Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

miss.u naplója


Mentol [117728 AL], gazdája miss.u
2008-03-08,és szombat

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117728
2008-03-08,és szombat

Asszem most egy kicsit lenyugodtam.És sikerült levonni a tanulságot egy életre.Talán nem is bánom,hogy így alakult,talán ez megkellett ,hogy történjen ahhoz,hogy tudjam,hogy akármi következik,emiatt a vacak kapcsolatunk miatt soha,s-o-h-a nem kell,hogy bűntudatom legyen.
És jobban érzem magam,és már tényleg nincsen bűntudatom.És már azt sem értem,hogy minek volt.
És azt a következtetést is le lehet vonni,hogy,bár biztosan én rontottam el,hiszen ő mindig a legnagyobb jóindulattal közeledett persze,hogy soha,s-o-h-a többet nem szabad elhinnem tőle,hogy majd megváltozik a kapcsolatunk.Hogy majd jobb lesz.
És ez fájt egyedül.Hogy elhittem,hogy majd megváltozunk.Hogy egy percig azt gondoltam,hogy majd mind a ketten képesek leszünk felül emelkedni a dolgokon.
És nekem soha s-o-h-a ne mondja többet senki,hogy próbáljak meg kedves lenni vele.Mert megpróbáltam.Mert én hülye még igyekeztem is.ÉS KÉPES VOLTAM ELHINNI,HOGY MAJD MINDEN MÁS LESZ!
Tény,hogy ez soha az életben nem fog megváltozni.Soha.
És egy dologra volt jó a tegnap,hogy már nem is bánom.Hogy már nem akarok változtatni.Most csak a hétfőn legyünk túl,csak akkor ne szóljon hozzám.És akkor mehet tovább minden.
És nem tudom feltűnt-e neki tegnap,hogy egy buborékfújó volt az egésznek a kiváltó oka.És ettől is irtózom,hogy ezen veszekszünk.És én is nagyon hibás vagyok,mert hagynom kellett volna.
Talán most nem mondott olyat,amivel megbántott volna,kivéve persze a lekezelő stílus ami mindig megvan,vagy talán csak olyat mondott.Vagy ezt nem tudom,hogy mondjam.Nem az fájt amiket üvöltözött,amiatt csak dühös lettem és utáltam.
Hanem az,amit mondok,hogy úgy gondoltam,hogy normálisak leszünk egymással.És én próbáltam az lenni,és tegnap is írtam,hogy hagyta,hogy azt gondoljam,hogy talán már ő sem rühell annyira.
És az volt a baj,hogy most ebben a két hétben nem igazán készültem az ilyenekre,az ilyen kitörésekre.És csak ez bánt,hogy ilyen naiv idióta voltam és...mindegy is.
Szóva csak az rossz,hogy egy miliméterrel,de tényleg csak annyival közelebb voltunk a normális viszonyhoz.Egy miliméterrel közelebb kerültünk egymáshoz.És abban a másodpercben,ahogy ez megtörtént,megint ugyanolyan erővel lökött el magától.És én meg hagytam...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat