdosom!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat