Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2007-12-07,péntek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2007-12-07,péntek

Amikor péneteken van magyar,mindig a rajz terembe vagyunk.Eszterrel a radiátor mellett ülünk,és mikor ma bementünk,láttuk,hogy folyik belőle a víz.Bejött Mária néni.Zsanettot leküldte Béla bácsihoz,minket meg az első padba ültetett.Kistanár volt és már kezdte az órát,mikor Mária néni félbeszakította:
-Még egy pillanat.Csak annyit szeretnék mondani,hogy ha bejön Béla bácsi,és valaki nevetni merészel,az nagyon meg fogja bánni.
Azért Mária néni is kedves.Visszajött Zsanett és mondta Mária néninek,hogy Béla bácsi nem akar jönni.
Aztán felém fordult és halkabban:
-Hát mondom neki,hogy mi van és azt mondja,hogy majd később.Mire mondom,hogy most jöjjön.Az meg:Nem jövök!
De azért Béla bácsi mégis följött.Persze mindenki el kezdett visszafolytottan vihogni szegényen,mert tényleg annyira nevetséges ahogy kinéz meg ahogy viselkedik,hogy az nem igaz.
Aztán mikor megszerelte a radiátort,beült a padunkba,pont oda,ahol én ülök ,összekulcsolta a kezét a fejét meg ráhajtotta.Najó,mindegy is.Perlaki ült mögöttünk és:
-Aha,most bizos imádkozik.

Hatodik óra után a földrajz teremben Feri bácsi megkért,hogy csukjam be az ablakot.Mikor kimentünk Fruzsinával és Eszterrel,megálltunk a terem előtti ablaknál,hogy Eszter felöltözhessen.Feri bácsi éppen csukta az ajtót és engem nézett.Gondolom,mert szivecske volt az arcomra rajzolva és mosolygott.Egy kicsit furcsán érztem magam,meg mindig,ha nagyon sokáig néz.Megkérdeztem,hogy mit fogunk venni hétfőn.Elmondta.
Aztán én el is fordultam Eszterék felé és mondtam,hogy nem leszek itt hétfőn...mire Feri bácsi félbe szakított,hogy miért nem.
Mondtam,hogy temetésre megyünk.Azt mondta,hogy ajaj,az nem jó.Csak magam elé mondtam,hogy nem,tényleg nem.Fruzsina engem nézett és kérdezte,hogy kiére.Addigra Feri bácsi elindult.Mondtam Fruzsinána,kicsit már sírósan,hogy a nagypapáméra.
És kicsit visszhangosan hallottam Feri bácsi hangját,hogy:
-Tessék?
Hátrafordultam és mondtam neki is.Azt mondta,hogy az nem jó.És elfordult.Én is visszafordultam és nem tehetek róla,hogy folytak a könnyeim,mert nekem ez még annyira friss valahogy.Hogyha beszélek róla akkor muszáj kicsit sírnom.Fruzsina meg:
-Most sírsz?
Eszter mondta,hogy ne sírjak.Fruzsina meg nézett egy kicsit,aztán magához rántott és megölelt.És azért ez jólesett.
Mert pár napja annyira üresnek érzem magam.És olyan furcsán ingadozik a hangulatom,hogy...nem is tudom,de érdekes...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat